Пазаруване от Best Secret- Тема 4

• 67 663
  • 762
  •   1
Отговори
# 705
Същото ми се случи със сандали на dr.sholl, макар че май не бяха купени от BS. Занесох ги на обущар и срещу 10 лв ми ги залепи. Предпочетох този вариант пред връщане, защото и аз си ги харесвам много.

# 706
За какво им са разпрани сандали? Да не стане да ги върна и да ми претендират ,че не са в търговски вид ?

Аз имам няколко връщания към About You на дефектирали обувки. Всичките случаи бяха със скъсвания по горната част на обувките, на няколко модели/марки симетрични дефекти на лява и дясна обувка. Предполагам че ги маркират като брак и ги осчетоводяват като разход, може и към доставчик или производител да ги отнасят и оттам да получават компенсация. Все пак продават големи марки.

В случая ви предлагат частично обезщетение или да ги върнете за цяло. Преценете дали ще ги лепите и ще вземете 25 лева или цялата сума като върнете обувките. При положение че имате писмена кореспонденция няма да ви обвинят в нищо. Уточнете само с тях дали трябва нещо да пишете допълнително на формуляра за връщане. В моите случаи с АЮ на листа, който прилагах при връщане, описвах на ръка дефектите и това, че имам комуникация със съпорта. Никога не е имало проблем. И тъй като и АЮ, и БС са немци, които се стараят да спазват законите, предполагам че и вие няма да имате проблем.

# 707
Не са ли от БС..защо АЮ споменавате.
Правете и разлика между рекламация и връщане.
Щом има дефект, се прави рекламация. Никакъв търговски вид не е нужен. Нито оригинална кутия.

# 708
АЮ е Абаут Ю, а не някакви формуляр за връщане. Дамата е използвала съкращението за по-лесно. Просто за инфо. Да не тръгнете да търсите нещо с тази абривиатура в БС (Бест Сикретс).

# 709
АЮ е Абаут Ю, а не някакви формуляр за връщане. Дамата е използвала съкращението за по-лесно. Просто за инфо. Да не тръгнете да търсите нещо с тази абривиатура в БС (Бест Сикретс).
За бест сикретс става въпрос  ,просто цитирах отговора на една от потребителкие тук, “zzrr” ,който отговор ми беше много полезен и тя направи примерно сравнение с АЮ и благодаря!

# 710
  • на земята
Здравейте,не мога да вляза в профила си ,дава ми грешна парола,а тя не е?Пращам си за смяна на парола на пощата нищо не идва?
Дали случайно не се е случвало на някой и какво трябва да предприема?
Искам да направя поръчка.
Благодаря ви много

# 711
Пробва ли от друго устройство,където я имаш запаметена паролата?

# 712
Аз съм в подобна ситуация. Aз се опитвам да регистрирам мъжа ми и при регистрацията не изисква парола, очаква потвърждение от човек на имейла, да, но като потвърди той, не му дава да въведе парола, а ако цъкне на забравена парола, нищо не получава на имейла. Съответно не може да се регистрира, направих му два нови имейла и пак не става. P.S. Tърся код за Best Secret, нали могат да се трансферират, ако на някой му е излишен да пише.

Последна редакция: сб, 26 юли 2025, 04:07 от Regalia43

# 713
Май не можеше да се преотстъпват  кодовете. В момента има един за 20% допълнителна отстъпка, виж дали ще хване на това, което си харесала.

# 714
А това Trasfer vouchers to account в този случай какво е?

# 715
  • на земята
Здравейте,не мога да вляза в профила си ,дава ми грешна парола,а тя не е?Пращам си за смяна на парола на пощата нищо не идва?
Дали случайно не се е случвало на някой и какво трябва да предприема?
Искам да направя поръчка.
Благодаря ви много
Аз все още не мога да се логна. С нова покана пак не става.мейла и паролата са ми същите ,а ми дава ,че грешна поща или грешна парола?
Ако някой може да даде съвет?
Мерси

# 716
pipilota с нова покана, имейлът и телефонния номер трябва да са различни

# 717
Неотдавна се самопоканих, като сложих единствено различен имейл.

# 718
Здравейте!Имам регистрация в BS и регистрирах и майка ми за да се възползвам от кода за отстъпка.Въпроса ми е дали мога в нейния профил да въведа моята банкова сметка?

# 719
А защо ще въвеждате банкова сметка ?

Общи условия

Активация на акаунт