Пазаруване от Best Secret- Тема 4

• 69 255
  • 762
  •   1
Отговори
# 585
Моята поръчка дойде. Три якета бях поръчала заради колебания в размера. Аз съм стандартно 36.
Ето тези двете, еднакъв модел са, хич не стоят добре, защото много стърчат на талията. Иначе по-скоро 38 ми е добре в раменете.

Третото, което аз по принцип си бях харесала най-много, е 38 номер и ми заспа. Но ако се носи с пуловер, трябва номер нагоре. Аз го искам за лятото. Много ми хареса и цвят, и кройка, намалих го с кода. Тези маратонки ми стават и ми харесват, връзват се с якето. Но май не са ми най-удобни, ще ги понося малко вкъщи преди да реша, също с кода се намалиха.

Другите неща са тениски, харесват ми и като размери са ок

# 586
От доста време гледам кожените якета Bugatti. Имате ли впечатления, освен че са умалени? Това пълна номерация на 109лв Чак ми е странно, че толкова време си е налично.

За тези пари са си екстра. Но аз съм 44, на 46 - 10см не ми стигат за закопчаване, та поне 2 размера по-голямо трябва. Ако имате възможност вземете 2 за проба.
КОй номер имаш и колко му е ГО,ни ли казала?
m@ria,кое е третото яке,което ти е заспало?

# 587
А, извинявам се, ето го

В момента е на по-ниска цена, но на мен с кода пак по-евтино ми излезе. Ако искате да е по-свободно, отколкото на модела и да го носите с пуловер, 2 размера нагоре задължително.

# 588
Влизам да похваля пижамите на тези марки Lingadore и Le Chat - разкош. Имам вече няколко, а това са последните:

# 589
Как са като размер тези пижами? Като за сатенени отговарят ли си?

Иначе аз последно от Bestsecret си взех на Lascana пижама за без пари. Много хубава, но са несравними.

Последна редакция: сб, 17 май 2025, 13:04 от 50 Shades of Purple

# 590
Според мен си отговарят на номерата. Аз рядко си намирам истински XXS. Тези марки си отговарят, поне при малките размери. На le chat е памучна, просто изглежда малко лъскав памукът Simple Smile
Как са като размер тези пижами? Като за сатенени отговарят ли си?

Иначе аз последно от Bestsecret си взех на Lascana пижама за без пари. Много хубава, но са несравними.

# 591
Влизам да похваля пижамите на тези марки Lingadore и Le Chat - разкош. Имам вече няколко, а това са последните:

Пижамите на Lingadore май всичките са полиестер?

# 592
Имам и една, която е от вискоза, но е изчерпана, за да я покажа.

Пижамите на Lingadore май всичките са полиестер?

# 593
  • София
Аз съм с хиляда алергии, уртикария, дермографизъм и пр.простотии и за бельо и пижами не понасям друго освен чист памук.
Завиждам ви за красотите, само при мисълта за полиестер започва да ме сърби Simple Smile

# 594
Аз си харесах тази, дано някой е поръчвал и да сподели мнение.

# 595
Какво се случва с доставянето? Поръчах на 14-ти и пратката все още чака изпращане. Ще ми тряжва за 23-ти и вече се съмнявам, че ще пристигне навреме при мен.

# 596
Облаче, те не ъпдейтват информацията в сайта. Направо ще получиш мейл от Спиди за доставката.

# 597
  • Варна
Имам продукти с надпис pre summer sale.
С код ли се намалява цената, но аз не го виждам?
Чувствам се проста 🤣

# 598
Имам продукти с надпис pre summer sale.
С код ли се намалява цената, но аз не го виждам?
Чувствам се проста 🤣
Няма код. Точно така ни карат да се чувстваме. Имам една рокля в кошницата, намалена на 145 лв., но докато чаках да я намалят още, в събота вечерта сложиха този надпис, без да променят цената, а предния ден имаше 10 % намаление върху всичко. Страшно се прекарах, че не я поръчах, защото сега хем е Pre-Summer Sale Laughing, хем е по-скъпа.

# 599
Има даже някои неща от Pre-Summer Sale, на които се вдигнаха цените.

Общи условия

Активация на акаунт