Бихте ли приели жена с дете?

• 20 092
  • 960
  •   1
Отговори
# 285
  • Далечният изток
Според жените от форума мъжете от форума напират за каквато и да е жена, ама уви... няма.

Към всяка готина жена има интерес. А тези с деца въобще не са пета, осма или десета категория, както се опитвате да го изкарате.

# 286
  • Между гори и планини
В тази тема се изписаха невероятни глупости.
Имам няколко приятели които са самотни майки и с времето си намериха стабилна и сериозна половинка. Да, партньорът не е станал баща за децата, но е полезно мъжко присъствие в живота им, което дава вид стабилност. Говоря за интелигентни хора, интелигентни отношения.
А темата в началото ако е била интересна, то сега е плява.

# 287
  • София
Ами, нормално е след 30- те повечето хора да имат деца.
Като си подминал 40, не, че не можеш да намериш без, но става доста по- трудно. Знаете топа, парите, бла бла бла.

Около мен са всякакви конфигурации и да ви кажа, никой не го усеща, че е направил компромис и се е пре*бал.
Истината е, че нито една от рано или късно разделилите се с бащите приятелка не е сама към днешна дата.
А, аз имам много

# 288
  • София
Мъжете над 40 без деца са ..... леко неадекватни.

# 289
  • София
На мен ми е интересно друго... Много пъти (тук) срещам мъже да говорят за жена с дете, сякаш се чувстват лично обидени от това, че жена е родила на друг мъж. Имам си свое обяснение, но ми е интересно да чуя те как си го обясняват?

# 290
  • София
Ам, и това не е точно така. Всякакви житейски ситуации, всякакви разминавания и хоп, ето те на 40 без деца.
Не са всички хаховци, както и жените не са.

Трябва всеки един случай да се разглежда отделно, защото моите бивши ергени на по 40 са страхотни мъже. На 42-3 създадоха семейства.

# 291
  • Между гори и планини
Мъжете над 40 без деца са ..... леко неадекватни.
Боже какви глупости!
Пишеш от личен опит вероятно. И ако е така, това не говори добре за теб .
Моят мъж беше на 42 когато се запознахме, по медицински причини без деца.
Една жена с дете, защо трябва да се среща само с мъже без деца?

# 292
Здравейте,
Прочетох от тук оттам какво сте писали по темата и мога да кажа, че една жена с дете няма абсолютно никакъв проблем да си намери адекватен и свестен партньор. Не това е проблемът и не това е критерият на масата от мъже, които си търсят спътник в живота. Около мен имам много примери за това, дори в някакъв смисъл жената вече да има дете е плюс. Познавам привлекателни и поддържани майки (във всяко едно отношение, не само външно), които са точно в такива връзки. И тук не говоря за мимолетни отношения, а за сериозни, които дори са преминали в брак. Така че в никакъв случай не е проблем една необвързана жена да е с дете/деца, а ако има проблем, търсете го на друго място. Обикновено е в характера на човека.

# 293
  • Out of the Mix
Лъвичка, нямам време сега, че имам задачи, и излизам.

Коментирал съм и преди, и честно казано не ми се намила.

Не съм "обиден" от абсолютно нищо.
Животът, който живея, малко хора го имат, няма да описвам.
Току-така не се обвързвам.
Детето никога не ми е било приоритет, а следствие от "развити отношения" с точен партньор, ти (Лъвичка) много правилно разбираш какво имам предвид (Невена също много правилно ме е "усетила", много е умна); или поне с жените, с които съм бил досега, точно както и Горджъс каза - житейско и хоп си на 30-35-40.

