Любители на кучета - 148

• 22 213
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
  • Варна
Имам същия проблем. Като минаваме покрай места, където знам, че винаги гъмжи от котки, предварително залепвам ръката си с някое извънредно вкусно лакомство пред носа на Изито и я карам да ходи редом до мен. Така ѝ отвличам вниманието и съм по-интересна от котките. Работи в около 70% от случаите. 
И тя е добронамерена и иска да си играе с тях, но те за зли, съскат и махат с нокти. Най-големият ми ужас е да не ѝ надерат очите. Всичко друго минава.

# 721
  • Варна
Внимавайте с драскането от улични котки, че Бизу много пострада първия път, защото нищо не направих след одраскването. Вторият път обаче веднага го изплакнах с вода и след като се прибрахме го намазах с кислородна вода и нямаше никакви проблеми.

# 722
Въпреки, че съм заклета коткарка, ненавиждам изперкалите бабки, които събират и хранят котки около блоковете. И ще кажа защо. Защото струпването на котки неминуемо води до: обмяна на болести между тях, забременяване на женските, завъждане на бълхи на мястото, мръсотия по земята и най-важното... винаги на някой от съседите му писва и избива котките. Най-често с отрова, което води до тровене и на домашни кучета. Трябва борба с тези жени! Това е изходът.
И аз гледам един уличен котарак. Обаче нося гранулки в салфетка или месо в найлонче, храня го далеч от блока, сам и като се нахрани хвърлям боклука в контейнера. Кастриран е, обезпаразитявам го. Смятам, че това е начинът да се помага на уличните котки.
Котките не са виновни, нито нашите кучета. Най ме е страх Зара да не подгони котка и да я блъсне кола. Защото като хукне да гони и не вижда нищо друго.

# 723
Защо ме снимаш сега ??! И какво като съм "отъпкала" килима!? Толкова ли не може да си дремна спокойно, без това по цял ден покрай малкия бяс, не мога да спя? Аааа, ма, ха!!

# 724
Като и взехте фотьойла, сега ще ви тъпчи килимите 😂. Нашия на земята няма да дремне, защото му е твърдо😂 Ей така по цял ден

# 725
  • Бургас
Ама какви са тези снимки сега за 18+ JoyJoy

# 726
То и след третата ваксина пак ще пишка по 20 пъти грубо казано вътре. Няма от веднъж да се научи, че излизането е за това. Отмена си време. При Кас памперса беше на едно място и той бързо свикна, но предполагам, че и в развъдника е било така.
И аз, когато хранех Мегчето навън, гледах да е самичка, че нямам мерак, а и пари, да храня всичките квартални котки.
Кастиел също иска да играе с котките и не разбира милия защо вкъщи може, а навън му хъскат котките или въобще не му обръщат внимание. Аз по-скоро се притеснявам той да не пострада, не котките, защото той е кортък и много мил, ама те не го познават и реагират отбранително.

# 727
То и след третата ваксина пак ще пишка по 20 пъти грубо казано вътре. Няма от веднъж да се научи, че излизането е за това. Отмена си време. При Кас памперса беше на едно място и той бързо свикна, но предполагам, че и в развъдника е било така.
И аз, когато хранех Мегчето навън, гледах да е самичка, че нямам мерак, а и пари, да храня всичките квартални котки.
Кастиел също иска да играе с котките и не разбира милия защо вкъщи може, а навън му хъскат котките или въобще не му обръщат внимание. Аз по-скоро се притеснявам той да не пострада, не котките, защото той е кортък и много мил, ама те не го познават и реагират отбранително.
Дам, ясно ми е.. месеци ще минат.
Какво ползвате за обезмирисяване на къщата... че то с това пишкане, ще чистим всеки ден, то ясно, ама нали имаше някави спрейове?

# 728
Спрейове не съм ползвала, вероятно защото гледам кучета от преди да ги има тия спрейове. Пръсках с обикновен дезодорант само. Покрай Кас не ми се е налагало толкова, обаче, защото той вече беше готов за разходки.

# 729
Бергичка съм казвала и преди, че като види котка и и пада пердето и ни лакомства ни команди чува! Тръгва да ги гони и туй то! Не иска да ги наранява, а просто да ги гони, гони, гони......

# 730

Здравейте, купихме си тази красавица за коледа . Доставиха ни я от Варна с Зоо такси . Преди това бе я бяхме виждали на живо,само на снимка. В момента е на 3 месеца и половина . Дълга е 34 см и тежи около 1,100-200 кг . Човека ,от който я купихме спря да пише ..  обичаме я ,но ме гложди дали не са ни измамили ,защото дадохме не малка сума за чехуахуа . Тогава човека писа ,че му се струва,че няма да е с ябълковидна главичка ,а с еленова(каквото и да значи това) ,очевидно е че не съм наясно такаче ако има някой наясно с темата нека каже дали сме си взели чихи или по-скоро е смеска .. струва ми се,че 34 см са много за чихи на 3 месеца
П.п какъвто и да е отговора няма да се оттървем от нея ,обичаме я ,просто искам да сме наясно дали сме били измамени .
Снимка на родителите (поне така ни беше казано)

# 731
  • София
Кученцето е прекрасно, а продавачът е за бой.
Какво значение има размерът, след като вече е при вас?

# 732
  • София
Арчи футболиста. Simple Smile

Ради, добре дошли! Много сладко мъниче!

# 733
Мисля,че ако е измама не бива да си мълчим ,днес ние утре други. Какво имсте предвид,че продавачът е за бой ,?

# 734
  • София
Мисля,че ако е измама не бива да си мълчим ,днес ние утре други. Какво имсте предвид,че продавачът е за бой ,?

Ако развъдчикът е "истински", лицензиран и отговорен, няма да се крие, а ще отговаря на въпроси и ще се интересува от съдбата на бебето. Това, че се е покрил, означава, че кучето не е чистокръвно, а той лъже.
Няма никакво значение дали кученцето е чистокръвно и с родословие или не. Нали е вашето "сладко ангелче". За бой е той, че изкарва пари от експлоатация на животни и продажбата им.
Вас няма да коментирам.

Общи условия

Активация на акаунт