Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 72

• 70 313
  • 768
  •   1
Отговори
# 105
  • Свети Влас
Колко количество слагате ? Пробвайте с по-малко количество.

# 106
Здравейте, наистина си надявам някой да успее да ми помогне. За  дете става въпрос, има много от този тръбен пърхот, все едно е залепен за косъма и не може да се махне по никакъв начин. Купих за 30 лв.шампоан и няма ефект, а не стои красиво с този пърхот. Някой имал ли е такъв проблем и решение?
Пробвайте Алпецин, ако желаете.

# 107
Оо, ама то за тяло. Аз за тяло не отмивам маслата, даже съм си сложила в банята едно шишенце с кокосово масло и се минавам с него под душа, или ползвам скраб с масло и кафе. Обичам и душ олиа. Не мога да дам съвет в този случай, освен със сапун щом не ти харесва овлажняването.. но според мен си вземи друг тип скраб, не с масло, а душ гел-скраб. Както са на Велнеа. Може  да пуснеш снимка, аз обожавам такива продукти за банята.

Ето това е - https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-olio-piling-badem-cheresha … 066447719161.html Олио пилинг Балеа череша. Нещо не правя като хората и оставам намазана с олио.
Ама щом има масло това му е идеата. Олио пилинг.

# 108
Аз да се включа пак. Освен този скраб олио за тяло си търся подобни продукти ЗА БАНЯ. Кожата ми е суха и има нужда от хидратиране, но се изривам от нерви ако трябва всеки ден да си мажа тялото с крем ( не обичам кремове). Преди имаше на ейвън едни спрей-олиа за тяло, но ги няма вече.
Бяха леки и не много мазни, попиваха и миришеха добре, хидратираха. Нещо подобно е ок. Но не обичам кремове. И ако е нещо за под душа ми е по-добър вариант, под душа мога да правя всякакви терапии 🤣

# 109
# 110
Нивеа произвеждаха лосиони за под душа, които бяха много хубави, но изчезнаха от пазара в България,  не знам, дали се продават някъде другаде.
На пример: https://www.notino.bg/nivea/body-shower-milk-podkhranvassh-losio … -tjalo-pod-dusha/
Като потърсих лосион за под душа, ми излизат на Юсерин и Авен, но не мога да ги коментирам от личен опит.

# 111
  • Сливен
В мейкъп ги има тези на Нивея

# 112
Здравейте Simple Smile Имате ли препоръки за нещо, за третиране на целулита? Което сте ползвали и работи Simple Smile

Третирах бедрата с утайка от кафе (пия шварц кафе и събирам утайката, и я ползвам като изсъхне) докато съм под душа, наистина имаше ефект, но съвсем забрафих за частта където е на задната им част, на бедрото и точно под дупето :/

А там е малко по-трудно да се търка това кафе и търся кремове и подобни.

# 113
Здравейте Simple Smile Имате ли препоръки за нещо, за третиране на целулита? Което сте ползвали и работи Simple Smile

Третирах бедрата с утайка от кафе (пия шварц кафе и събирам утайката, и я ползвам като изсъхне) докато съм под душа, наистина имаше ефект, но съвсем забрафих за частта където е на задната им част, на бедрото и точно под дупето :/

А там е малко по-трудно да се търка това кафе и търся кремове и подобни.

Срещу целулит най-добре велоергометър

# 114
Крема на Венус, който е в тубичка с помпа. Ама не очаквай чудеса, без режим и тренировки няма да стане уау. Просто заглажда кожата. Но не е нужно да се маже два пъти на ден както повечето, веднъж е достатъчно.
Да допълня, има едно масло на Ривана против целулит, него също може, аз си слагах в бутилката няколко капки масло от канела и го разклащай преди употреба ( внимавайте с канелата, загрява кожата и може да пари, за това по малко).

Последна редакция: пн, 20 яну 2025, 22:04 от Азара.

# 115
  • Сливен

В Кауфланд,на вазелин излиза на 4.80лв с отстъпката,в ДМ е 6.99лв за сравнение.

# 116
Днес си взех спрей олиото на Билка, много е приятно. Не е прекалено мазно. Както ейвънското е, но мирише на грозде. Взех си и душ олиото на нивеа. И два балсама на себамед, ще пиша отзиви за тях.
Със сигурност в по-късен етап на бременността ще си взема интензивно хидратиращо олио, но за момента това ми е супер.
Аз не обичам иначе кремове. Може масла, може олио, но крем не. Не знам защо.
В банята ме чака и едно душ олио на vzk, който е за цялото семейство и става и за бебета. От взк марката съм доволна и доста техни продукти харесвам. Сега съм на серията за лице с центела и доста добре ми се повлиява.
Намерих някаква аптека по Витошка Ремедиум ама тя беше супер мега заредена с всякакви козметични продукти и уреди 🥹 попаднах в рая. Вече освен дм и лили, тази аптека ми е на сърце и тя. Не знам дали всички са така оборудвани с продукти, освен с лекарства и добавки.

# 117
  • Свети Влас
По принцип всички продукти на Билка са хубави, дори си спомням, че бях купила на една приятелка един шампоан и после момичето ме помоли пак да й взема, хареса й.

# 118
Днес си взех спрей олиото на Билка, много е приятно. Не е прекалено мазно. Както ейвънското е, но мирише на грозде. Взех си и душ олиото на нивеа. И два балсама на себамед, ще пиша отзиви за тях.
Със сигурност в по-късен етап на бременността ще си взема интензивно хидратиращо олио, но за момента това ми е супер.
Аз не обичам иначе кремове. Може масла, може олио, но крем не. Не знам защо.
В банята ме чака и едно душ олио на vzk, който е за цялото семейство и става и за бебета. От взк марката съм доволна и доста техни продукти харесвам. Сега съм на серията за лице с центела и доста добре ми се повлиява.
Намерих някаква аптека по Витошка Ремедиум ама тя беше супер мега заредена с всякакви козметични продукти и уреди 🥹 попаднах в рая. Вече освен дм и лили, тази аптека ми е на сърце и тя. Не знам дали всички са така оборудвани с продукти, освен с лекарства и добавки.

И на мен Ремедиум ми е доста любима аптека, точно заради разнообразието, което се предлага. Друг плюс е, че доста артикули съм срещала на по-добри цени, отколкото в Лили и ДМ.

# 119
Преди години цените им бяха без конкуренция, но в последно време вече не е така. Иначе и на мен ми беше любимо място за пазаруване.

Общи условия

Активация на акаунт