Бихте ли приели жена с дете?

• 20 111
  • 960
  •   1
Отговори
# 30
Тъкмо щях да кажа, че за авторката би бил много подходящ вдовец с дете.
Ще ки гледат децата заедно и да скрепен връзката може да създадат още едно малък живот.
Мъжът ше гледа тейното като свое и тя неговото също. Така трябва да бъде между двама души, които се обичат.

# 31
Да ,твърдо да. Имах 3 годишна връзка с жена с дете и единствената причина да не съм щастливо женен мъж ,е че бившият й сети ,че баща и намираше начин да спъва развода доста дълго време.

# 32
А дали може да ѝ предложите и бесилка?
Да вземем да ги обесим тези с децата дръзнали да се разделят с некой тюфлек и уауууу някой млад, свеж и и жив да ги хареса.

# 33
Но защо?
Нима няма да е най-лесно и логично да живее под един покрив с мъж, който ще я разбира напълно - в родителските притеснения и радости?
Мисля, че е удачен вариант.

# 34
  • София
Защото никоя няма да е по- свята от покойната!
С бивша да се бориш можеш, с починала - забрави.

# 35
Добре, а разведен, с починала бивша съпруга?

# 36
  • Out of the Mix
И аз много пъти съм казвала, че мъж с деца не ща. Ако са големи - може.
За фън да, ама майка да им ставам - няма начин.
Всеки си има предпочитания, но е редно да си откровен отначало.
Да, към 60-70 за "другар", но докато сме млади и бурни, няма нужда от излишни пречки.
Повечето не са откровени, летят в облаците, не са трезви, и залъгват, и мъже, и жени.

А ЛионКинга го е застигнало "бремето и багажа от миналото".

# 37
Но защо?
Как може едно дете да е пречка през жена, която обича?

# 38
Е ,тук има една тема от един господин който все си търси разведени жени с деца.Примери много че много мъже,било то и жени биха приели човек с дете.Но ,от малкото примери по край мен и от прочетените истории от мен в интернет(за връзките с разведени с деца с такива без деца),оставам с впечатлението че проблемите основно идват не от децата.Проблемите идват с новият партньор от ревнивият бивш съпруг/съпруга, прекалено честите срещи с бившата половинка (уж ,за детето трябва). Така че аз винаги съветвам мой близки приятели тръгнали във връзка с разведен/а с деца "ако си ревнив не почвай такива връзка". Така че помисли,дали проблема не е бил такъв.Но ,да съгласна съм много мъже,било то и жени биха започнали връзка с човек с дете.

# 39
  • Пловдив
Преди няколко дни , не обяснявахте ли на един "наивник"  ,че тези  чужди деца дето гледал не били негови пък той се грижел за тях като свои.Не обяснявахте ли ,че той на жената нито е бил съпруг нито това му било неговото семейство..
Как му обясняваха ,че не трябвало да ги гледа и да плаща за тях ....и грешката си била изцяло в него.Как допуснал огромната грешка да се изживява като баща? 🙄🙄🙄

И не е много яко да наричаш някой любител на нещо , на което не е .....хората се срещат и за мой явно огромен срам не ги деля на разведени с деца или на моми......
Ще трябва да влизам в новото модерно

# 40
Аз чакам да видя колко жени ще заявят, че с радост биха отглеждали чуждо дете като свое, защото обичат баща му.

# 41
Аз. И какво вас ви касае това?

# 42
  • Out of the Mix
Ма то си има "контингент" "мачовци", налитащи именно на самотни майки, защото били "отчаяни", и много лесни. Rolling Eyes
Всеки с драмите и поривите си.

# 43
  • София
Имам приятелка, която отгледа сина СИ (така го нарича) от двугодишен и след развода си го взе, та…

# 44
За съвместно съжителство?

Общи условия

Активация на акаунт