Това разстройство ли е ?

• 378
  • 7
  •   1
Отговори
Скрит текст:
Здравейте, сина ми е на 13 месеца , леко болен от една седмица , имаше температура само един път и пие само сироп за гърло и кашлица и съответно капки за сополи. Почна да ходи по голяма нужда повече пъти от вчера и ми се вижда по течно .И тези неща ,които виждам дали са кървави нишки или е от банана ,който е ял . Знаете ,че няма кой да ми отговори в неделя ,затова пиша тук

Последна редакция: нд, 05 яну 2025, 18:14 от Tatti

# 1
  • София
ЛЛ на детето трябва да има сключен договор със спешен кабинет. Все пак са лекари.

# 2
ЛЛ на детето трябва да има сключен договор със спешен кабинет. Все пак са лекари.
Наясно съм , така или иначе утре ще отидем при личния . Не съм го закарала ,защото физически изглежда добре детето.

# 3
Не бих се наела да коментирам, но ако не искате в спешния кабинет, пратете на ЛЛ снимката. В почивни дни аз така комуникирах с нашата

# 4
Не бих се наела да коментирам, но ако не искате в спешния кабинет, пратете на ЛЛ снимката. В почивни дни аз така комуникирах с нашата
Няма къде да му я пратя ...

# 5
За мен не е разстройство. Моето дете пълнеше така всички памперси. Не е имало никакви симптоми на боледуване. Не бързай да го водиш.

# 6
За мен не е разстройство. Моето дете пълнеше така всички памперси. Не е имало никакви симптоми на боледуване. Не бързай да го водиш.
С разликата, че това не е бебе на кърма/АМ...
Баш си е дрис. Ама ако няма температура, не повръща и е добре детенце - давай затягащи храни и ще се оправи. Ако имаш и пробиотик, те също запичат. Ориз с морков, чай от шипки, компот от дренки, пречена филийка ако гризка (даже и на попара става), печена ябълка.
Избягвай домати, сурови плодове..
И да пие течности.

# 7
Сега се вгледах, че е на годинка. Ами, да, разстройство. На годинка изхвърлях "футболни топки".

Общи условия

Активация на акаунт