Бихте ли приели жена с дете?

• 19 651
  • 960
  •   1
Отговори
# 45
Има си контингент мъже глътнали бастуна дето и пред жена с дете, и без , не се пласират.
Интересно.

# 46
Да ,аз бих отглеждала чуждо дете защото се боря за дете ,дори мисля за вариант осиновяване.

# 47
BasilA,
Оф, то мизерници всякакви.
Въпросът е да не искаме от тях повече, отколкото бихме искали от себе си.
А точно това се случва ако изравним условията.

# 48
Именно.

# 49
  • Пловдив
Да ,аз бих отглеждала чуждо дете защото се боря за дете ,дори мисля за вариант осиновяване.

Пожелавам ти да се случи всичко каквото искаш , но и искам да се извиня ,че ще бъда малко остър в следващите редове
Едно е да искаш , второ е да можеш,  трето и четвърто да го направиш
Нямаш си на идея каква е динамиката в една такава връзка,  колко много са подводните камъни , за колко много неща дето даже не се сещаш ,които са част от нормалното ежедневие на едно семейство в.новото семейство вече не са нормални.

# 50
Размишлявам така че дори да не бях самотен родител пак щях да приема мъж с дете,защото съм влизала в такава връзка преди да ми се случи.Разтърсих се от думите на въпросния човек но малко или много се успокоих от прочетеното тук.

# 51
Имам двама близки мъже, които се ожениха като ергени за жени с деца от предни бракове. И двамата след това имат по едно общо дете, с жените до тях. Едната беше над 40 като роди второто, първото беше вече пълнолетно. Другите две деца са с по-малка разлика. Обичат се, щастливи са, не делят децата и доста зряло и отговорно се справят като семейства. Та примери всякакви, няма точна статистика, само любов да има, начини колкото щеш.

# 52
  • София
От гледна точка на жена с дете - важното е да си вярваш. Аз също все още не си вярвам, не вярвам че ще получа одобрението и любовта на някой мъж, не вярвам че ще получа одобрението на децата ми, не вярвам че е възможно да сме всички на едно място.

Но има искрица надежда и вяра.

# 53
  • Пловдив
Мост съвет е изобщо не търси мъж, остави живота да ви срещне.
Моя личен опит е такъв, както и на две мои много близки приятелки.
И трите се омъжихме една след друга, в същия ред родихме, а после се разведохме. След това 2-3 години след разводите си съвсем случайно срещнахме мъжете си. Едната започна да излиза с приятел на брат си със седем години по-малък от нея, който си беше съвсем на ясно, че е разведена с дете дори и го познаваше покрай общи празненства и хлапето  много го харесваше. На практика той го отгледа вече 15-16 години са заедно и нямат друго дете. Другата ми приятелка след развода си си купи собствено жилище и имаше нужда от ремонт, след ремонта ни сподели, че собственика на фирмата която извърши ремонта я поканил на среща..... като се сетя как се смяхме .....Майсторе, майсторе.... много я бъзикахме.
Ама човека излезе свестен, роди им се още едно дете и те са вече 15 години заедно.
И накрая аз щастливо разведена, самостоятелна и независима, не търсеща Принца на бял кон пия си кафето в обедната си почивка в едно приятно заведение и от съседната маса някой ми се усмихва и ме заговаря съвсем неангажиращо....
В резултат 16 годишна връзка, още едно дете, истински отдаден на семейството си мъж.
Искам да кажа, че понякога просто трябва да се отпуснем и ако не се филмираме, държим се естествено животът ще ни срещне с правилния човек.
Така че търпение и щастие ти пожелавам!

# 54
  • Пловдив
Здравейте,самотна майка съм...
Самостоятелен мъж, който има избор, размах, със самочувствие, трудно се хваща с майка с дете, особено малко, ревящо, или обсебващ ревнуващ тийн, което е в реда на нещата. И мъжът трябва да знае, че детето е на първо място.
Тоест, да си знае, че трябва да се примири с някой мухльо, защото тя има дете?
Страшни тъпотии са това, ама страшни!
Не само баща ми беше пример за много успешен мъж и такъв със самочувствие, но и в обкръжението си имам примери за стабилни, готини мъже, които се взеха с жени с деца - единият бивша негова съученичка с момиченце, другият - моя приятелка с две деца!
Не пълнете главите на самотните майки с глупости! Просто този не струва!

