Избор на Airfryer - тема 4

• 13 821
  • 406
  •   2
Отговори
# 15
Щом ви устройва като количество храна си е екстра наистина.
В моята така и не съм пробвала цяло пиле на шиша, аз рядко готвя цяло. Но бутчета и крилца не съм слагала в нормална фурна от години, повече ми харесват във фраера и става и по-бързо. Виж приставката за шишчета я уважавам много, 10 шиша едновременно няма как да сложа иначе и да станат добре без да ги обръщам и размествам. А с нея хем се побират, хем и се пекат идеално без да ги пипам.

# 16
Ние сме двама с малко дете ,но и за гости често готвя в него. Последно пекох  врат около 2 кг ,сложих си една плитка тавичка отдолу да събира сока който тече от месото. Този сок после с малко гъби и сгъстен на сос  ,отделно в кукъра картофи за пюре и имах вечеря за 6 възрастни.
А шишчетата наистина стават страшно вкусни, аз си поръчах моята фурничка с пълен комплект аксесоари и наистина  стократно ми улесни живота

# 17
Моята си вървеше окомплектована и с такова за шишове, слага се на същия шиш който иначе е за пилето и пак така си се въртят та се изпичат равномерно. Един приятел като видя за пръв път, се плесна по челото и се развика да дойдел другия да види какво чеверме имам Joy
Леко са ми по-досадни за боравене от нормални шишчета но си струва.

# 18
  • ГАБРОВО

Само да споделя, че тази конкретна поставка не струва.

# 19
Какво не ти харесва в нея? Търся си и аз подобна, ако препоръчате хубава ще е супер.

# 20
  • ГАБРОВО
Какво не ти харесва в нея? Търся си и аз подобна, ако препоръчате хубава ще е супер.

Нестабилна е и по-малка, отколкото ми се иска да е отгоре дъската. Металната конструкция е от тънки пръчки. Поръчах друга тази вечер от Емаг. Ще дойде в петък и ще пиша за нея почивните дни. Изглежда по-стабилна и с няколко сантиметра по голяма

Не се сещам как да споделя целия линк, затова качвам само снимка

# 21
Благодаря, ще се радвам, ако новата поръчка е сполучлива и споделиш тук.

# 22
Снощи реших да пека пилешки пържоли и след тях замразени картофи на фраера. Проклех си майчиното мляко, че купих този фраер. 45 минути за замразени картофи! И пържолите почти 40, синът ми се изчака. Предупредих ММ, че за моя рожден ден, през април, ще си направя подарък - фраер Филипс. Че аз две електрически крушки да вържа и под тях да сложа картофите, за същото време ще се изпекат. Примирих се, че кюфтетата пече за двойно време, но замразени картофи да чакам, докато ми поникне брада, няма да я бъде. Снощи ми идеше да го изхвърля през прозореца.
Отчитам като плюс, че при инстанта не излиза пара/дим, както при филипса, но само това му е предимството.

# 23
Как 45 минути бре, че ти за толкова и от пресни картофи ще си готова... Какъв каза че беше твоят?
И тия пържоли тип Флинтстоун ли бяха че и те за толкова време се пекат? Ужас.
Чудо голямо че не излизал дим, то сигурно от ушите ти излиза като трябва да го чакаш толкова Grinning

# 24
Пилешки бутчета долни, кюфтета, пилешко филе на дребно със зеленчуци, всичко по 15 минути.

# 25
  • до най-прекрасния мъж
Как 40 Мин пилешка пържола? Тя ще стане на въглен! Макс 20-тина минути и е готова. Пресни картофи 500-600 гр пържа за не повече от 22-25 Мин. Те замразените с поглед стават. Само искат да се зачервят. Не съм правила на фрайера, понеже купувам само пресни, но в тигана стават много бързо.

# 26
Даре, вземай едно Cosori dual blaze и си реши проблема.

# 27
Нищо й нямаше на пържолата, даже беше бледа и я допекох за 2-3 минути на скарата за сандвичи. Joy Единствено "пици" от лидълските замразени питки прави перфектно и за същото време (3 мин.), всичко останало за двойно време. Крилцата пека 30-35 мин. Рядко ползвам уреда, защото не съм доволна от него, но снощи с печенето на две неща, яко се изнервих.
Фраерът е инстант пот с двете зони.

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 19:52 от Dara888

# 28
Кой да избера според вас

# 29
Снощи реших да пека пилешки пържоли и след тях замразени картофи на фраера. Проклех си майчиното мляко, че купих този фраер. 45 минути за замразени картофи! И пържолите почти 40, синът ми се изчака. Предупредих ММ, че за моя рожден ден, през април, ще си направя подарък - фраер Филипс. Че аз две електрически крушки да вържа и под тях да сложа картофите, за същото време ще се изпекат. Примирих се, че кюфтетата пече за двойно време, но замразени картофи да чакам, докато ми поникне брада, няма да я бъде. Снощи ми идеше да го изхвърля през прозореца.
Отчитам като плюс, че при инстанта не излиза пара/дим, както при филипса, но само това му е предимството.
На каква температура ги пускаш картофите Rolling Eyes да не би нещо да има проблем фраера, направо невероятно ми изглежда ,уж ИП са много хвалени уреди

Общи условия

Активация на акаунт