Пазаруване от Best Secret- Тема 4

• 67 671
  • 762
  •   2
Отговори
# 675
  • София
Цял ден се опитвам да финализирам поръчка, но на плащане ми излиза:

No payment methods available
No payment methods are available at the moment. Please try again later.

И не мога! Писах на мейла, нямам отговор.

# 676
Преди малко пуснах поръчка с новия код,нямаше никакъв проблем.Да не би да е от картата.Пробвайте с друга.

# 677
Направих поръчка днес, нямах проблем.

# 678
  • София
Досега не съм пазарувала, имам регистрация от много години. Нямам запазена карта.

# 679
Къде точно пишете ,ако даден артикул който сте купили ,му намалят цената след това? В смисъл едни сандалети им се чудих 1 месец накрая ги поръчах и дойдоха ,нося си ги вече седмица ,обаче ме подразни новата им цена сега.Не е нова с код ,просто са я намалили.Нямам намерение да ги връщам и не съжалявам ,тези са били моите .Няколко пъти обаче ми се случва така ,ясно е че като им остават по-малко бройки цената пада ,това си е търговска политика и все пак прочетох ,че им пишете.

# 680
service@bestsecret.com е за връзка.Ако не е минало времето за връщане им пиши.

# 681
  • Стара Загора
Момичета, преди седмица върнах 2 артикула обратно към тях. Тази вечер получих потвърждение, че ще получа възстановяване на сумата само за единия артикул. Влезнах си в профила, в раздел връщания и там е отбелязан отново само един. И тъй като си пазя в компютъра електронната бланка за връщане реших да погледна и нея (да не би грешката да е в мен и да съм отбелязала само един вместо два) - ами отбелязани са и двата артикула за връщане.
Имали ли сте такава ситуация и къде да им пиша?

# 682
Понякога обработват цялото връщане със закъснение, изчакайте 1-2 дни и най-вероятно ще пратят имейл и за другия продукт.

# 683
  • някъде там
Момичета, преди седмица върнах 2 артикула обратно към тях. Тази вечер получих потвърждение, че ще получа възстановяване на сумата само за единия артикул. Влезнах си в профила, в раздел връщания и там е отбелязан отново само един. И тъй като си пазя в компютъра електронната бланка за връщане реших да погледна и нея (да не би грешката да е в мен и да съм отбелязала само един вместо два) - ами отбелязани са и двата артикула за връщане.
ВЗЕМЕТЕ СИ бележа от спиди за тежеста на пратката. Пишете им те ще изпратят бланка за попълване, ще си направят проверката и ще възстановят сумата.

# 684
В петък вечерта направих поръчка и тази сутрин в 9:00 ми звъни куриера Fearful само, че аз съм на море тази седмица и я направих с идеята - както предните пъти пътуваше 6 дни и сега си мислех, че ще пристигне към петък/ събота и да си я взема в понеделник. Също мислех, че оставянето в офис ще отнеме един ден (както предните пъти), но още в 11 часа вече е оставена в офиса. Въпросът ми е може ли приятелка да ми я вземе или аз ако отида в понеделник (21 юли) ще бъде ли ОК да си я взема или е твърде късно?

# 685
Повечето куриери пазят пратки в офис между 5 и 7 работни дни. Може и някой да ви я вземе, ако е Спиди - ще му искат PIN кода, който ви е изпратен в известието за пратка. Ако е Еконт, ви се обаждат да кажат, че някой взима пратка от ваше име и искат потвърждение дали да му я дадат.

# 686
Спиди държат 7 дни пратката като не броят събота и неделя. Въпроса е, че до тогава ще звънят всеки ден.

# 687
ДА. През последните ми две връщания,едно и също - два пъти ми спретнаха този номер.😁
Писах на съпорта и оправиха ръчно нещата, пратете им за всеки случай само разписката на стоките,която принтирате,когато ги връщате.

# 688
  • Стара Загора
rusevavv, точно така направих вчера. Чакам отговор все още.

# 689
В понеделник направих поръчка и ми излезе това съобщение:

От тогава насам - нищо Confused Нямам имейл, поръчката я нямам в профила. Сега отварях банкирането - и там не виждам да са дръпнати пари.
Не съм поръчвала нищо от 2023г. и ми стана много странно.

Общи условия

Активация на акаунт