Бихте ли приели жена с дете?

• 20 087
  • 960
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Явно за много хора е "Да видя какво е най-доброто на пазара (до което мога да се доредя)." А за други е "От този човек ми се подкосяват краката и затова искам да съм с него, независимо дали има деца или не, дали има собствено жилище или не, дали е висшист или не (например)." И това не е компромис, а просто го приемаш какъвто е.

Ироничното е, че често най-много претенции имат тези, които не са се доредили до нищо. Затова и пак се връщам на горната ми хипотеза, че зад говоренето лошо за жени с деца стои не малка доза завист и ревност, проявяващи се в съответните злобни изказвания.

# 361
Rf, имаш мнения, с които съм напълно съгласна.
Но тук удари тъпомера с начин на мислене.
На останалите шушумигчовци няма какво да обяснявам, няма да схванат, но ще опитам да ти дам един пример, който да осмислиш.
Представи си сега, че както смяташ, че си избрал най-доброто за теб, влюбен, разум, ум, външност, имоти, сиси или там каквото е добро за теб, живеете си, имзте деца, и хооооп - човекът започваш да го виждаш в друга светлина. Покрива се, започва да бяга от отговорности, не желае да се развива, ти искаш да разшириш бизнеса си или да започнеш нов, да се преместите на друго място и да ви е много по-удобно и така нататък. Да има перспектива за вас, децата ви най-вече. Ще останеш с този човек ли? И нщма да ти е ок, ще си намериш любовница, но ще креташ. Загубеняшко ми се види на мен.
Отделно, ако обстоятелствата и за двама ви се стекат така, че се промените и всеки един от вас се влюби в друг човек, вземете че си изневерите и воала.
Не е до лош избор на човек, а до обстоятелства.
Нито мъжете ми са били лош избор, а детето без коментар.

# 362
Представи си сега, че както смяташ, че си избрал най-доброто за теб, влюбен, разум, ум, външност, имоти, сиси или там каквото е добро за теб, живеете си, имзте деца, и хооооп - човекът започваш да го виждаш в друга светлина. Покрива се, започва да бяга от отговорности, не желае да се развива, ти искаш да разшириш бизнеса си или да започнеш нов, да се преместите на друго място и да ви е много по-удобно и така нататък. Да има перспектива за вас, децата ви най-вече. Ще останеш с този човек ли? И нщма да ти е ок, ще си намериш любовница, но ще креташ. Загубеняшко ми се види на мен.
Загубеняшко е да си бягаш от отговорностите и да си разваляш семейството, защото така ти е скимнало.
Пък и е трябвало да опознаеш човека повече, преди да заживявате заедно.

# 363
  • София
Лъвица, и аз съм го забелязала това, още повече че аз кажи речи, съм си свършила работата със семейството и децата.
Някаква завист, че аз имам всичко, че даже не искам ни деца, ни брак, а пък те горките, тепърва трябва да катерят баира.

# 364
  • Между гори и планини
Стига бе! Има хора манипулатори, като моя бивш. Показа си истинският образ, чак след раждането на детето.
Понякога и хората се променят, не заедно и пътищата им се разделят. Старите хора са казали - голям залък лапни, голяма дума не казвай!

# 365
Ама те говорят лошо и за жените без деца Simple Smile)) Ако има дете не е читава, ако няма, пак не е читава, защото няма, сигурно нещо и има. Някаква завист има, че са останали без жени или с такива, които не ги кефят, ама там да има нещо. И сега всички жени са им криви, защото нямат това, което мислят, че заслужават да имат. Светът е шарен, един с един не си приличат хората. Но в подкрепа на Доня Черешова и живеейки от  известно време извън БГ, си давам сметка, колко по- отворени са хората, колко малко комплекси имат и колко малко им пука са стереотипите.

# 366
  • София
Преценките са с някаква срочна меродавност, после никой не знае.
Хората не сме статични и с един мироглед. Растем, разширяваме, променяме се.

# 367
Годжо, не ми дръж тон кое и какво ми е било семейството, а ходи да подпираш недоебаните лели във фитнеса.
Както казах, мен какво ме брида, че мъжлета комплексарчета общуват и привличат само отчаяни жени.
Ако баща ти бие майка ти или е някой лешпер дето ви дърпа назад, пак ли така ще й говориш?

# 368
  • София
Бази, не се ядосвай.

Аз съм го разказвала това - 2017-18, след 14 години брак, усетих как се разцепваме, тръгваме по различни пътища, имаме различни цели, идеи, чувства....

# 369
лично аз не смятам някой за Ганьо, защото не иска да има връзка с жена с дете, а поради нуждата да квалифицира такива жени и да демонстрира лошо отношение. В крайна сметка, след като няма да се събира с такава, какво му пречи тя със съществуването си?
Аз не видях на някого да му пречат или да ги обижда - просто казаха "всичко добро им желая, но аз не бих живял с нея и детето й".
Но пък към мъжете, които изказват това (за мен напълно нормално) мнение, летят ептитети като шушумиги, комплексари, нечитави хора, не заслужават да се размножават, и какво още беше - това само от последната страница.

# 370
  • Далечният изток
Значи четеш избирателно.
Нормално. Форум.

# 371
Аз също бих взела мъж с дете. Ама поотраснало, от 1 клас нагоре.
Аз от седми клас нагоре.

# 372
  • Между гори и планини
Аз Ганьо нарекох мъж който след като е приел жена с дете да му е спътник в живота, изведнъж, след появата на родното наследниче, решава да смел и да ди признае истината след две уискита. Няма смелост да го направи пред жената и на трезво, а зад гърба ѝ, подкрепен от алкохол.
Още като се запознах с мъжа ми му казах, че имам дете. Ако е искал - да се отдръпне навреме. Искаше да осинови големият ми син, това щеше да позволи на детето да учи в определени училища по света, да пътува и има двойно гражданство. Обаче биологичният се запъна. Много дълго време и позволение да го изкарам в чужбина не даваше, ей така - на пук, да ми е гадно. Мъжът ми никога не е казвал - твое и наше дете. Винаги е представял големият като негов син. За това и големият ми син го приема за баща и модел за подражание. Този баща го гледа като е болен, обзавежда му жилището под наем и го посреща когато идва у дома. Биологичният, по лично желание на сина ми е извън живота му.

# 373
  • Пловдив
Аз Ганьо нарекох мъж който след като е приел жена с дете да му е спътник в живота, изведнъж, след появата на родното наследниче, решава да смел и да ди признае истината след две уискита. Няма смелост да го направи пред жената и на трезво, а зад гърба ѝ, подкрепен от алкохол.
Още като се запознах с мъжа ми му казах, че имам дете. Ако е искал - да се отдръпне навреме. Искаше да осинови големият ми син, това щеше да позволи на детето да учи в определени училища по света, да пътува и има двойно гражданство. Обаче биологичният се запъна. Много дълго време и позволение да го изкарам в чужбина не даваше, ей така - на пук, да ми е гадно. Мъжът ми никога не е казвал - твое и наше дете. Винаги е представял големият като негов син. За това и големият ми син го приема за баща и модел за подражание. Този баща го гледа като е болен, обзавежда му жилището под наем и го посреща когато идва у дома. Биологичният, по лично желание на сина ми е извън живота му.

Страхотно.Обаче сега можете да прочете няколко теми от последните седмици по форума и да видите , колко много жени обвиниха един мъж (мен конкретно) как си е позволил да гледа чужди деца като свои.Та да питам Ганьо ли съм?

# 374
  • София
Крис, ами значи не се отнася за теб Wink А на лепящите етикети, какво им пречи, че на тях са лепнали етикети? Wink

Общи условия

Активация на акаунт