Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 72

• 70 305
  • 768
  •   1
Отговори
# 750
Христина пък съвсем са ми в черния списък, защото не си изписват всички съставки. Преди години бях гледала някакъв техен шампоан - съставът беше само масла и вода.
Лоша съставка мога да простя, премълчана - не.

# 751
И Христина имат хубави неща, но никъде не съм ги срещала във физически магазини.
За тях нямаше ли преди време скандали че не си описват състава на опаковките?

Писали сме едновременно с Дидичка, правилно помня значи.

# 752
  • Свети Влас
На Евтерпа много ми хареса кристалите за коса с кератин.

# 753
Аз съм фенка на околоочнито масло, което всъщност нанасям и около устните и по шията и деколте. Даже се чудя дали са не взема пак или да пробвам нови продукти. Междудругото е и много икономично - ползвам го от Великден и сега е към края си.

# 754
  • Deutschland
На Евтерпа много ми хареса кристалите за коса с кератин.

Маската им за коса с бадем и перли вътре беше уникална. Правеше косата ми като след фризьор, нищо че цената й беше 3 лева. За съжаление отдавна вече е спряна, даже им писах да ги питам, но ми препоръчаха друга и то съвсем различна. Не, мерси.

# 755
На Евтерпа този балсам съм ползвала:
https://evterpa.eu/vazstanoviavasht-balsam-s-arganovo-maslo-i-ko … proteini-691.html

Добър е, има доста интензивен аромат, който остава по косата няколко дни.

# 756
Докато живеех в Украйна и Русия, жените постоянно ме молеха ( особено по-възрастните) да им нося българска козметика. Най-обичани бяха продуктите с розова вода. Много е тъжно, че сънародниците ни не оценяват и не подкрепят родното производство, а вместо това само плюят и разпространяват семейни истории, които никой не е искал да знае. И дори не е ясно дали са истина

# 757
Ами то и към Ина козметикс имаше много негативни коментари, ама там си бяха други ситуации. И пак си ги ползват хората (аз не съм, намирам си по-бюджетни хидролати и маски), но тук беше чисто очерняне на самите хора, не толкова на козметиката. Спомена се алергична реакция и после кой измамник кой еди си какъв. Е,тъпня е.

Всеедно аз да изкарам продукт и на някой да не му хареса, но понеже е работил при мен или негов близък (така ми изглежда ситуацията) и да почна да им вадя кирливите ризи с цел да откажа хората.
Колкото и ти да не харесваш един продукт и да искаш да се спре употребата му, няма да повлияеш на всички.

# 758
  • София
Бих добавила, че Golden Rose имат хубави гримове. Имам две червила и молив за очи, не намирам разлика с тези на Maybelline например.

# 759
  • При децата ми
Аз съм фенка на околоочнито масло, което всъщност нанасям и около устните и по шията и деколте. Даже се чудя дали са не взема пак или да пробвам нови продукти. Междудругото е и много икономично - ползвам го от Великден и сега е към края си.

Кое е околоочното масло?

Преди много години ползвах един спрей на "Евтерпа" против гъбички между пръстите на краката. Е, до сега не съм използвала по-ефикасен продукт! Ламизимл, Екзодерил и не знам си какви други, пасти да ядат! Никаква работа не вършеха при мен. За съжаление не помня точно как изглеждаше опаковката на този продукт. Помня, че беше спрей и на опаковката пишеше с червени букви "Евтерпа", и струваше около 4 лв. Не съм го виждала никъде след това, а и като цяло продуктите на "Евтерпа" не знам къде се предлагат.

# 760
За Ина есентиалс мога да кажа че съм пробвала 90% от продуктите, особено тази за жени и нищо не работи при мен. Вода за уста, паста за зъби, шампоани, спрей за крака, тонери, ей така ми се търкалят вкъщи, поддадох се на хайпа (нещо което правя рядко) и набутах много пари в тях за нищо. Така че един продукт да не работи окей, да, ама всичките да са гола вода .... това вече не е случайно.

# 761
Аз много харесвам Ина, но последната ми поръчка нещо не ми хареса. Като че ли водите им са с нов, по-неприятен мирис. Не мога да разбера те ли нещо са променили или моята кожа търпи някакви изменения, защото в последно време въобще не се чувствам добре с обичайните си продкти.
Тази година май ще пропусна черният им петък.
Кремчето с конски кестен беше хубаво.

# 762

Кое е околоочното масло?

Преди много години ползвах един спрей на "Евтерпа" против гъбички между пръстите на краката. Е, до сега не съм използвала по-ефикасен продукт! Ламизимл, Екзодерил и не знам си какви други, пасти да ядат! Никаква работа не вършеха при мен. За съжаление не помня точно как изглеждаше опаковката на този продукт. Помня, че беше спрей и на опаковката пишеше с червени букви "Евтерпа", и струваше около 4 лв. Не съм го виждала никъде след това, а и като цяло продуктите на "Евтерпа" не знам къде се предлагат.
Евтерпа има в по-малки дрогерийни, например в моя град има един магазин Мира, там има всякакви продукти вкл доста бг марки. Иначе онлайн или ако има в сайта местоположения на обекти/продукти.

Имам и двата, но сега ползвам нощния вечер и през деня слагам крем, на балеа.

# 763
Hrispa76, това ли е лосионът
https://evterpa.eu/losion-za--uspokoiavane-pri-gabichki--po-koja … -krakata-322.html
Евтерпа имат сайт, сега видях

# 764
  • При децата ми
Pablitka, видях го и аз този днес в сайта и нищо чудно да е той, но с нова опаковка. Защото помня, че цветът на шишенцето не беше зелен. Дано да е същият, ще го потърся.

Общи условия

Активация на акаунт