Любители на кучета - 148

• 22 187
  • 740
  •   1
Отговори
# 735
На мен ми се струва, че кученцето ще стане джак. Но пак ще е прекрасна. Simple Smile

# 736
  • Бургас
Купили сте си куче от гаражна разпродажба.
Я са тези родителите, я не, даже по-скоро не.
Твърде голяма е за чихуахуа на тази възраст, ушите също не отговарят на стандарта на породата.

Чистокръвно куче можете да купите само от лицензиран развъдник (а не "животновъден обект, регистриран в БАБХ), признат от Международната киноложка федерация.
Трябва да имате родословие.

Кученцето е прекрасно, дано да е здраво!

# 737
Според стандарта би трябвало да е макс. 2700 г, така че може и да се впишете. И на мен ми се струва, че майка й е съгрешила, но пък кученцето ми харесва страшно е красиво. Важното е да е здраво.

# 738
Кученцето е много симпатично. Как се казва?
Иначе, да, излъгали са ви щом сте дали много пари. Никой уважаващ себе си развъдник няма да ви даде толкова малко кученце. Дават се обикновено на 3-4 месеца с вече поставени 3 ваксини и чип + домуенти за здравето на родителите. Станали сте поредния "лапни шаран". Дано само от това не страда кученцето. Има развъдник за чихита във Варна, но не вярвам да е дошло оттам. И на мен ми прилича на бебе джакче. Дано само да е здравичко и да ви радва дълги години.

# 739
Казва се Лия ,не мисля че е джак ,по скоро смятак смеска чихи и пинчер , но времето ще покаже ,каквото такова 🙂

# 740
Момичета и момче, навъртяхме страничките и е време да се преместим в НОВАТА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт