Имам нужда от съвет...

• 5 654
  • 172
  •   1
Отговори
# 165
Е, то тук никой не бяга. Онзи хубавец лупка навънка, а тя вкъщи "чака". 10 години. Потрес.

# 166
  • Обран бостан ;)
Е, то тук никой не бяга. Онзи хубавец лупка навънка, а тя вкъщи "чака". 10 години. Потрес.

Перефразирам: Не е луд тоя дето лупка. Wink

То и аз да чаках да дойде някоя на крака при мен да си поиска .... Wink

# 167
С чакане не става, това ясно.
Но има и друго – тя му се поставила като даденост. Вкарай малко конкурентен момент, мъжът е ловец. Приспиваш ли му ловните умения и става ленив. Отива да лови другаде.

# 168
  • Обран бостан ;)
Вкарай малко конкурентен момент, мъжът е ловец.

Тази тактика не работи приложена от жена към която нямаш никакво желание.

Все едно да не искам да си купя нещо, а продавача да вдига цената с надеждата да реша да си го купя.

# 169
Продавачът го предлага на друг потенциален купувач по много приятен начин. Малко от малко ще ти се прище поне да метнеш поглед или да ти заостри вниманието, да погледнеш под друг ъгъл на подминатия от теб артикул.
Иначе, си прав, мъж, ако не желае вече една жена, не става.

# 170
  • Обран бостан ;)
Щом казваш Wink

# 171
  • Далечният изток
О да, не за друго, ами заради онова собственическото чувство - моето си е мое. Доста хора, особено мъже, така разсъждават - и аз я не ща, ама и на друг не я давам.

# 172
Абе то стигнеш ли до това да прилагаш тактики мъжът ти да те поиска пак, каузата е изгубена и нещо със самата теб много не е наред. Най-малкото си супер отчаяна. Тези неща не стават с планиране и плетене на схеми. Особено, когато енергията ти е насочена към мъжа и неговите желания, а не към теб.
Ако прави нещо авторката, то трябва да е промяна, но насочена изцяло към себе си и с такава цел и желание, т.е. - искам да се почувствам добре в кожата си е да се обичам, като се погледна в огледалото да ми иска да си плясна дупето, щото съм много секси или - имах като по-млада едно хоби, което ми доставяше голям кеф, започвам да го правя, или - абе май искам да запиша нещо да уча, да си рефрешна кариерата. Който, каквото му е на сърце. И го правиш само за себе си, никакви мъже, деца и външни хора в картинката. Правиш го да ти е кеф на теб и да му се наслаждаваш на тоя живот.
Е тогава може и мъжът и да се събуди от зимния сън, но и да не се събуди, много важно, мъже бол. Една жена като се чувства добре в кожата си и си владее енергията и силата и това как да ги използва и въобще живее и си гледа кефа, знае че проблем с мъжете няма - не е решила, не е прикоткала някой. Пък съпругът и нека блее.

Но, хетеро мъжете колкото и да не те искат, ти за тях си си сигурното ястие. Все някога за 10 години ще реши - бе я дай да ... жената. Тоя мъж е гей 1000% Това че имат деца нищо не значи. Колко омъжени гейове с деца има.

Общи условия

Активация на акаунт