Любители на кучета - 148

• 22 897
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
А доказателствен снимков материал? Blush

# 136

Чакам да го подстрижем на груминг, прилича на Чубака в момента Grinning Не можеш да разбереш кое му е отпред, кое отзад...

# 137
Мъжа ми говори със сестра си и тя какво разказа Disappointed Relieved
Звъни вечерта дъщеря й и плаче. Прибира се детето /18 г./ и пред блока, центъра на София, вижда кучка, току що родила. Зълвата и мъжът й свалят одеяла, кърпи, храна за майката.  На следващия ден като се прибира от работа, отива да ги провери - нямало ги. Сега се терзаят цялото семейство, какво се е случило с майката и бебетата. Разтреперих се. Милата майчица, горките бебета. Кажете, че имат шанс Sweat

# 138
Може да ги е занесла кученцата другаде, на по-закътано

# 139
Напълно е възможно и някоя добра душа или организация за помощ на животинките да са ги прибрали да са на сухо и топло докато отраснат кученцата.

Да споделя и с вас, че от години се знаем тук.. Джинката (първото куче в полето, което храня вече девет години) я няма от седмица време. Много ми е тъжно, защото съм почти сигурна, че нещо лошо се е случило, но не мога да я открия в района никъде. Остана една черна малечка там, дето и беше другарче последните няколко години и сега ще търся къде да я закарам, за да не стои сам самичка в нищото. Много ми е жал и за нея, как все се озърта все едно ей сега ще дойде Джинката отнякъде. Тя е много гальовна и все иска човешко внимание и ласка, за разлика от Джина, която за толкова години така и не даде да я погаля.

# 140
  • Бургас

Чакам да го подстрижем на груминг, прилича на Чубака в момента Grinning Не можеш да разбереш кое му е отпред, кое отзад...

Вържи една панделка отпред и снимай Simple Smile

# 141
  • под тепетата
Sivi, дано да не са верни подозренията ти!
Ози днес хич не беше доволен от снега и студа. Едвам го избутах от леглото за разходка.

# 142
  • Варна
Днес нашите "морски" кучета станаха "снежни" такива. Цял ден стоят скрити в къщата, някоя си подава главата, оглежда обстановката, "Офффф, пак това ново нещо" и се "потапя". Направо се изумих и се чудех как пък не проявиха поне малко любопитство - като гледах каква забава саснежните снимки на Нъки, Мокка, Лори.
Обаче дойдоха синът ми да ги разходят, примамиха ги да излязат /буквално ги примамиха/, насилиха Рая да стъпи, да седне, че и да легне в снега и онова малкото, нали си е любопитка, изскочи  и то. И като се почна.......:

Ядоха сняг, гонитба като "отвързани", позиране за кратко, Буря изненадана, че топката й не скача...Голям смях, страхотни клипове от разходката и накрая бой със снежни топки

# 143
galenaa, виждам пилон с родния трибагреник. Това при вас ли е? В двор?

# 144
Дано да е добре Джинката и  да се е опазила( щом е недоверчива, би трябвало да е)! И бебетата и мама да са някъде на топло! Напоследък доста хора са съпричастни и помагат, та се надявам да са им намерили дом!
Иначе и ние най- накаря видяхме сняг! И то хубав..., че обикновено, докато се натуткаме да излезем и вече го няма
Simple Smile И понеже в парка беше най- неутъпкан и чист, малко понарушихме забраната и влязохме откъм входа без табела( да, на огромния парк с много входове, само на един има табелка)...а, вътре- кученца да видиш( явно днес масово хулиганстваха) и такава игра падна...че после няколко часа спа принцеса Гинче.

А за спането- у нас само нашата спалня е табу. От малка знае, че там тя работа- няма! Ако иска- спи до нощното ми шкафче..., но това го прави сутрин, след като е обиколила спалните на батковците, дето се вре в завивките и се катери по възглавниците.., но това си е техен проблем( особено на големия, че като идва гаджето, Джинито малко я полайва).

# 145
  • Варна
galenaa, виждам пилон с родния трибагреник. Това при вас ли е? В двор?
Да, това е в двора ни. На "пилона" редовно има снимки на дребосите, "гвардейки" го играят когато батко и кака се лигавят с тях.

Тази е от миналия трети март, но май тогава още Кардю не беше се записал тук. Малко са като "след 12 часово дежурство", но беше студ, мъгла....

# 146
Браво на вас! Сграяхте ми душата Heart
Явно ме е подгонила носталгия.

# 147
  • ПЛОВДИВ
Поздрави и от един снежен Рекс.
Това му е първият сняг от както е роден. Днес е паднало търчане, гонене на снежни топки и обичайния спринт със съседското куче. Относно спането нашия от ден 1 не иска да спи в къщичка си. На вилата е отвън пред вратата на сковано легло от дъски и вкъщи на село Марково пак така, но тук си има зимен апартамент. Само на морето в апартамента спи на летния диван на голямата тераса, но го постиламе със стари покривки за легло.

# 148
  • Варна
Егати… само ние ли останахме без сняг? Frowning1

Ши тцу-то клетото защо така е оставено обрасло като храст? Това е куче, което изисква редовна поддръжка, не веднъж на високосна година. Щом чак не искате да го снимате… Представям си колко е сплъстено, мръсно, с израснали нокти, живо мъчение. Дано да греша и с това “не се разбира кое му е отпред и кое - отзад” да не сте се изразили правилно.

# 149
Егати… само ние ли останахме без сняг? Frowning1

Ши тцу-то клетото защо така е оставено обрасло като храст? Това е куче, което изисква редовна поддръжка, не веднъж на високосна година. Щом чак не искате да го снимате… Представям си колко е сплъстено, мръсно, с израснали нокти, живо мъчение. Дано да греша и с това “не се разбира кое му е отпред и кое - отзад” да не сте се изразили правилно.
Първо, вие от шега не разбирате ли, или се правите. Второ, не е сплъстено, обраснало и не знам си какво. Кучето е на 3 месеца, вие добре ли сте???? Ноктите му са изрязани и ежедневно го мъча с разкрасителни процедури, чистя му очите и го реша... и съм записала час на груминг в най-скорошния възможен ден. Самият факт, че питам по форуми, чета за породата и ме интересува всичко около него показва, че си обичам кученцето и ме е грижа за него.
Ако искате да знаете, ей заради такива като вас не искам да си показвам снимки на нищо лично по форуми. Нито да казвам подробности от живота си, по които биха могли да ме разпознаят. Никакво желание нямам да се познавам или засека с някой като вас в истинския живот.

Последна редакция: нд, 12 яну 2025, 23:51 от prolet_inchen

Общи условия

Активация на акаунт