Имам нужда от съвет...

• 5 656
  • 172
  •   1
Отговори
# 150
  • над кукувичето гнездо
Дори може да породи известна доза досада у него с непрестанното си каканжене и факта, че го занимава със себе си.
Е, то не става въпрос за каканижене, а за разговор, диалог.
Разговор и диалог става от двама, които искат такъв. Wink Инак си е каканижене и досада за неискащата страна.

# 151
hala_penka, дори и така да е, тогава пък искащата страна ще разбере достатъчно ясно, че неискащата не иска никакви допирни точки и проблемът може да ескалира до разрешаване или до раздяла.

# 152
  • Поморие
Към Indian girl
Я се стягай и си гледай семейството!
Това пък зорлем човек да се вкарва в проблеми....
Май ти е много свободното време, намери си примерно втора работа.
И тези всичките страсти вземи ги насочи към мъжа си, а не към онова дивото, дето гониш.
+1

# 153
  • над кукувичето гнездо
hala_penka, дори и така да е, тогава пък искащата страна ще разбере достатъчно ясно, че неискащата не иска никакви допирни точки и проблемът може да ескалира до разрешаване или до раздяла.
Стига да има тоБки за това! Разни хора...

# 154
Indian girl, как си представяш ти живота? Срещаме някой, който ни импонира и веднага - това е истинската голяма любов и т.н. Истинската любов ние си я правим - с отношение, усилия, грижа, всеотдайност, компромиси, жестове в добри и лоши моменти и т.н. Та мисълта ми е - същото усещане и възприемане може да имаш и към мъжа си, ако искаш, защото не прочетох за някакви драми, освен за някаква рутина.
Колкото пъти съм чула "истинската любов сами си я правим" съм го чувала от хора, които реално никога не са били влюбени, а просто целеустремени да са семейни. А да, и после големи каши е имало в техните много прагматични отношения.
Може колегата й да не е любовта на живота й, а може и да е. Но при всички положения, ако мястото в сърцето й е празно, то в някакъв момент сигурно ще има нужда и ще се запълни.
Затова не знам дали е правилно да се жениш, просто за да се ожениш. После идва такъв момент. И не е лесно.

# 155
Linda*kiss, както с първия, така и с втория и ентия ще бъде впоследствие. Влюбването е в началото, но после едно голо влюбване не върши работа, а трябва и нещо повече.

# 156
  • Далечният изток
На някои хора след няколко години брак им писва да си играят на семейство и очичките им започват да шарят навън...

# 157
Linda*kiss, както с първия, така и с втория и ентия ще бъде впоследствие. Влюбването е в началото, но после едно голо влюбване не върши работа, а трябва и нещо повече.
Ми не, не е задължително. Това са общи приказки за плашене на малките. Понякога точно вторият брак е успешният. Така де, не агитирам за развод. Тези неща трябва добре да се обмислят. Има и съжалили за развода си.
Естествено, че след влюбването трябва и още разбирания и сходства да има. Човек като е женен да не би да не стига до някои изводи, да не би да не може да срещне друг, в който да се влюби. Понякога може и да е увлечение, но казвам, че не е задължително да е нещо лековато и преходно.

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 21:53 от Linda*kiss

# 158
  • Обран бостан ;)
Как пък никоя не каза "Горкия мъж (на Индианката). Мил, грижовен, мъж в разцвета на своята мъжественост, пък жена му не му пуска и иска да си ляга с друг" Trollface

# 159
  • Далечният изток
Е как да не?! Thinking

# 160
Понякога точно вторият брак е успешният.
Не съм изобщо против втори, трети и т.н. бракове. Но не и когато не е осъзнато.
А това - когато сърцето е празно... звучи толкова тийнейджърско, че няма да го коментирам. При съзнателно създаване на семейство, дълго чакане на дете и правене всичко възможно да го има и хоп - сърцето е празно... и след това романтични отношения с женен колега. Ами същото охладняване после ще го има и с този женения колега, ако (като) очаква той да е любовта на живота и излезнал от мечтите й.
Аз не видях аргументи за разрив в брака на Индиан гърл. Точно за това трябва да се замисли - защо мъжът е окей да създава деца, семейство с него, сигурност и т.н., но не и секс. Което пък я поздтиква да гледа настрани.

# 161
Понякога точно вторият брак е успешният.
Не съм изобщо против втори, трети и т.н. бракове. Но не и когато не е осъзнато.
А това - когато сърцето е празно... звучи толкова тийнейджърско, че няма да го коментирам. При съзнателно създаване на семейство, дълго чакане на дете и правене всичко възможно да го има и хоп - сърцето е празно... и след това романтични отношения с женен колега. Ами същото охладняване после ще го има и с този женения колега, ако (като) очаква той да е любовта на живота и излезнал от мечтите й.
Аз не видях аргументи за разрив в брака на Индиан гърл. Точно за това трябва да се замисли - защо мъжът е окей да създава деца, семейство с него, сигурност и т.н., но не и секс. Което пък я поздтиква да гледа настрани.
Осъзнатостта не винаги се свежда "драпане за семейство и деца", облечено в "отговорни сме".

Разбира се има си и хора от клон на клон все влюбени и разлюбващи. И това не е.
Не говорим за това. Хубаво е обаче да има любов, истинско харесване. А не харесване по критерии на хартия. Любовта не е нещо ефимерно и безполезно.

Не съветвам авторката да изневерява. А просто казвам, че ако се е омъжила без любов, а просто защото "така трябва", не е учудващо, че е в тази ситуация. Междудругото, има голяма доза използвачество в това.

# 162
  • София
Изумително търпение! Аз ако сме болни или нещо се е случило на десетият ден съм като Хирошима. То и вашите хормони не са много наред … как издържахте 10 години без близост … не мога да повярвам просто. Ще се справите с всичко ако имате жилище, той ще дава пари на детето. А вие очи за друг имате ли?

# 163
Тя не иска да се развежда. Добре й е.

За любовница тя не се интересува дали има - за 10 години все да е разбрала волю неволю, ако обръща внимание. За гей отрича. Тя самата сексуален нагон няма голям. За здравословен проблем или травма не се знае дали ще може да е част от решението адекватно. Тя просто иска да поотпуши малко.

Последна редакция: пт, 10 яну 2025, 07:10 от Linda*kiss

# 164
  • Обран бостан ;)
Тази тема (макар леко да ме съмнява , че е истинска) ме убеди, че за някои жени секса не е никакъв приоритет. После "Олеле, мъжете бягат от нас". Ами ще бягат.

Общи условия

Активация на акаунт