Бихте ли приели жена с дете?

• 19 698
  • 960
  •   1
Отговори
# 915
Лъвице, ти ги пробвай тези номера, които ги пробуват тука на мексиканец и бързо ще съжалиш. Имал съм досег с мексинански семейства и никога не съм бил свидетел на неуважение.

# 916
Мисис Свят кой ти гледа?! Joy
Въобще, да се оправят мексиканките с мъжете си както искат, нас какво ни вълнува битието им?

# 917
Латиносите са с фамилен манталитет. Не е до глупост. Културна особеност.
А че жената я е страх от мъжа говори, че я побийва.  Та не знам колко е уважение, колко страх.

# 918
  • София
Лъвице, ти ги пробвай тези номера, които ги пробуват тука на мексиканец и бързо ще съжалиш. Имал съм досег с мексинански семейства и никога не съм бил свидетел на неуважение.

Кои номера? Не бих стояла с мъж, който ще ме "кара да съжаля". Няма нищо на света, което да си заслужава това.

# 919
  • София
Мечтае си да сме мексиканки на Балканите и да ни е страх!
Да кютаме на мижавата му заплата, да търпим скапания му характер, да му раждаме деца без чет и да нямаме право на мнение.

Новата визия на Ергенът.

# 920
Мой американски приятел оприличава балканките на мексиканки. Затова бях длъжен да му посоча разликите.

Иначе да вържа коментара ми с темата - в тяхната култура няма абсолютно никакъв проблем мъж да приеме майка с дете от друг мъж. Именно заради това, което Базила подчерта. Самото дете няма особен контакт с биологичния си баща и бива прието напълно.

# 921
Или пък в по-добрия случай детето на жената живее с тях, но ако мъжът има дете то не идва в общия им дом често. Жените колкото и в началото да се правят на толерантни, не искат да се занимават с предишно дете на мъжа дългосрочно и често 'неусетно' постигат отчуждаване на детето от смесеното семейство.
Как си го представяте това едно дете да идва "често" в друго семейство - колко често?
Моите деца например събота и неделя си имат занимания, тренират, излизат с приятелчета, канят ги на Р.Д. или на гости, сега зимата ходят на ски, едното и на кънки, лятото до парка с колело, или извън града, до мола с приятели, на кино... Също ако имат да пишат нещо за понеделник и там отиват няколко часа.
Та си представям ако бяхме примерно разведени и живеят с жена ми и трябваше да идват при мен уикенда, или да живеят с мен и трябваше да ходят при майка си - абсурд. Айде не абсурд, ама ще има бая мрънкане да ги накараш да си зарежаш собствените интереси и занимания, за да идат при другия родител и новия чичко/леличка за 2 дни с багажа, и после обратно.

В Щатите двойките, емигрирали от Централна Америка, остават заедно и дори да не живеят разточително в една по-богата среда, правят си много деца, гледат си ги, ходят на църква, работят здраво. Мъжът е обикновено строител, градинар, шофьор ... а жената естествена красавица... която с малко тренировки може успешно да представи страната си на Мисис Свят
Това по ТВ ли си го гледал или наживо? Аз съм срещал доста латиноамерикански семейства като съм ходил в Америка, и повечето емигранти са от индиански произход и на мен ми се виждат много грозни (може те да си се харесват, де да знам).
Потомоството на бившия елит от Испания и другаде от Европа, които са управлявали тези държави едно време, и сега са богати и не ходят да стават строители и градинари.

# 922
На живо.
Да. Някои, които са нямат никакъв европейски ген не изглеждат особено добре, но повечето са много привлекателни жени - и на вид, и като излъчване, и като поведение.

# 923
И около мен има много латиноси, повечето не изглеждат добре. Ако идват от по-малки села или джунглата наистина имат индианско в чертите си- голяма глава, трътлесто тяло. Споделяли са ми колумбийци примерно, че техните жени доста бързо увяхват така да се каже, след 25 малко по-малко с превръщат в "лелички", докато да кажем европейките се запазват до към 40 грубо. Но пък не съм чула досега жена да е доволна от връзка с латинос  било то чилиец, колумбиец или аржентинец. Имат си специфики мъжете (разбира се, не всички), но като цяло са си мърлячи.

# 924
  • Paris, France
Централноамериканците са изключително грозни повечето. И мъжете, и жените са ниски, трътлести, с тънки крайници и големи, тумбести туловища. Има и много красиви, които са бели, черни или смес между двете и те са тези, които стават Мис Свят. Chicano vs  latino.

