Пазаруване от Best Secret- Тема 4

• 67 663
  • 762
  •   1
Отговори
# 75
Погледни си в профила тракинга до къде е стигнала.
Последната ми поръчка от 05.01 стоя 4 дни преди да я шипнат, днес имам известие от Спиди за доставка в понеделник

# 76
  • Варна
Аз поръчах Панамата, моя си размер.
Дано да отговаря като другите ми Панами, пък ако не, ще ги върна.

# 77
  • Варна
Да изкажа възмущението и разочарованието си от тези обувки "гьонсурат" 🤣

Толкова тежка и твърда подметка имат, че орех можеш да счупиш с нея. Никаква възможност за прегъването и при ходене.
Връщам ги гьонсуратите!

# 78
Оле, добре че писахте. Стоят ми в кошницата и им се чудех.

# 79
Благодаря на момичетата,които ми изпратиха покана.Регистрирах се.

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 21:14 от margoto2000

# 80
Може ли да се откаже поръчка ?

# 81
Може ли да се откаже поръчка ?
Да може ,докато все още не се обработва. Парите ги връщат до 3-4 дни.

# 82
В процес е, значи ще си я изчакам да дойде, пък може и да я задържа като я видя Grinning

# 83
Последната получена поръчка съдържаше:

Не ми хареса кройката върху мен.Хастара придърпваше долния край на палтото по страничните ръбове където беше пришит.

Това стоеше по-добре,а и състава му е по-добър,но пак имаше нещо  в кройката,което ме притеснява.

От тези поръчах 39 номер,но според мен са уголемени и отговарят на 40.

# 84
Ако съфорумка с фамилия Герджикова очаква пратка в офис на Спиди "Гурко" в София да знае, че пратката беше дадена на мен по грешка (бях без очила), което разбрах чак когато се прибрах и я отворих, почти веднага след това я върнах обратно в офиса - пиша това, за да не се притесни, ако види, че пратката е отразена като получена, а всъщност още не е взета.

ПП. Малкото име на лични мога да го дам.

Последна редакция: вт, 14 яну 2025, 17:48 от Rosita

# 85
  • Варна
Момичета, имам тъп въпрос, но английски съм учила преди 30 години и заради това не се зарових да чета в сайта.
Нали мога да използвам кутия на БС от друга поръчка, защото е по-малка и по-подходяща за връщането ми, отколкото кутията на БС (огромна е), с която дойде пратката, която ще връщам?
Дали обясних разбираемо ?!

# 86
Да, може

# 87
  • Варна
Благодаря за бързия отговор!

# 88
Аз съм връщала и в кашон на БГ пощи (ама си го и платих). За това няма проблем дори и в съвсем друг кашон да е.

# 89
Сега когато са със спиди доставките съм връщала и в кашонче на Спиди, което ми даде момичето в офиса.  Няма проблем да е в каквото и да е кашонче, стига да стигне здраво/ в добър търговски вид.

Общи условия

Активация на акаунт