П.п. Какъв човек трябва да си, за да седнеш да обясняваш на една притеснена за бъдещето си самотна майка, че "готините мъже", не биха се хванали с жена с дете?!
Без думи съм!

Беше искрен и реалист.В цялата тема се дават примери както и Вие сте дала с вашият баща , малко по нагоре друга потребителка беше споделила , но тя говореше за връка преди 16 години.

Днешният свят и хора са други. тук е голямото разковниче.
Лични примери ........всеки може да дава ,но само ако  са актуални към днешните срещи и днешните хора.Нещата са много по различни от преди 16 или преди 30 години и това е истината , не е захаросана.
И.не ,че.трябва да губи надежда....има изключения ....но са изключения

Последна редакция: пн, 06 яну 2025, 23:00 от Sun2000

# 55
Ох, майко 🙂🙂, времената са други, точно така. Сега хората са много по-освободени и много по-малко плащат данък обществено мнение. И ако едно време е било по-смело (макар, че далеч не е бил единствен), то сега е съвсем в реда на нещата. Сетих се и за приятел на мъжа ми, който се ожени за разведена с дете. Тоест, освен фамилната ми история имам три примера от днешно време.
За какъв днешен свят ми говорите? Вие живота познавате ли го въобще или само теоретизирате? Мисля, че разковничето в подобно мислене на вашето е много тесен социален кръг и тотална липса на житейски опит. Иначе нямаше така смело да говорите какво било сега, за сметка на едно време. А кое е едното време, също не ви е ясно, но карай.

# 56
Съвсем не са изключения в съвремието подобни съжителства и бракове, защото сега има много повече разведени хора от преди 30 години, и продължителността на браковете е по-ниска. Основно децата остават при жените, и да си намират втори мъже с дете от предишния - доста често се случва. Ако не се случва е основно защото жената не желае.
Sun2000, не те знам в кой свят и в какви времена живееш, но явно зависи от мисленето на човек, не от епохата.

# 57
Според мен е двайсет годишно хлапе с нулеви житейски познания, вероятно от малко населено място. Ще порасне.

# 58
  • Пловдив
Съвсем не са изключения в съвремието подобни съжителства и бракове, защото сега има много повече разведени хора от преди 30 години, и продължителността на браковете е по-ниска. Основно децата остават при жените, и да си намират втори мъже с дете от предишния - доста често се случва. Ако не се случва е основно защото жената не желае.
Sun2000, не те знам в кой свят и в какви времена живееш, но явно зависи от мисленето на човек, не от епохата.

Дами моля ви ,се четете и разбирайте какво е написано .....това е цитата на колегата 
"Самостоятелен мъж, който има избор, размах, със самочувствие, трудно се хваща с майка с дете, особено малко, ревящо, или обсебващ ревнуващ тийн, което е в реда на нещата. И мъжът трябва да знае, че детето е на първо място"

Днешният такъв мъж на възраст до примерно 40 год. достатъчно актуален да има Instagram с повече от 3 снимки  докато стигне  до офиса си вече има 10 директно отправени предложения.Сега какво е успешен е друга тема на разговор.......проблема е ,че днешните хора имат огромен избор.Разбира се ,че всеки си намира някой .......в някакви случай е мечтата.......в други случай е компромис.

Ето и аз ви казвам...питал съм 50 мъже (ергени) на възраст между 30 и 40 години всеки един от тях , работеш на заплата над средната , с жилище , с кола и с някакъв социален живот ..биха ли се хванали с майка с дете ----- 35 бяха с категорично НЕ , 10 са "Може би ама известни условности " и едва 5 бяха  "Без проблем"

Ето ви и моята статистика  актуална към днешна дата и преди да ми кажете каква изроди ми са познатите .....всеки е със "сериозна" професия 

# 59
Никакъв избор нямат съвременните хора.
Филтри.
То и им личи в изборите житейски.
Научете се да пускате снимки без филтри.

Общи условия

Активация на акаунт