Чиканосите и латиносите вече нямат много деца. Населението на някои карибски острови като Куба, Пуерто Рико, Барбадос, Доминика, Монсерат и много други намалява и застарява. В самото Мексико жените вече имат под 2 деца, под 1.5 в големите градове.

Тези с по 3 и 4 деца ги имат по инерция. Те самите са от селяндурски и гетни семейства с по 7, 9 и 15 деца, та 3 или 4 са леко понижаване на раждаемостта.

Седят с ниския, грозен градинар с глава като на телевизор, защото американските мъже не ги харесват много, а и не знаят езика и скучаят в англо среда. Плюс, че ако се съберат с англо (янки), губят социалната подкрепа, която са имали в техните си среди. Те си гледат една на друга децата и си помагат.

# 925
Беден, безимотен, необразован, безработен и живеещ на село е рецептата за стар, бездетен (въпреки желанието му) ерген.
Нали нямаше да обиждаме Revokera Joy

Годзила, стой си в лигата и не скачай, и за теб ще има останал материал по лавиците
Аз съм виждала жени като за теб, образованието отдавна не е приоритет а и на 5-те минути радост, дето си способен, като класически фитнесджия - и за тях си има аудитория

# 926
  • По света и у нас
Годзо моля ти се… МолА ти си замълчи с тези мечти за Касандра и Вдовицата в бяло!!!!
На всички латинки им се вменява още от люлката че те НЯМАТ нужда от мъж, а са с мъж защото искат да са него.Призрака на мустакатата  Фрида Кало живее във всяка една от тях. И това е нещо като презастраховка, че ако твоя не е читав да не те е яд на него и че може да го разкараш.
Българките не са така закърмени въобще. Напротив.
А твоя Американец приятел,( едно че е мъж, а мъжете са оперирани от това да разчитат невербални знаци, второ че е американец - промит мозък на н-та степен) , говори глупости.

Невена се изказа брутално, но имайки предвид че съм в” Мексикото “на САЩ, не е лъжа и не е преувеличение. Мис свят… само някоя мацка от телевизията би се класирала за такава, мнозинството са потресаващи за разглезените български представи. Българина е толкова потресаващо разглезен че като излезе извън райчето си му пада ченето.

Последна редакция: пт, 17 яну 2025, 15:07 от PriMadonna

# 927
  • Paris, France
Още нещо за жените от южна Америка - повечето деца си ги раждат без брак в момента и не е новост, а е отпреди поне 20-30г. Първо, защото разводите в католическите им страни са били невъзможни. Легализирани в Бразилия около 1985г, в Аржентина пак там някъде. Другото е, че там е имало робство, висока миграция с мъже, пристигащи от цял свят. Единият прапрадядо на мъжа ми има над 100 деца от робини, наложници, любовници. Много французи, испанци, португалци са изоставали жените си в Европа с по 8 и 15 дечуря поради невъзможност да ги превозят до Южна Америка. Извънбрачните деца и да не са били норма, ги е имало в огромно количество. Ева Перон, примерно.

https://www.npr.org/sections/parallels/2015/12/14/459098779/all- … -are-now-the-norm

85% в Колумбия извънбрачни преди 10 години. "Recent figures from Latin America show non-marital births to be 74% in Colombia, 70% in Paraguay, 69% in Peru, 63% in the Dominican Republic, 58% in Argentina, 55% in Mexico".

Другото, заради което седят с кривокракия градинар от тяхната си раса е, че въпросните чикани имат изключително високи изисквания за финансов и социален принос на мъжа. Техните си мъже си дават заплатите, плащат наема, храната, а често са довели жената и са платили на каналджиите да я докара в САЩ заедно с някое от децата, с което ги виждате.

Тези 3 или 4 деца може и да не са всичките на двойката. Там си водят осиротели братчета, братовчеди, стават платено приемно семейство на деца на сестра или приятелка, които социалът е извадил от родното семейство.

Градинарите им не са толкова зле. Влезте в някой хиспано форум и ще прочетете как въпросните се жалват, че още нямат документи и не могат да отскочат до Тихуана да си поставят задник и да си татуират малко грим и да си турят нови зъби. В Тихуана 60% от пациентките са чикани, които живеят в САЩ. Ходят и много черни американки, барабар с майки, сестри и приятелки за support.

Да, наистина е много разглезен българинът

# 928
  • Далечният изток
Егати сравненията.... Rolling Eyes Кво става тука?!

# 929
Междувременно обитателят на СО още чепка кафето със сокчето на първа среща, обяснява колко е прецакан и как трябва да си пази нямането от алчните българки.

Общи условия

Активация на акаунт