Редно ли е да се кръсти детето на свекърите,ако те са осигурили жилище на младото семейство?

• 43 052
  • 2 034
  •   1
Отговори
# 915
И какво казваш НСЧ- война до дупка- Петромира и това е, нищо че
таткото не иска това име.

Дипломация се казва, не да клекнеш.Ама какво ли
разбирам аз.
Объркали сме се, оказа се, че вече го харесват, ако за него се закачи и тяхното Simple Smile
Свекървата за съжаление не е чувала за дипломация.
Те са ок за двойно име, снахата не иска да е двойно.

# 916
  • София
Ама и тези хора... Вероника им е казала за темата, те явно са окей цял форум да им нищи дертовете и продължават да я ъпдейтват периодично... На мен би ми било много неприятно позната да ми изтипоса лични въпроси от трето лице, че и да продължавам да я информирам. На нас ни е интересно и настървено тракаме, но на тях как никак не им не неудобно, не знам.

# 917
Ох, Radilena, то номерът тук е как да намерим начин хем вълкът да е сит, хем агнето цяло. Тоест търсим вълк веган.

# 918
Не, вълк веган.😀😆

# 919
  • София
Ох, Radilena, то номерът тук е как да намерим начин хем вълкът да е сит, хем агнето цяло. Тоест търсим агне веган.

Тоест вълк веган? 😂 Ако и вълкът е сит и агнето цяло, значи овчаря е изяден. 😂

# 920
  • Пловдив
https://www.beliebte-vornamen.de/lexikon/p-frau

Според този немски сайт за женски имена - Петя е българският вариант на Петра.
Българският вариант на Петра е Петра.
Петя е като Катя и Ваня.

# 921
Да, редактирах. Вече ми се спи, ама защо седя тук и се занивам с чуждите драми вместо да си спя бюти съня, и аз не знам.

# 922
Българският вариант на Петра е Камена. Срещнах жена с това име. А Петя в България понякога е производно и от Петка.

# 923
  • София
Мен на смях ме избива. Тоя предлагал, оня предлагал, спатия, пика, всичко коз Joy

Някой ще остане валат, просто защото няма право да бърка с ръжена в чуждо семейство!

# 924
Ох, Radilena, то номерът тук е как да намерим начин хем вълкът да е сит, хем агнето цяло. Тоест търсим вълк веган.

Нищо не търсим!
Жената е решила как ще се казва детето от раждането си. Не е пуснала тя темата за да се търси решение.

Тя името си го е избрала.

# 925
Ама и тези хора... Вероника им е казала за темата, те явно са окей цял форум да им нищи дертовете и продължават да я ъпдейтват периодично... На мен би ми било много неприятно позната да ми изтипоса лични въпроси от трето лице, че и да продължавам да я информирам. На нас ни е интересно и настървено тракаме, но на тях как никак не им не неудобно, не знам.

Аз при толкова подробности малко не вярвам в реално съществуващите лица и събития в този случай.

# 926
Мен на смях ме избива. Тоя предлагал, оня предлагал, спатия, пика, всичко коз Joy

Някой ще остане валат, просто защото няма право да бърка с ръжена в чуждо семейство!

Точно. Тя жената иска съвсем друго нещо, те изкараха имена от нафталина като Дафина....не мога просто с тия хора.

# 927
  • София
Питането на темата е ясно, вие тръгнахте кръстници да ставате.

# 928
Едните кръстници, другите адвокати, третите следователи, четвърти съдии, пети арбитраж…Всеки тука нещо имаше да казва.

# 929
Абе не е редно да имат претенции, не е необичайно да имат очаквания.
Редно е бащата също да харесва името, с което ще се казва неговото дете.
Редно е двамата бъдещи родители да седнат и да се разберат, а не единия да не приема компромиси и да се пъне на своето, без значение кой от двамата е.
Редно е бабите, дядовците и другата рода въпреки надеждите и очакванията си, да приемат избора на младите за име на детето/ внучето.
И в духа на новото време и трибуквените модерни имена една Пия/-а от мен.

Общи условия

Активация на акаунт