Любители на кучета - 148

• 22 895
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Мда, значи не съм ви разбрала. Ама и вие не ме разбрахте.
Бебе на 3 месеца…. Вие добре ли сте?!? Сама си го описахте така страшно. Съжалявам, но в работата ми съм се нагледала на какви ли не ужаси, които буквално отговарят на описанието, дадено от вас, и изобщо не ми е до шеги на тема кучета в окаяно състояние.
Щом е бебе, не разбирам какво толкова може да му е притеснителното, че да не е за показване. Няма да му оценяваме груминга в тая тема. Просто искаме да плакнем очи по кучешки нослета. Това е. Wink

Да бяхте написали, че не желаете да компрометирате анонимността си, щеше да е достатъчно. Не да обяснявате как сега не е удобно да го снимате, понеже прилича на Чубака и не се разбира кое му е предницата и кое - задницата. Защото аз с такова описание си представям това:
https://m.youtube.com/watch?v=s_B49dg1pbs
И не ми е смешно, защото това е реалността за много кучета.

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 00:40 от Didi168

# 151
  • Бургас
Аз я разбирам prolet, защото в Бургас читавите грумъри са с листа на чакащите като читавите АГ-та. Съседът по принуда си купи машинки и ножици и сам си стриже лагото-то.

Темата е за разтоварване, не се карайте, моля! Ако искате ужасии и Чубаци, ще ви снимам Елза след посещение на клошарска тоалетна.
Ама няма да ме обаждате на кучешките социални!

# 152
  • Варна
Аз от къде за знам, че кученцето е на 3 месеца. То е ясно, че не е ходило още на груминг. Посещенията започват след трета ваксина.
Апък дори и за възрастни кученца, приличащи на Чубака, липсата на час за груминг не е оправдание. Никой не очаква от стопаните да са си ги подстригвали вкъщи, но разресването и къпането между часовете си е тяхна отговорност.

За мен темата освен развлекателна, е и информативна. Simple Smile Обичам да се уча от вас.

# 153
Ние този път нямахме сняг, след разходка следобедна дрямка 😅😂

# 154
  • Варна
Предлагам за завъртим една колекция “мръсни носове”. Ето снимка на Изида след неуспешно преследване на селската къртица:

# 155
# 156
При нас сняг няма, само фейсбука ми припомня минали години,че е имало сняг.
Ние си намерихме кученце. Миналата седмица го капарирахме и сега ще чакаме 2 месеца за да мине 3те ваксини.
Да покажа Съни /не е с мръсен нос/, но е трудно да я хванеш за снимка. Тази е с голямо увеличение.

# 157
Лелееее Съни много е пораснала! Не е бебе вече! Вие померан ли ще вземете, предполагам бЕл!? Grinning Снимки на бебето?

# 158
  • тук-там
Съни е много красив!
Момичета, Локи пристигна благополучно в България! Срещнахме го с Мокка и Нъки:

# 159
Чуден е! Чудни са и тримата!

# 160
Много са хубави! Локи , малка сладка топка!

# 161
Реа снимката е от октомври, а сега е "заякнала" още,че има зимен пух ама пустото диване не седи мирно за снимка. И се е изхитрила пуснем ли я да дивее из двора не иска да идва при нас понеже ще я приберем в клетката, преди с купичката с храна даже сама си отиваше ама сега и с това не става.
Новото попълнение е малък немски шпиц. Не е бяло, но е цвят крем. Много е мъничка още днес прави 1 месец. Снимки ще качвам когато си я вземем/живи и здрави/. Малката няма търпение вече. Само ми показва разни легла, одеала, дрехи, четки, каишки и какво ли още не.
mtz много хубави Нъки и Мока, а Локи направо Heart Eyes

# 162
  • София
Прелестни са и тримата, mtz! Локи е плюшена играчка! Heart Eyes

# 163
  • На ръба..
Локи е само за мачкане.. прекрасни сте сладурковци!

Установих, че не сме си внесли данъка..голяма игра падна вчера в снега, докато го имаше - бяга, припка, буксува като тръгне рязко..

А тук се сля със снежния човек.. и после си го опика.. Joy

# 164
  • Варна
Ох, mtz, право в сърДцето ме удари. Прелестни тати, леля и дребос Gift Heart Разкажи как реагира Локи! И как го прие Нъки?

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 14:32 от galenaa

Общи условия

Активация на акаунт