Бихте ли приели жена с дете?

• 20 115
  • 960
  •   1
Отговори
# 270
  • Далечният изток
Иначе "Лори, сигурно си прекрасна" Joy
Ама имаш дете, няма да си толкова прекрасна и свестни няма да те поискат Joy

# 271
Да напомним за пореден път, че разделени родители не значи "детето няма баща и майката опъва сама". Нормалният баща и след раздялата помага. Докато детето е при него, майката си почива, пътува, такива работи.
Той помага, но стандартният режим е всеки втори уикенд децата с баща си.
И сега, един млад готин мъж, свободен като птичка, ако има избор от две или повече жени, с които да се среща, коя от двете би избрал:
1. Майка с дете, която може да излиза сама 1-2 пъти седмично, която не може да остане да спи у него, защото живее с детето си, която не може много да пътува извън града с него освен ако не вземе и детето си и то да спи в тяхната стая (и как ще правят секс) и с която ако се развият сериозно нещата и желае да живеят заедно, ще трябва да живее и с чуждо дете и да го отглежда;
2. Свободна волна птичка като него?

Виж, ако няма избор, тогава е друг въпрос.
Да не кажете сега - ама той ако я обича, ще я приеме с детето. Как да я заобича - от пръв поглед ли? Нали трябва да излиза с нея, да се срещат, да правят секс, а с жената с дете, която може да излиза веднъж седмично, всичко това ще се случи 7 пъти по-бавно отколкото с жена, която е свободна всеки ден.
А съвсем отделен въпрос е, че защо баш в нея трябва да се влюби - нима няма свободни жени, които също са достойни да се влюби в тях? Като че ли защото вече е родила от друг и това я прави нещо по-привлекателна? Ми не, същата си е. Но вече с повече отговорности и грижи, и по-малко свободно време.

# 272
Леле, а пък който не разполага с налични баби и дядовци, не може да се класира явно.

Тук голяма работа в бг-мама. Преуспели, на супер ръководно ниво, и накрая пак до бабите опират да тръшнат детето.

# 273
  • София
Много жени се оплакват, че не могат да се разкачат с детето и искат връзка, но няма как. Това си е истината.

Хубавото е, че децата стават все по- самостоятелни с израстването и време се открива все повече.

Невена е с две силно недоносени деца, ясно, че не помни розовото.

# 274
Лично аз съм си особена и не обичам да ми се "пречкат" баби да ми развалят възпитанието. Ползвала съм в много редки моменти и част от летни ваканции.
Горко им, горко на младите ми мъже. Joy
Как пък един не се оплака от липса на внимание и безсексие.
А, чакай, щото сигурно не са били свестни.
Падам с мъжките мнения тук.
Честно.
Все едно чета хора, които не живеят в реала, а са само в нета или странни семейства, или такива без жени от години.

# 275
  • Out of the Mix
Базила, "свестен" подходящ за нея конкретно, а не "конкретно", че е с дете и детето е "прокоба", което реално "стенява хоризонта", и това не може да се отрече.
Но, както и да е.

Едит: Прочетох на Крис поста - точно. Hands Plus1

Много жени се оплакват, че не могат да се разкачат с детето и искат връзка, но няма как. Това си е истината.

Хубавото е, че децата стават все по- самостоятелни с израстването и време се открива все повече.

Невена е с две силно недоносени деца, ясно, че не помни розовото.
Hands Ok Hand
Това си е истината, каквито и "вити или наложени баници" да каканижат другите "редовни сладурани". Sunglasses

Последна редакция: вт, 14 яну 2025, 09:48 от Revoker

# 276
  • Далечният изток
Последното, Бази Joy

Няма "трябва". Нищо не е на всяка цена. Свободен готин пич принципно да си търси свободна готина мацка. Понякога обаче животът такива шеги си прави... И то точно с тези, дето казват "аз никога..."

# 277
Добре, Ревоукър.
Нагласата тук, че жените с деца са втора ръка и компромис прозира с ярък почерк, който се прокрадва като акроним през всяко мнение.
Но, разбира се, великодушието на повечето жени тук, ви спасява.
И прави дискусията по-скоро забавна, отколкото авторитетна в полза на мъжете тук.

