Бихте ли приели жена с дете?

• 19 669
  • 960
  •   1
Отговори
# 60
Ясно. Права съм, успешният мъж има Инстаграм и десет предложения от жени в рамките на сутринта, преди да стигне до офиса.
Как беше "O, sancta simplicitas!" 🙂

# 61
Избора в инстаграм не е като този на живо, а нормалните хора живеят в реалността, не в мрежата.
За употребата на ѝ ще си затворя очите.
А как ги 'хващате' тези 'сериозни' професии с тази брутална неграмотност остава пълна загадка, за мен.

# 62
  • Пловдив
Избора в инстаграм не е като този на живо, а нормалните хора живеят в реалността, не в мрежата.
За употребата на ѝ ще си затворя очите.

Абсолютно съм съгласен с това .......но масовката е в Instagram, това се опитвам да ви обясня.Че налагате някаква статистика от лично наблюдение ......но статистиката не се базира на 3-те успешни такива връзки , които знаете.И това ,че вие не приемате Instagram или FB за някакъв фактор  , не означава не е

# 63
Не защитавам Sun 2000 ,но вземете и напишете в Google,"Реални истории за връзките с разведени с деца" ,има много сайтове за споделяне като този . Включително и тук наскоро една дама искаше съвет дали да се върне при бащата на детето си ,ако прочетете доста истории,вкл..и истории на английски (предполагам че повечето от вас знаят английски),ще видите че хората споделят едни и същи истории и проблеми в подобни ситуации.И ,мой познати имат същите проблеми, затова съм ги чела .
 Проблем и страх че този/тази жена има чувства към бащата/майката на детето.Проблем че бившият партньор ревнува от новият партньор и настройва децата срещу новата половинка.Проблем че децата са средство за манипулиране.Въобще не вярвам всички тези истории да са писани от един и същ човек.Та , няма лошо да имаш дете и да търсиш нова връзка,ама и другата страна разбирам, защото виждах моя позната как се тормозеше.Всички и казваха че е болезнено ревнива,да спре да ревнува,ама при наличие на повод,то това не зависи от нея .

# 64
Нали и вашата статистика е от лично наблюдение? Че дори анкета сте провел? Пак лично?
🙂

Никой не е казал, че проблеми няма да има. Що за мисъл въобще?
Във всяко семейство има проблеми, в тези с едно общо, две общи деца, в тези без и пр. Безпроблемни отношения и връзки няма. Това не означава да си турим въжето и да ритнем стола.

# 65
Статистиката в реалния живот е по-достоверна от тази в инстаграм и всички социалки.
Примерите са безкрай, но не ги публикуват в инстаграм, или следваш грешните примери там..

# 66
  • Пловдив
Нали и вашата статистика е от лично наблюдение? Че дори анкета сте провел? Пак лично?
🙂

Да де .....моите 50 анкетирани ----срещу вашите 3 успешни връзки.

Именно за това говорим, че авторката ако иска нещо успешно , ще трябва и тя самата да се потруди.Да си изговори какво самата тя иска , да има напълно реалистична представа за себе си , защото всяка една фантазия , която има в главата най много да е вкара в батак.Че трябва да проверява и да е сигурна какво прави ( предполагам няма да е яко да вкарва през 6 месеца нов мъж в живота на момичето и) и още 10000 малки детайла ако иска нещо успешно и във времето (не ,че има гаранция) ......

Последна редакция: пн, 06 яну 2025, 23:36 от Sun2000

# 67
аман от тролове..

# 68
🙂

Обезоръжаващо! 😀😀

Вашите анкетирани също са голи теоретици, като вас самият. Моите примери (четири), са за мъже, които обичат и живеят с жени, с деца от предишни връзки.
Давайте следващия коз.

# 69
  • Пловдив
🙂

Обезоръжаващо! 😀😀

Вашите анкетирани също са голи теоретици, като вас самият. Моите примери (четири), са за мъже, които обичат и живеят с жени, с деца от предишни връзки.
Давайте следващия коз.

Моите примери в момента са 4 разведени жени с деца от близо 3-4 години.Досега освен нещо за секс друго не им е предложено
И понеже съм теоретик ......на вероятно знам и защо не им се предлага нещо повече, но.........

Ваш ход.

Последна редакция: пн, 06 яну 2025, 23:54 от Sun2000

# 70
Аз да съм споменала Инстаграм.Дори не влизам в Инстаграм.Аз специално съм чела тези истории за да помогна моя позната да се справи с ревността си . Ревност, която се оказа основателна накрая . Мисълта ми е да се говори реално че това няма лошо ,ама какво те очаква в бъдеще при такива връзка.

# 71
Какви статистики.
Аз работя и глася инстаграм/социални профили.
Всички ви обичаме.
Научете се да разграничавате имиджови профили от реални.
Безумия.

# 72
  • Пловдив
Аз да съм споменала Инстаграм.Дори не влизам в Инстаграм.Аз специално съм чела тези истории за да помогна моя позната да се справи с ревността си . Ревност, която се оказа основателна накрая . Мисълта ми е да се говори реално че това няма лошо ,ама какво те очаква в бъдеще при такива връзка.

Не говорим какво ще стане в такива връзки или не , какво се случва.
Истината е ,че такава връзка може да бъде невероятно прекрасна, стига всичките участници в нея да са наясно и да са достатъчно интелигенти за да знаят с какво се захващат

И това , което се опитвам да кажа ( както и колегата в началото) ....всеки един трябва  да има реална представа за себе си.

# 73
  • София
Аз не познавам нито един реален мъж, който има поддържан личен профил в Инстаграм.
Опа, познавам двама музиканти. И то единият има дете и даже ме е вдъхновявал да търся връзка, въпреки че имам дете, в моменти когато съм била отчаяна.

# 74
Невероятен фокусник сте, признавам. След всяко изказване вадите нов заек от шапката, сега се появиха четири жени, идеално противоположни на моите четири връзки. Каква симетрия!
И защо получават само секс, според вас? И четирите разведени от 3-4 години и никой не им предлага друго, освен гениталиите си.
Чакайте да позная... защото имат деца ли? 🤔
А какво имате предвид с това - всеки един да има реална представа за себе си? Жените да не забравят, че имат деца ли? Да са по-приземени, да си знаят мястото? Или греша?

Последна редакция: вт, 07 яну 2025, 00:07 от Tess d`Urberville

Общи условия

Активация на акаунт