Пазаруване от Best Secret- Тема 4

• 69 256
  • 762
  •   1
Отговори
# 570
Аз наскоро открих тази марка в сайта https://www.arkkcopenhagen.com/
Купих тези два чифта,като ги намалих и код и съм много доволна от качеството. А цените им на други места са доста високи.

# 571
Супер съм възмутена аз от тях. Поръчах си кецове, когато имаше код за -30%. Нямаше указания никакви за разлика в размера, поръчах моя си номер. Станаха ми, ама някак некомфортно ги усещах. Върнах ги и поръчах размер нагоре с код за - 20%. Естествено, поръчах и още нещо заради доставката. Днес получавам имейл, че вторият артикул бил пратен, а другия щели отделно да го пуснат. След час получавам втори имейл, че няма да ми доставят обувките и щели да ми върнат парите за тях. Причина - 1 item not available or sold out. Влизам в артикула - един единствен размер има и то този, който ми отказаха.

# 572
За arkk copenhagen потвърждавам същото, много удобни маратонки и качествена изработка.
Винаги си имам по някой модел в листата и при изгодна цена си вземам, тук ги пускат най - евтино

# 573
...След час получавам втори имейл, че няма да ми доставят обувките и щели да ми върнат парите за тях. Причина - 1 item not available or sold out. Влизам в артикула - един единствен размер има и то този, който ми отказаха.
Имах подобен случай. Моят размер беше последна бройка. Обяснението ми е, че след като са ми отказали, някой е върнал тази бройка. Или пък я е отказал от кошницата си, в която е била.

# 574
Не е последна бройка. Няма даже цифра до размера /1 или 2 останали/, както обичайно ги дават. И при поръчката нямаше цифра. Там си е, виси си и толкова. Много им здраве, няма да поръчвам пак.

# 575
arkk copenhagen отговарят ли си на номерата или има някаква особеност?

# 576
  • София
arkk copenhagen отговарят ли си на номерата или има някаква особеност?

Разгледах ги и аз и ми направи впчеталение, че на някои
модели (например розовият), си пише, че са умалени.
Същата информация открих и в официалния сайт на
марката като там има виртуален асистент за определяне на номера:
https://www.arkkcopenhagen.com/products/axionn-mesh-pwr55-ash-ro … nt=29500671328326

# 577
Моят крак е нормален и съм твърдо 36 номер.Взех си моя размер.Иначе и на двата модела препоръчват номер нагоре.Ако си 36.5 например или по широк крак,тогава ще трябва по голям.Розовите  в началото трудно ги обувах,но бързо се отпуснаха.Днес съм със сивите,ето етикета.Сега погледнах,на тях са им махнали препоръката.

Последна редакция: ср, 14 май 2025, 11:31 от Maya Zhelyazkova

# 578
  • Варна
Аз се отказах да купувам обувки. Поръчах си боти, за които пишеше че се взема номер нагоре. Нося 38 поръчах 39.
Да, но това което пристигна отговаряше на 40-41 номер.
Върнах без никакъв проблем, но си е дразнещо.

# 579
Аз имам поръчка от 9.05 и още не е изпратена. Една седмица не могат да съберат нещата, ми те ще свършат, като ви чета 😂 Предната дойде много бързо.

# 580
  • София
От доста време гледам кожените якета Bugatti. Имате ли впечатления, освен че са умалени? Това пълна номерация на 109лв Чак ми е странно, че толкова време си е налично.

# 581
  • София
От доста време гледам кожените якета Bugatti. Имате ли впечатления, освен че са умалени? Това пълна номерация на 109лв Чак ми е странно, че толкова време си е налично.

За тези пари са си екстра. Но аз съм 44, на 46 - 10см не ми стигат за закопчаване, та поне 2 размера по-голямо трябва. Ако имате възможност вземете 2 за проба.

# 582
От миналата година имам яке на Бугати за 105 лв. Кожата е по-дебела от тази на Джипси. Нося 42 и взех 44, но действително трябваше да взема 46 т.е. 2 номера нагоре. Трудно го закопчавам.

# 583
От миналата година имам яке на Бугати за 105 лв. Кожата е по-дебела от тази на Джипси. Нося 42 и взех 44, но действително трябваше да взема 46 т.е. 2 номера нагоре. Трудно го закопчавам.
42 кой размер е L или XL ? Аз нося обичайно М и мислех 38 да взема ,обаче като ви чета този 38 размер ще стане на дете.

# 584
Би трябвало 42 да е Л.

Общи условия

Активация на акаунт