🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 51 737
  • 812
  •   2
Отговори
# 720
Това момиче Царина, защо така се/го излага/т търсейки си/и мъж по телевизора Wink. Sunglasses
Недоумявам кому е нужно това - да си/ти развяваш/т личните драми в ефир. Хем звучи отчаяно, хем пък от останалите е нетактично и даже нагло да ровят из нечии чаршафи.

# 721
Е то всеки може да си рови ,ама не всеки обявява че си търси
Женицата си обича чашките,едва ли ще се втурнат много кандидати

# 722
Е, Вий пък, сякаш наркотици търси. Муж и требе, как ще го намери, че то в тез години зор работа. Та сякаш от сайтовете за запознанства разлика не виждам. Па и вкусничко  ще му готви - гарантирано.

Последна редакция: вт, 04 фев 2025, 14:58 от kriakla

# 723
Ще си пийват ракийка...няма да му е лошо на чуека

# 724
Гледам го в сайта на нова, и ми прави впечатление на описанието. Може би това са участниците за идната седмица - Гости в предаването: Таня Хаджиатанасова, Гергана Змийчарова, Асен Налбантов, Дария Симеонова, Енчо Кирязов

# 725
  • София
Гледам го в сайта на нова, и ми прави впечатление на описанието. Може би това са участниците за идната седмица - Гости в предаването: Таня Хаджиатанасова, Гергана Змийчарова, Асен Налбантов, Дария Симеонова, Енчо Кирязов
Този Налбантов е бръснарят(барбърът) на сина ми. Салони "Налби".
Дария Симеонова ми е много симпатична, приятна млада жена.

# 726

Пише 03,02- Гости тази седмица. Явно са сменени. Идната седмица дали изобщо ще има, нали започва ХК.

# 727
  • София
Жалко, пуснали са тези откачалки от ХК заради новият сезон. Защо, като имат заснет материал, гледаме стари епизоди?

# 728
В крайна сметка, това нови или стари епизоди са. Тук се твърди, че са стари. На страницата на Черешата, че са нови.

# 729
Аз не съм ги гледала досега

# 730
Този поне трябва да е нов, а и не съм ги виждала участниците в Черешката.

# 731
  • ту тук, ту там
Стари са.
Дори синът ми рече, че Манчев е със старите очила. 😂

ПП: И Симона е със стария нос.

# 732
  • София
На оценката Чоткин с къси панталони, на излизане с дълги панталони и изобщо колко време трае един запис само ония от екипа знаят. Satisfied

# 733
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Нови епизоди ли има тази седмица?

# 734
Според мен са стари. Заснети преди време. Поне са по стари от тоя последния нов сезон, дето Манчо готви в лилаво осветената си кухня и мазния тиган. Но дали са излъчвани или пазени да бъдат излъчени преди новия сезон на Хелса, не знам. За мен са нови, щото не съм ги гледала. Joy

Общи условия

Активация на акаунт