Бихте ли приели жена с дете?

• 19 933
  • 960
  •   1
Отговори
# 690
Есенцията на 46 страници тема в 4 изречения:

Междувременно мъже стават пилоти, лекари, женят се, радват се, че са станали родители, че учат в чужбина, че пътуват с родител/и, че пристягат или купуват къща, че са направили пчелин, че са тичали 5 маратона тая година, че са създали нещо: технология, отделение, торта; платили са на някой роднина образованието...

а както Доня Черешова отбеляза, тук с голите тумбаци, но с претенциите.

Жените виждаме доста примери на свестни мъже, бащи, братя, синове, партньори, колеги, съседи
И влезе някой дето и самите мъже лекинко го презират - и същия ни дава акъл и примери...

# 691
Ревокър, след моето мнение с трите примера, което все пак шеговито, но реалистично напомни, че не е такъв случая при теб и други мъже, имаше едно съвсем резонно: в живота не се случва така.

Не се случва, за това и примерът е несъстоятелен и кух. Вземи малко обратна връзка, преди да се оплакваш и дай казус, който да отвори реална дискусия.

Никой не нанизва наведнъж сексуална, възрастна, подходяща, четвърта, пета - ти какво, да не правиш интервюта за жени ежедневно? Нямаш този избор, сигурна съм, или ако го имаш - жените не подозират, че в живота им има мъж Grinning

# 692
  • Между гори и планини
Както казах, исках да им видя реакцията. Реакцията на ощипана мома в отбрана ми даде отговор на въпросите 😉
Нека си имат самочувствие, но съм сигурна, че е точно - на гол тумбак, чифте пищови.

# 693
Не манипулирам, реални примери, като и по 3-те може да има куп други фактори, и везната да натежи, но не мога да пиша и описвам 2 страници пост, все пак сравнително сбито, въпреки че пак дълго стана.
Малките кой ти каза, че "подлежат на контрол и манипулация"? Thinking
Днес ги сърби, утре боли. Е са ще си играя на звероукротител. Предвидимост и спокойствие искам.
Не съм казал такова нещо, че 40+ годишна жена не може да е "тигрица" Animal Tiger, може.
20-25 не коментирам, прекалено са ми малки, нямаме допирни точки, инкубатор не търся.
27-30 годишна изобщо не е малка, а е повече от зряла жена, би трябвало.
С по-големи и зрели жени 34-45 принципно се разбирам по-добре, особено от сегашен аршин, сериозно ако трябва да говорим, та мога да съм с всякаква, стига да сме ок.
Жени много, въпрос на късмет, обстоятелства да се срещнем и вече около нас какво е, защото никой просто така не седи, всеки има по някой някъде и доста са "емоционално несвободни", било с деца, не преживяли бившия, с травми, кучета, котки и кво ли не, нормално живот, а аз знам с какво и как ще ми е комфортно, един живот живеем, няма нужда от "половинчати" неща.

Е, нали ѝ трябвало време да узрее няколко години на тази 27-годишна? Сега изведнъж зряла си била. Трябва ѝ време да узрее и да се отчае, че да обърне внимание на някой чичка ли?

Иначе и аз не вярвам в реалистичността на примерите. Наистина кой дава възрастов интервал за реални хора, да не говорим колко е гнусна и нечистоплътна тази фантазия с три (трима) по едно и също време да поддържаш отношения, включващи секс и домакинстване. Тук напълно се оля в лъжите си. Разбирам по срещи да се излиза с множество  хора -  включващи само разговори, пийване и хапване на обществено място, ама това???  26-28-годишната супер фертилната, следващата, дето сексът ставал, че и домакиня била, пък и третата набира.... График ли им прави с коя кой ден ще прави секс и ще му домакинства, че да има едновременно избор между 3?

Та така, всички знаем, че от години само си пишеш и си фантазираш.

