Бихте ли приели жена с дете?

• 20 832
  • 960
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Съгласна съм с вас, но все пак, трябва да има идеята това да стане в някакъв момент.

# 121
  • София
Някои мъже ще приемат жена с дете (и самото дете), други не. Вторите не трябва да те интересуват, авторке. Не хаби време, усилия и чувства по тях.

# 122
Съгласна съм с вас, но все пак, трябва да има идеята това да стане в някакъв момент.
Не е задължително. Още повече в началото, даже първите месеци/година от връзката.
Тази идея може да дойде само АКО човека се докаже като стойностен. Иначе няма място за подобни идейки с някакви случайни незнайни персонажи, които познаваш от няколко месеца. Абсурд. Че то има някои хора се разкриват след години съжителство, пък кво останало да приемеш някой случаен.. Опазил ни Бог от такива идеи...

# 123
Не съм моралист но ако имам дете (без мъж), няма да си губя времето с някакви там мъже и приоритет номер 1 да ми е с тях връзка.Някой жени (разведени с деца),им е фикс идея да си намерят мъж .Ама ,в днешно време що за мъже са ?А , детето винаги ще си е мое ! Имам един пример,как разведена майка започна връзка и новият господин беше заявил желанието си ,или да го остави в дом,или това дете да остане да бъде отгледано от бабата и дядото.За жалост така стана за да се задоми мама детето остана в къщата на бабата и дядото.Секс може да получиш от всеки срещнат на улицата.Ама ,кой ще те приеме такива каквато си ?

# 124
Аз, с очите съм видяла и с ушите си съм чула, родна майка, при развод да иска да остави децата си в дом, защото "нямала възможност да ги гледа" Накрая ги отгледа бащата.

# 125
  • София
От едната крайност в другата.
Мъжете не ги приемали, а всъщност жените не искат мъжете да ги приемат с дете.

# 126
  • Paris, France

И каква е целта на тази идея? Струва ми се, че слагаш каруцата пред коня. Сама пишеш, че в момента не се задържаш с мъж. Дай си време сама! Довлачване на чужд мъж когато собствения баща не е 100% читав, във възраст, в която са непредвидими може да им скапе психиката, самочувствието, учението, всичко. Те вече са минали през 2-3 сътресения около развода и местениците.  Не им трябват нови. Ако ме питаш мене, и на тебе. Ще срещнеш правилния, но не сега, не веднага, не днес и не утре. Не си го поставям като фикс идея, защото мъжете го усещат като отчаяние и бягат.

Аз, с очите съм видяла и с ушите си съм чула, родна майка, при развод да иска да остави децата си в дом, защото "нямала възможност да ги гледа" Накрая ги отгледа бащата.

Чест и прави, че поне си е преценила възможностите, вместо да се вкопчи в деца, които нямаше да може да гледа качествено. Децата при майката - да. Децата при майката на всяка цена - твърдо не.

# 127
  • София
Това не е лесно решение, ама никак. И зад него бих казала стои себеотрицание в името на децата.

Роки има право. Мъже, лаф, секс, гаджета. Ама не са на 15. 40 + са и мъжете си умират да чакат 2-3 години някоя да го крие и да го подлага на тестчета в името на пълнолетните ѝ деца.

# 128
Не е точно себеотрицание и чест... Не искаше "тежести", а да си вее байрака без ангажименти. Разводът беше по нейна вина.

# 129
О, сори. Не знаех, че говоримза пълнолетни деца, които даже и не живеят с майката /предполага се, че са студенти някъде си/. Пълнолетен човек не го броя за "дете" в израза "самотна майка с дете". Това го разбирам за майки на деца под 12-13г. Т.е. преди децата да започнат да си излизат сами,да си имат приятели, които са им по-важни, изобщо да не търсят, даже някои избягват "мама" и пр. Аз говоря от моята си позиция. Аз съм с петгодишно. Абсурд да си зарежа детето /което иска да играем вечер и аз съм му най-важния човек на света/ пък да тръгна по срещи с незайни, щото... Кво..?!? НЕам идея. Аз вибратор си имам. Мерси. Като стане към 12-13 и вече няма нужда толкова от мен,.може пък да ми е скучно сама в нас да си пия виното и да почна да излизам. Знам ли... Възможно е...

# 130
  • София
Невена, не говоря за днес и утре. Даже може и да не е тази година. Говоря за промяна на моето мислене по въпроса, защото и аз бях твърдо не през тези две години.

# 131
  • Пловдив
О, сори. Не знаех, че говоримза пълнолетни деца, които даже и не живеят с майката /предполага се, че са студенти някъде си/. Пълнолетен човек не го броя за "дете" в израза "самотна майка с дете". Това го разбирам за майки на деца под 12-13г. Т.е. преди децата да започнат да си излизат сами,да си имат приятели, които са им по-важни, изобщо да не търсят, даже някои избягват "мама" и пр. Аз говоря от моята си позиция. Аз съм с петгодишно. Абсурд да си зарежа детето /което иска да играем вечер и аз съм му най-важния човек на света/ пък да тръгна по срещи с незайни, щото... Кво..?!? НЕам идея. Аз вибратор си имам. Мерси. Като стане към 12-13 и вече няма нужда толкова от мен,.може пък да ми е скучно сама в нас да си пия виното и да почна да излизам. Знам ли... Възможно е...

Наскоро четох тема в чужд форум.Жената разведена , в общи линии се насочила изцяло към отглеждането на детето си.Мъж в къщата не влезнал , докато дъщерята не станала достаъчно голяма да си поеме по пътя.
Обаче в денят на събуждането жената се оказва 50+ годишна .....според нейните думи поддържана, постигнала нещо в живота и си търси мъж на близки години и те в нейното положение.
Обаче изнанада......оказало се ,че 50+ годишните поддържани и постигнали нещо в живота мъже за съжаление ,не си падат по 50 годишни жени.......или дори и да има такива, то са толкова малко ,че на практика ги няма.

Преди да ме нападнете нито намеквам, нито казвам нещо ....в крайна сметка всеки си носи отговорност за решенията, но със сигурност не е лошо, човек да си помисли какво ще стане после и какви ще ми са шансовете.

Макар....светът е голям и спасение дебне отвсякъде.

# 132
Е, ОК. Ще си пия с котката в такъв случай. НЕма проблем.
Пък то и на мене не мисля, че някога ще ми потрябва 50-годишен.. по-добре да си остана с вибратора Wink

# 133
  • София
Както е Мая, спокойно може да си намери партньор с цел брак и деца.
Детето е на подходяща възраст, само на нея ѝ трябва малко време и дистанция да се осафери.
Както е Роки обаче - може всяка конфигурация да избере. Без нови деца, нали.

Абе, не е лесно на никого и който както го предпочита.

Сън, желая и на теб всичко най, каквото искаш да ти се сбъдне.

# 134
  • София
50-годишен, ако е моят мъж, когото обичам и с когото сме градили живот и семейство Joy За след раздяла има други опции. Ако пък човек държи на партньорство, ще има други приоритети. Всеки си върви с компромисите. Мъж на 50 също е компромис и много малко такива могат да си хванат яко, младо гадже.

Общи условия

Активация на акаунт