Бихте ли приели жена с дете?

• 19 647
  • 960
  •   1
Отговори
# 15
Човекът не струва, зарежи.

# 16
Всичко е приключило и добре, че е така. Моят съвет е да търсиш мъж, който вече има деца, по- добре би те разбрал. И когато си в състояние да издържаш себе си и детето си, да си напълно независима.

# 17
Негови думи да и беше директен.
Но дори и негов близък да се е намесил още по-лошо.Аз също съм на мнение че трябва да отстоява.По негови думи голяма любов има към мен..просто не усетих обич с тези думи и започнаха тези мисли
голямата му любов пукната пара не струва щом е условна.

HighSpeed, не е нужно да му се обяснява но не е вярно, че няма глас. Решението а са заедно завси и от нея.

# 18
  • Варна
Аз не казах, че няма право на глас, а че стигне ли се до там тя да му казва очевидни неща и да поставя ултиматуми онзи да приеме детето й, това е краят.

# 19
Нямам глас, означава нямам право на мнение, а има.

# 20
  • Варна
Аха. И тя като му каже "хей, ние сме двама, или приемаш детето ми като свое или край, дотук бяхме" той ще се плесне по челото и ще каже "леле, любов моя, аз не бях се сетил, добре, че беше ти да ми го кажеш". И ще живеят щастливо до края на дните си.

# 21
  • Out of the Mix
Здравейте,самотна майка съм и наскоро се замислих реално цял живот ли ще бъда сама..започнах отношения с мъж който в началото нямаше проблем,всичко беше наред излизахме си заедно с детето,отделно имаме много свободно време за нас двамата,носеше си я,забавляваха се ..Но последните дни се чуват приказки че няма да го приеме,че ако имаме ние дете след време няма да е същото и ще му е тежко,тоест вече започвало да му тежи от това че имам дете което той много искаше да е негово.Познаваме се от малки,но никога не съм мислела че ще дойде момент в който ще си имаме чувствата.Та въпросът ми е какво да правя,да си продължа живота и да вярвам че все някога ще бъде прието от някого или просто да се примиря и да не мрънкам.Чувствам че нямам право на глас и ми става малко болна тема.Не ми е фикс да съм точно сега с някого,но предполагам че след време ще пожелая и започват да ме обхващат различни филми.
Благодаря че ме изчетохте 🙂
Трябва много неща да приемеш, нещата не са същите вече, не си мома, не си сингъл, нямаш размах като преди, не си сама.

Таргетираш мъж не само по визия и "тръпка", а:

а) да иска да гледа чужди деца.
б) ако иска и свое, наред с твоето, ти да можеш да му родиш.
в) материално да е обезпечено "начинанието".

Самостоятелен мъж, който има избор, размах, със самочувствие, трудно се хваща с майка с дете, особено малко, ревящо, или обсебващ, ревнуващ тийн, което е в реда на нещата. И мъжът трябва да знае, че детето е на първо място. Преди да влизаш в "отношения", имаш много стъпки да извървиш и изговориш с потенциален, с който евентуално да направите "следваща крачка".

Другият вариант е, friend with benefits, всеки си е дома и се виждате за секса от дъжд на вятър.
Но рискът е, че момъкът, като срещне самостоятелна, шансът да те остави е огромен, а ти да си се влюбила.

"Храна" за размисъл ти давам.

Последна редакция: пн, 06 яну 2025, 19:30 от Revoker

# 22
Здравейте,самотна майка съм...
Самостоятелен мъж, който има избор, размах, със самочувствие, трудно се хваща с майка с дете, особено малко, ревящо, или обсебващ ревнуващ тийн, което е в реда на нещата. И мъжът трябва да знае, че детето е на първо място.
Тоест, да си знае, че трябва да се примири с някой мухльо, защото тя има дете?
Страшни тъпотии са това, ама страшни!
Не само баща ми беше пример за много успешен мъж и такъв със самочувствие, но и в обкръжението си имам примери за стабилни, готини мъже, които се взеха с жени с деца - единият бивша негова съученичка с момиченце, другият - моя приятелка с две деца!
Не пълнете главите на самотните майки с глупости! Просто този не струва!

П.п. Какъв човек трябва да си, за да седнеш да обясняваш на една притеснена за бъдещето си самотна майка, че "готините мъже", не биха се хванали с жена с дете?!
Без думи съм!