# 694
  • Out of the Mix
Само да напомня, че не всичко всеки чете, дори и потребителят да му е приятен, дори и аз.
Не се разбираме, няма проблем, аз съм ок.
Кукич, всяка седмица, всеки месец съм по срещи.
Гледай си балона, мани ме мен. Wink

# 695
Тук се е събрало някакво отбрано общество. Всички са много вървежни, след всеки има опашки от кандидати, кой от кой все по-хубави и млади. Ама всички се дърпат, не се дават на хубавото Simple Smile))))))

# 696
Не знам как да се изразя по-ясно. Нормален човек няма избор между повече една опция, защото избира да няма. Щом съм стигнала с някого до ниво на интимност, включващо креватни умения и размер на пишката и заплатата, то или съм с него и няма други опции, не ходя всяка седмица и месец по срещи, или прекратявам, затварям тази опция и тогава търся други. Не че е физически невъзможно да прекарам 2 дни с А в секс и домакинстване, да го излъжа, че съм заета в следващите 2 дни и да ги прекарам с Б.

Та няма как да си свестен и да имаш избор между тези опции. Камо ли да продължаваш да ходиш всяка седмица по срещи при наличие на жена, с която вече правиш секс и пр.

# 697
  • София
Куку, аз затова казах - човек, който е във връзка, се фокусира. Ако поддържа умишлено 3 връзки, със срещи всяка седмица, е пълен лицемер и никога няма да си избере!

Ако си се видял с мацка/мъж два пъти, и знаеш нещичко за нея/него - това не е връзка, а може и да не е опция. Това го знаем, нали??

# 698
  • Между гори и планини
И при такъв богат социален живот да имаш и време да си пишеш с бг мами... Евала, докато си на вечеря с поредната, или на бар 😂

# 699
Хайде да не преиграваме.
Свестен-несвестен.
Това да се лепнеш веднага за някого и да се наречеш във връзка е безумно.
Разбира се, че ще излизам с различни хора, ако не желая връзка.
Дали ще си легна с тях - най-вероятно не, но това няма общо колко е свестен един човек.

# 700
  • София
Е именно де - значи не си във връзка с тези хора и съвсем не знаеш дали да ти опция за брак. Тъй че на практика нямаш избор между 3 опции.

# 701
Хайде да не преиграваме.
Свестен-несвестен.
Това да се лепнеш веднага за някого и да се наречеш във връзка е безумно.
Разбира се, че ще излизам с различни хора, ако не желая връзка.
Дали ще си легна с тях - най-вероятно не, но това няма общо колко е свестен един човек.

Излизането е разбираемо, включващо разговори за опознаване, хапване, пийване. Ама той е писал друго - на база секс и домакинстване ги сравнява тези имагинерни жени, всяка от които нямаща точно определена възраст, а интервал от години. Ами, ако си стигнал с някого до там, то това е връзка и се предполага, че те ограничава от срещи, секс и паралелни  връзки с други.

# 702
Защото тука все се излиза с теорията " при равни други условия", а то никога няма равни други условия. Все се избира между две жени, абсолютно еднакви, едната има по-големи цици, другата по-малки, една има деца, другата- няма. То няма такава реалност. Никога не могат да се опознаят паралелно двама души толкова добре, че да се каже, ето равни са условията, тази има по-хубав задник, нея избирам. Всеки има фетиши и антифетиши. Изключват се хората, които са несъвместими и фокусът се измества върху останалите. При равни други условия една жена или един мъж ще предпочете нещо си, е толкова абсурдно.

# 703
  • София
Как равни условия като само времето за срещи никога не е равно?
Един с един график, друг с друг, трети - турбо зает.
Няма равно!
Даже не давам пол!
С Човек 1 се срещате 2 пъти седмично.
С Човек 2 - един път на 2 седмици.
Човек 3 - един път месечно.
Ха сега си помислете кой е човекът?

# 704
Понеже се спомена няколко пъти, че при равни други условия, един мъже ще предпочете жена без деца. Същият този мъж и при не равни други условия, пак ще предпочете тази без деца, ако това е несъвместимо с неговото разбиране за живота и т.н. Но и това пак е имагинерна ситуация.

Общи условия

Активация на акаунт