Януарски бебета 2024г /тема 3

• 6 698
  • 178
  •   1
Отговори
# 60
Храня вечер да...иначе тя е 9.500 кг и сме с 5ца памперс премиум кеър и гащички и пелени...и актив бейби взех,молфикс пробвах,пуфис,литъл ейнджъл,мамиа,купих и 6ца на памперс големи са и...
Сега ще пробвам пелените на дм препоръчаха ми ги няколко човека...
А нощните на памперс не откривам никаква разлика с дневните...освен в цената

# 61
Аз взимам памперсите на Лидл от самото начало и съм изключително доволна. Какво мислите за монтесори кулата бихте ли използвали?

# 62
Аз съм най доволна от памперите(и гащичките) на дм но серията natural супвр ежни и попиват ... Имат серия premium и въобще не съм доволна от нея... Не попиват хубаво и материята им е грапава... Моето момче е 12 килограма и с 5+ или 6

# 63
Преси не се събужда да хапва от 2рия месец, може би затова и нямаме проблем с памперсите.
Може да проверите на различните АМ отзад калориите- например по спомен между Хип2 и Хип3 имаше 15калроии разлика в ползва на 2ката, което хич не е малко. Имам една позната на което детето се будеше да хапва след годинката, започна да слага от разтворимите бисквитки в млякото преди сън и детето спря да се буди, много е важно според мен как яде през деня

# 64
Мале 2рия месец .. идеално.
Да, много е важно дневното хранене, но той каже ли, че не иска не мога да го накарам повече да яде .. върти главата и това е. Вечерта обаче гладен .. ще пробвам от тези бисквити, пробвала съм от другите да троша 2-3 пъти, но нямаше особен ефект ..
Трябва да видя различните марки 3ки с какви калории са ..

# 65
Мале 2рия месец .. идеално.
Да, много е важно дневното хранене, но той каже ли, че не иска не мога да го накарам повече да яде .. върти главата и това е. Вечерта обаче гладен .. ще пробвам от тези бисквити, пробвала съм от другите да троша 2-3 пъти, но нямаше особен ефект ..
Трябва да видя различните марки 3ки с какви калории са ..
На Хип има лека нощ мляко, то е по-гъсто и го водят по-засищащо. Пробвала ли си. Имам 1 кутия, искаш ли да ти го пратя да опиташ? Чакай само да му видя и срокът, че моят юнак нали се отби сам и така и не ми потрябва.

# 66
Не, не съм го пробвала. Даже не знаех, че има.
П.С. Сега гледам и не ми излиза налично. Да не би да е спряно?

# 67
И аз го търсих преди време това мляко ,но не го намерих никъде...явно е спряно

# 68
Четох за слагане на каша в млякото, някой пробвал ли е?

# 69

Аз го вземах от Австрия. За съжаление е изтекло през октомври моето. Цяла кутия неотворена съм батисала, много ме е яд.
Сестра ми ще си идва другата седмица от Австрия. Искаш ли да я помоля да донесе 1 кутия

# 70
Давам ядки под формата на тахан редовно и от доста време, може би от около 7-ми месец. Бадеми, лешници и орехи са ни в менюто.

А ядки под някаква форма въвел ли е вече някой от вас...казаха ми,че мога примерно да и направя нещо с бадемово брашно...нямам си идея как да ги въведа ,а само те останаха...мед и дадох естествено минал термична обработка...хапва си домашни меденки...та искам и ядките да въведа

# 71
Да, ако не я затруднявам ще съм благодарна. ❤️

Аз го вземах от Австрия. За съжаление е изтекло през октомври моето. Цяла кутия неотворена съм батисала, много ме е яд.
Сестра ми ще си идва другата седмица от Австрия. Искаш ли да я помоля да донесе 1 кутия

# 72
кристалче похвалиха ми и някакво нестле джуниър него пробвала ли си....а ягоди давали ли сте вече

# 73
Не, не съм Наде .. ще го погледна.
П. С. Не ми излиза и то налично ..

Последна редакция: пн, 27 яну 2025, 21:36 от krystall

# 74
кристалче похвалиха ми и някакво нестле джуниър него пробвала ли си....а ягоди давали ли сте вече
Аз съм давала ягоди още на 6 месеца когато беше... Но все още не съм давала ядки и ме е много страх от тях

Общи условия

Активация на акаунт