Последна редакция: пн, 06 яну 2025, 19:38 от Tess d`Urberville

# 23
  • Melmak
Случаи всякакви има. Може би е добра идея да гледаш към мъже, които вече имат деца от предишни връзки. Така ще сте на равно.

# 24
Е, Ревоъкър си е женомразец.
Ако мъжът е влюбен и читав, няма такива простотии.
Явно аз съм неква вещица щом мъж с 12 години по-малък от мен, а аз с дете се е влюбил в мен, създали сме семейство и сме живели над 13 години заедно.
Просто се чудя на някои хора, но всъщност – не се чудя, животът отсява чудесно хората.

# 25
  • София
Ам, хубаво си е казал сега, за добрина го брой. Дали струва като мъж? Може би да, може би не, но това е той.

Иначе, ти имаш право да кажеш всичко, както и той. Имаш и право да го изхвърлиш от живота си.

# 26
Този го разкарай. Знаел е, че имаш дете, защо започва история с теб като коментира детето като пречка?

Този мъж не е хубав човек. Да кажеш това на една майка е много грозно. По-добре да не започва история с жена с дете.

А ти си прецени най-напред с какъв тип мъж би била щастлива, който ще приеме и детето ти. И с други не започвай истории, които само ще ти загубят време и шанса да срещнеш подходящ мъж.

Колкото по-малко е детето, по-лесно ще приеме партньора ти. Не го запознавай с всеки потенциален "татко". Трябва да си сигурна, че приема и него. Иначе си остава флирт, сексуално общуване и дотам.

Прецени каква е ситуацията ти като жилище, доходи, евентуално инвестиции ако имаш такива. На тази база ще знаеш как ще решаваш връзка с друг мъж - ясно е, че мъж без деца едва ли ще избере жена с дете, но има и такива. Аз лично познавам само двама.
По-удачно е може би мъж с едно дете - ще ви бъде по-лека финансовата част с отглеждането и възпитанието им, а и да имате време за вас като двойка.
Подразбира се, че мъж с 2 или 3 деца не е подходящият случай.

Другият въпрос е дали този мъж ще иска дете от теб. За това също трябва да имате консенсус. Обикновено повечето двойки от този тип желаят общо дете, и тогава сметката става 3.

Всичко е възможно в живота, не се отчайвай, би могла да срещнеш добър партньор.
Но имай предвид, че много мъже с деца, разведени или живели без брак, но създали дете/деца, имат минало доста "смущаващо". И няма да ти го разкрият.
Затова проучвай добре човека, преди да скочиш с двата крака.
И естествено трябва да ти харесва, да се харесвате взаимно. Няма ли любов, нищо няма.

# 27
Йонс, този явно не е твоят човек. Което не бива да те обезсърчава да се оглеждаш. Моя приятелка с  три  деца(малки, в училищна и детско-градинска възраст) си намери мъж. Нещата не потръгнаха както и двамата очакваха и се разделиха, но в  последствие се събра с друг, с когото и до сега си живее. Вече близо 5 години.

# 28
  • Out of the Mix
Базила, нали сме се разбрали, че и аз, и ти сме от изключенията, като вече не го коментирам и "налагам", знам кой съм, какъв съм, какво искам и как, действам реципрочно.

Както една от 2-те ти дълги връзки е била с 12 г. по-малък, така аз избирам и искам други неща. Wink

В ранните 20 и аз имах кака на 34, но сега посмъртно с 52 годишна жена няма как да съм, демек моята възраст + разликата ти с твоя бивш. Sweat SmileWink

Казвам, че "повечето" мъже не биха искали, болшинството от трезвите потребители съм сигурен, че същото ще кажат, какво да си кривим душата?

Всяка втора тема е подобна, "иска ли ме", "ще ме иска ли", "ох..колко е трудно с дете за нова връзка".

Какво "женомразство" видя в случая?
Напротив, обожавам ви. Flowers Hibiscus

Има избор, и всеки решава с кой, кога, как и дали да си обвързва живота.
Нали така, приятелко? Hands VHands Wave

Последна редакция: пн, 06 яну 2025, 20:47 от Revoker

# 29
  • София
И аз много пъти съм казвала, че мъж с деца не ща. Ако са големи - може.
За фън да, ама майка да им ставам - няма начин.
Всеки си има предпочитания, но е редно да си откровен отначало.

Общи условия

Активация на акаунт