Имам нужда от съвет...

• 5 656
  • 172
  •   1
Отговори
# 120
Елора,благодаря !
Наистина имам нужда от емоционално откъсване.Много съм се смачкала напоследък..
Ти пак добре си издържала толкова години. Търси начин да се откъснеш и фактически от тоя човек, това не е брак, а е затвор.
През тези години съм искала да се чувствам желана,малко топлина и нежност.

# 121
Колко си сигурна? Имаш ли нюх за тези неща?
Защото има хора веднага забелязват хора със слабо мъжественост или сексуалност и жени, които на 50 се развеждат, защото са шокирани, че мъжът им е гей. Докато всички около тях са знаели, само тя - не.
Защо трябва да съм нетърпима?
Аз не го притискам за нищо.Нежна и грижовна съм.
Израснала съм в семейство,където скандалите за изневери и развод са били ежедневие,и това ми е било като цел-да има вкъщи спокойна среда.
Нежна и грижовна в твоите очи. Може и такава да си. А може пък в неговите да си блудкава и скучна. Понякога това натягане всичко да е "спокойно" също много дразни и идва изкуствено. А има хора пък не обичат да им е подредено и тихо и по конец. Много може да се каже по темата. Но един вид, ако ти си прекалено морално перфектна, той пък може да се дразни, че това се изисква и от него.
За децата винаги се е грижил чудесно.
Чудесно. Затова си останала с него и двамата сте осигурили на децата си стабилен дом. Може би и ти не си много сексуална. Просто сега си си го поставила фикс идея, защото реално ти липсва романтика и внимание като от мъж към жена.
Но мен не ме забелязва като жена,не съм му интересна.
Когато говоря-много приказвам,когато мълча-защо мълча.Не трябва да се оплаквам,и винаги да съм във форма.
Дори на по-млади години предпочиташе да гледа мач,или новини отколкото да бъдем заедно.Сега нещата съвсем се промениха.
А други жени иска ли? Коментира ли някоя известна? Заглежда ли? Преди теб имал ли е други гаджета жени? Какъв е бил сексуалният ви живот преди децата? Може по някаква причина да е асексуален, травма или гей.

# 122
Според мен заглежда чужди жени.Работи само с такива,няма мъже колеги.Има очи за хубавите жени.Което според мен е нормално.
Не ми е казвал да иска чужда жена,но е твърде вероятно.
Не говори за проблеми,за травми,или по-скоро трудно говори,и страшно много се изнервя в такива мименти.Ако трябва да говорим за това,ще се чувства притиснат и няма да се разберем правилно.
Обича всичко у нас да е подредено,да не го товарим излишно с домакинството.Напряга се...За това гледам да отмятам задачите колкото се може сама.

# 123
  • Обран бостан ;)
Стига с това ГЕЙ. Вие ако вече не искате един мъж лезбийки ли ставате ?

# 124
Авторке, не мога да си го представя, в най-силните си години, когато женствеността разцъфва, ти стоиш при този човек и той не те докосва с пръст.... Трябва  разговор с твоя човек по темата, не го оставяй само да мълчи. Това е сериозен тормоз спрямо теб, вече си го разбрала, предполагам.

Сори, ама авторката отдавна е преминала този период, а именно 18-25 г.
Бъркаш младост и женственост.

# 125
Елора,благодаря !

И говори само за важни неща. Битовизми, децата, нещо което трябва да обсъдите.  Кратко и ясно. Не го занимавай с други неща.

# 126
Елора,благодаря !

И говори само за важни неща. Битовизми, децата, нещо което трябва да обсъдите.  Кратко и ясно. Не го занимавай с други неща.
От известно време така правя.Разбрах,че няма смисъл от друго.

# 127
Стига с това ГЕЙ. Вие ако вече не искате един мъж лезбийки ли ставате ?
И защо стига? Дайте един аргумент, че може да не е гей.

Защото аз ще ви дам един, че може и да е - един мъж, колкото и да не харесва една жена (а явно все пак я е харесвал достатъчно, че някога да спи с нея) все ще спи с тая жена, от единия нагон, за тия 10 години съвместно съжителсво. Стига и вие наивитети. Въпросът е защо след децата ВЕЧЕ не спи с нея? Дали е защото изобщо не е било до харесването, а вече се е отчел за семейство и не му се занимава да се насилва да спи повече с жена.

Горе долу е това - гей, асексуалност, здравословни проблеми, травма (което вече е деликатно и трудно), любовница.
Един мъж с нормална сексуалност, колкото и да се ядосва на жена си, колкото и да я мисли за глупава, дразнеща, скучна, зле в секса и каква ли не, за 10 години под един покрив, все някоя нощ ще иска да я.... То даже може не точно нея конкретно да иска, а просто секс ще иска! И тя там е най-удобна. И е супер логично да спи с нея.

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 11:16 от Linda*kiss

# 128
Може да има очи за друга...

# 129
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Авторке, не мога да си го представя, в най-силните си години, когато женствеността разцъфва, ти стоиш при този човек и той не те докосва с пръст.... Трябва  разговор с твоя човек по темата, не го оставяй само да мълчи. Това е сериозен тормоз спрямо теб, вече си го разбрала, предполагам.

Сори, ама авторката отдавна е преминала този период, а именно 18-25 г.
Бъркаш младост и женственост.

Нищо не бъркам. Wink

# 130
  • Далечният изток
Може да има очи за друга...
Остави очите.
Права е Линда. Дори и любовница да имаше, все от време на време щеше да спи и с теб.

Нищо не каза, как беше сексът когато го имаше? Бил ли е сексуален този мъж или се отчете колкото да направите две деца?

# 131
  • София
Елора,благодаря !
Ти пак добре си издържала толкова години. Търси начин да се откъснеш и фактически от тоя човек, това не е брак, а е затвор.
През тези години съм искала да се чувствам желана,малко топлина и нежност.
Трябвало е да ги потърсиш другаде, не да се смачкваш, защото нещо не си заслужила. Мъжът ти не е да не те обича или обича, просто тръпки ме побиват от отношението му като цяло, никой не заслужава това. Бягай надалеч, срещни нормален мъж и ще получиш любов и нежност.

# 132
Не разбирам какво му обича авторката на този мъж, че казва, че го обича и не иска да се разделя - близостта, споделянето, искреността?
Така описано всичко му звучи като за наличие на някакво отклонение. Аз бих търсила да разнищя нещата и да върви всичко към някакво развитие. А и говорено няколко пъти? Аз щях всяка седмица, всеки месец да говоря за това. Ако е говорено за това наистина искрено мъжът не си ли дава сметка, че липсата на секс води до изневери и раздяла?

# 133
  • над кукувичето гнездо
... А и говорено няколко пъти? Аз щях всяка седмица, всеки месец да говоря за това. Ако е говорено за това наистина искрено мъжът не си ли дава сметка, че липсата на секс води до изневери и раздяла?
Не, вероятно не си дава сметка. Вероятно смята, че тя няма избор и няма къде да ходи и как да се справи без него. Ако ще и през ден да му говори. Дори може да породи известна доза досада у него с непрестанното си каканжене и факта, че го занимава със себе си.

# 134
Авторката според мен много си я устройва всичко - има си семейство, пред обществото си има мъж,  компания, битово разчита на него, не иска да е самотна, не иска да си разбутва статуквото и то й е най-важно. А преди това може би е било по-важно израстването на децата, отколкото секса. И сега след някоя и друга нагнетеност, пуснала тема във форума. След 10 години търси решение. Реално сексуалността не й е приоритет. Може просто да обича да мрънка.

Общи условия

Активация на акаунт