Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 72

• 70 632
  • 768
  •   1
Отговори
# 405
  • Deutschland
На Биотен са много, много хубави.
На Нютроджина също.

# 406
Аз засега съм на Isdin и съм доволна. Много лека полутечна текстура, бързо попива и не оставя филм. Не мога да кажа само колко е ефективна слънцезащитата.

# 407
  • София
Аз имам въпрос, който е мъъъничко извън темата - имате ли чувството, че спиралите ви свършват твърде бързо? Използвам спирала ежедневно, винаги на два слоя, но напоследък сякаш я ям тази спирала...

# 408
Имам чувството, че изсъхват много бързо, за свършване - не.
Отварям спирала и след седмица-две става на топчета и напластява грозно миглите. А, уж са все хубави марки.

# 409
Ползвах една мини спирала на Lancome скоро и ми изкара доста време, а другите, които ползвам в норм. размер изсъхват много бързо.

# 410
  • Mediterraneo
Аз от минито на Ланком изобщо не съм доволна, не знам кога ще я изхабя, че избягвам да я ползвам.

# 411
Да, желаех, конкретни препоръки Simple Smile за целогодишни, всекидневни кремове. Ако нямай има опит разбира се.
Аз харесвам Микса, но нямат такъв с анти-ейдж ефект мисля. Но иначе са супер, стават и за чувствителна кожа

# 412
И от мен глас за Биотен и Микса, аз съм с чувствителна кожа и склонна към алергични реакции и  тези 2  марки ми понасят добре.

# 413
Днес си взех това комплектче

Ползвала съм вече някои от нещата на марката и съм доволна, дори ретинола, с който започнах беше техен и ми повлия много добре.
Измивен гел съм ползвала, но с киселините, но сега заради бременността ще се въздържа. Реших да наблегна на хидратацията, тъй като сега доста ми се промени кожата.
В комплекта има 1 шийт маска, 1 чифт пачове, 1 серум ХК, 1 дневен крем и един измивен гел.
Плюс несесерче 😁

Взех и още неща, но този път се въздържах от сравнително скъпи продукти.

Търсих, но не намерих подходяща палитра, която да ми харесва. Търся палитра с руж, бронзант и хайлайтър като да са с хубави бляскави частици или поне ружът. В интерес на истината ползвам един руж от половин година, който е от джъмбо за пет лева и съм доволна🤣 но съм издълбала вече една част от него.

Бронзантът ми е на Голдън роуз, но нямам идея на колко време е. Иначе е доста дълготраен продукт, със сигурност е на повече от година🥹. Доста икономичен продукт е.
Хайлайтър ползвах пак от джъмбо, доста хубав пигмент имаше, но го изпуснах и падна и всичко се разпиля и замина..
може да е смешно, че имам грим от джъмбо, обаче много комплименти получавах за грима си 😀 просто не знам колко е ок да се ползва козметика от там 😟 не ми е правила проблем досега, де
Харесах си две палитри, но и двете ги нямаше в този дм.
Едната е на makeup revolution, другата е на марка bh ( за първи път я чувам).

Имате ли отзиви за тях, дали са добре пигментирани? На мейкъп революшън доста ми допада палитрата как изглежда, че и ружът е с частички, но като не можах да я видя на живо..

# 414
Аз имах тази серия на Скинциклопедия. Серума беше горе-долу ок, но тоя крем много мазен и тежък ми идва, още седи така и не можах да го изхабя.
Ето го тонера на Ланеж, страхотен е. Някой беше попитал по-напред в темата, но аз чак днес влизам ..

# 415
  • Варна
На Скинциклопедия ползвам серумите и виждам ефект, но точно показания горе измивен гел не ми допада.

# 416
На Скинциклопедия реших да пробвам витамин Ц-то. Е, няма такава гадория, първо че страшно ми опъваше кожата, стоеше като някакъв слой на кожата ми, второ че ми правеше кир ефект, независимо какво сложех отгоре.

# 417
На Скинциклопедия реших да пробвам витамин Ц-то. Е, няма такава гадория, първо че страшно ми опъваше кожата, стоеше като някакъв слой на кожата ми, второ че ми правеше кир ефект, независимо какво сложех отгоре.
Тяхното вит с не 2 ок на ревокс е по добро!

# 418
И аз не съм изобщо впечатлена от скинциклопедия. Всъщност серум все още не съм си намерила, който да кажа, че е точно моя. На гарниер зелен един май горе-долу го харесах, сега съм с един на нивеа, розово лилава опаковка, но незнам бива ли го или не. Едва ли ще го купя пак, имам един неотворен, не помня какъв беше даже ще изхабя и него и тогава ще го мисля. Преди това бях с йенгес меджик дропс, еми само хвалбите на тоя йенгес..

# 419
Като си говорим за серум - препоръки за разширени пори? Ясно за ниацинамид, но дмския явно ми е слаб.

Общи условия

Активация на акаунт