# 278
Иначе "Лори, сигурно си прекрасна" Joy
Ама имаш дете, няма да си толкова прекрасна и свестни няма да те поискат Joy
Към момента имам човек до себе си, пък бъдещето ще покаже дали ще остареем заедно.
Не го търся тепърва.
Да се успокои Revoker го казвам, че много се тревожи за мен и за другите майки как се справяме в тоз суров живот. Joy

# 279
Grinning Това е като в темите за акции и недвижими имоти - искаш да купиш, започваш дълго и напоително да го омаловажаваш, да хулиш, да обясняваш, че то освен недостатъци, друго няма. Знаете ли колко народ купи точно там, където години наред обясняваше, че е кочина. И обратното - искаш да продадеш - хвалиш, хвалиш...
Та и тук така.

# 280
  • София
А аз пак пия Лате на дивана...

В интерес на истината не знам как бих излизала, ако децата бяха малки. Ама сигурно пак щях да намеря начин. Майките сме "мултитаскинг" и винаги намираме начин да вмъкнем още нещо в графика, ако имаме желание, разбира се. Пък и не всички хора работят от 9 до 6, ако ме разбирате какво ви думам. Има графици и графици, професии и професии, мъже и жени...

# 281
  • Out of the Mix
"Компромис", Базила са за тези с ясните приоритети, конкретно знаещи какво искат, какво не, имали досег до "двете страни на барикадата", можещи да си позволят, каквото пожелаят, и имащи избор как да си прекарват живота. Simple Smile

Ти, и още няколко потребителки нали се разбрахме, че не сте "критерий", не сте "масата", не сте "всички жени".

По същия начин, и аз не съм, затова съм спрял да коментирам себе си, и гледам да правя по - "общ" анализ и коментар по принцип за нагласите и ситуацията в социума ни.

Една от тях е Фивър, която е супер, уважавам я, но нейния живот посмъртно я живеят 0.1% от жените в БГ, я не.
Аз такива не познавам, а не да нямам контакти, и да не съм се срещал с какви ли не през последните 15 г.
5 деца? Това е достатъчно.

По същия начин - жени като теб 43-48 годишни посмъртно не са и нямат "шанса безметежен" да са били, и да продължават да имат връзки или контакти с 30-35 годишни "момченца", "мъжчета", и много добре знаеш, че е така. Или, ако са били на 33-34, както ти с 21 годишен. А защо не остарявате заедно сега поне с 1 от "дългите" ти връзки, м? Поне с бащата на сина ти, нали казват, че жената имала най-силна връзка с този, с който се е "размножила", нищо че сте "в много уважителни отношения" дори сега. "Пропукване" и ти не си могла да спасиш, колкото и да си сексуална и "знаеща как да задържи мъжче". Smile
98%+ от наборките ти никога няма да са с такива "гаджета".
Второ кафе за деня? CoffeeSimple Smile

Съгласен съм с Айда - съдбата си играе игрички, не се знае, няма заричане, но човек подбира, избира и с акъла си преценява житейските си ходове.
Hands V

# 282
  • София
Попринцип страничните ми впечатления са, че жените с деца си имат кандидати и връзки. Какви точно... Ами то всеки човек върви с някакви компромиси, включително сингълите. Много повече компромиси идват заради личностни дефицити, тоест имало ги е и преди децата. А и много разделени жени с деца се радват на свободата и не търсят обвързване.

Ревоукър, какво значи една жена да задържи мъж? Връзките не са борба някой да не си тръгне, или поне не здравословните.

# 283
  • Столичанин ама не в повече :D
Мдаа, според форума мъжете мноого напират за връзки с жени с деца от други мъже. Какво ли правят горките жени без деца, след като явно към тях изобщо няма такъв интерес.

# 284
  • София
Не че напират конкретно за такива, но все пак връзката е на първо място с човека. А свестни хора с деца има, интересни също. Някои пък сигурно виждат други ползи. Например, ако не искат свои деца. Някои мъже пък разчупват леда по-лесно с такива жени, точно защото си представят, че нямат толкова кандидати и си общуват по-лесно с тях. И не, не значи, че сингълите нямат кандидати или имат по-малко. Но жените все пак са ограничена бройка и е нормално един мъж да не може да изключва потенциални кандидатки с лека ръка без да му се отрази на шансовете.

Общи условия

Активация на акаунт