Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 72

• 67 778
  • 768
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
Аз лично след серум слагам и крем.

# 706
Слагате ли някоя ампула или нещо допълнително в сместа за боя за коса? Много ми се иска да пробвам нещо бюджетно, но не съм наясно какво да търся

# 707
  • Deutschland
В немския ДМ има някакъв продукт, който се слага в боята за коса. Plex се води. Не съм го пробвала.
Иначе аз слагам маска или балсам.

# 708
  • Пловдив
Маски само правя, не добавям продукти в боята.

# 709
  • София
Боите на Елеа с с пакетче с масла за добавка към боята, но не знам какви са точно. Може да проверите за инфо в нета.

# 710
  • Сливен
Аз в боята си слагам от стимуланта на икаров за коса,,добре ми се отразява.Боята,която ползвам е Пермесе.

# 711
  • Deutschland
Какъв точно Пантенол се слага на косата за подхранване? Този дали става?

# 712
Бях си взела един течен Пантенол от Лили дрогерия но никакъв ефект не видях. Гледах клипче една мацка си изтиска цяла тубичка Бепантен и като маска го нанесе после й беше лъскава косата..

# 713
  • Deutschland
И аз съм гледала такива, даже и с крем Нивеа от обикновените сини кутийки.

# 714
  • София
Те по едно време си бръснеха и лицата в тези Тик ток и пр. клипчета Simple Smile Че, видиш ли, по-гладко се нанасял фон дьо тенът! Така че не копирайте така сляпо. Лошото е, че тийновете много гледат и лесно се влияят.

# 715
Слагате ли някоя ампула или нещо допълнително в сместа за боя за коса? Много ми се иска да пробвам нещо бюджетно, но не съм наясно какво да търся

Ползвам това последните ми няколко боядисвания. Даже тук е на много добра цена.
https://vmcosmetic.com/bg/multifunktsionalno-zashtitno-maslo-pri … re-protective-oil

# 716
Какъв точно Пантенол се слага на косата за подхранване? Този дали става?

Взк имат разтвор на пантенол. Аз него ползвам вместо тонер и понякога си разтварям индийските маски с него (или с други неща, вместо вода).
Но за лицето ми е добре, когато се присетя си минавам лицето с тампонче.

# 717
Азара, може ли снимка?

В боята понякога слагам малко базово масло (каквото имам) или от зехтина, който ползвам за салата. Или с каквито кристали/олиа за коса разполагам.

# 718
Предполагам, че някакво малко количество растително масло в боята не вреди на боядисването. И без това по самия косъм си има мазнина, тъй като препоръките като цяло са да не се боядисва върху съвсем чиста, току-що измита коса.

# 719
Момичета, моля ви предложете ми силно хидратиращ крем/лосион за тяло. Започвам лечение с Роакутан и търся нещо подходящо.

Общи условия

Активация на акаунт