Предстоят ми куп неща тази и следващата година, но време за срещи и жени имам винаги.
Всеки случай да се вкарам във филми и отговорности, и минало на хора, нямащи общо с мен, не смятам да го правя.
Кой знае, живот.
Да му се наслаждаваме.
Hands Ok HandHands V

# 294
  • Пловдив
Здравейте,
Прочетох от тук оттам какво сте писали по темата и мога да кажа, че една жена с дете няма абсолютно никакъв проблем да си намери адекватен и свестен партньор. Не това е проблемът и не това е критерият на масата от мъже, които си търсят спътник в живота. Около мен имам много примери за това, дори в някакъв смисъл жената вече да има дете е плюс.

Една жена с дете/деца няма абсолютно никакъв проблем да си намери адекватен и свестен мъж , но зависи на колко години е.Защото на 40 с дете......с една камара изисквания и претенции, без да иска/може да ражда , да не иска брак ........ще си намери много свестен и адекватен мъж.......

И на това ,че живеят в такива връзки без видиш ли, никакви компромиси и чувство ,че си се прецакал...........ми тези чувства се проявяват с времето........или и да се казват не се казват на всеки , някъде.
Ето за статисиската .....имам познат, който е с жена с дете от предишен брак.......вече достатъчно време заедно , 2-ри брак за нея , общо дете...........ми на няколко чаши уиски и откровен разговор си признава, че след раждането на неговото дете  , дава всичко от себе си за да не промени отношението към нейното.........но докога ли?
Ето ви примера ,че той не е осъзнавал ,че е правил компросис, но с времето усеща ,че ситуацията се променя и понякога вече си задава въпроса ........струваше ли си ?

# 295
  • Между гори и планини
Докато се делят децата на твоето и нашето, така ще е . Типично балкански манталитет, все едно неговата семка е златна!
Добре, че на запад хората са надраснали тази простотия и си гледат децата заедно, няма твое, няма мое. Ама Ганьо с 5 лв в джоба, се чуди как да ги раздели и битовизма му избива срещу децата.

# 296
Докато се делят децата на твоето и нашето, така ще е . Типично балкански манталитет, все едно неговата семка е златна!
Добре, че на запад хората са надраснали тази простотия и си гледат децата заедно, няма твое, няма мое. Ама Ганьо с 5 лв в джоба, се чуди как да ги раздели и битовизма му избива срещу децата.

# 297
  • Пловдив

Ама гледате само от едната страна на монетата.
Хем самотният родител не е втора/трета категория .......хем едва ли не има някакви невероятни привилегии и заслужава най доброто.
Наистина се убеждавам в едно изречение , което прочетох наскоро ........

Няма друг такъв аршин , като двойният аршин на жената

# 298
Здравейте,
Прочетох от тук оттам какво сте писали по темата и мога да кажа, че една жена с дете няма абсолютно никакъв проблем да си намери адекватен и свестен партньор. Не това е проблемът и не това е критерият на масата от мъже, които си търсят спътник в живота. Около мен имам много примери за това, дори в някакъв смисъл жената вече да има дете е плюс.

Една жена с дете/деца няма абсолютно никакъв проблем да си намери адекватен и свестен мъж , но зависи на колко години е.Защото на 40 с дете......с една камара изисквания и претенции, без да иска/може да ражда , да не иска брак ........ще си намери много свестен и адекватен мъж.......

И на това ,че живеят в такива връзки без видиш ли, никакви компромиси и чувство ,че си се прецакал...........ми тези чувства се проявяват с времето........или и да се казват не се казват на всеки , някъде.
Ето за статисиската .....имам познат, който е с жена с дете от предишен брак.......вече достатъчно време заедно , 2-ри брак за нея , общо дете...........ми на няколко чаши уиски и откровен разговор си признава, че след раждането на неговото дете  , дава всичко от себе си за да не промени отношението към нейното.........но докога ли?
Ето ви примера ,че той не е осъзнавал ,че е правил компросис, но с времето усеща ,че ситуацията се променя и понякога вече си задава въпроса ........струваше ли си ?

А ти защо тогава само жени с деца търсиш?

# 299
  • Между гори и планини
И това къде съм го написала, че ме цитирате?

Общи условия

Активация на акаунт