Бихте ли приели жена с дете?

• 19 999
  • 960
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Господа, не знам колко пъти трябва да ви се натвърди, че никой не ви е заставил с пушка да си избирате жена с деца.
Ваша воля и предпочитания!

Жените с деца тук единствено държат да не ги определяте, като втора ръка хора, рядко тъпи, направили лоши избори и родили "ГРЕШКИ".

Темата хубаво започна, да не свършва грозно, моля ви.

# 511
Хайде стига с този драматизъм, никой не е обиждал родените деца, още по малко конкретно тези на засегнатите коментиращи жени тук. И да, грешка е да се роди дете от боклук особено когато си е личало от самото начало.
На горният ти въпрос, винаги съм твърдял да се влюбиш не означава да си изключиш мозъка напълно. Когато се виждат неща, които не са наред или които категорично не можеш да приемеш добре е да удариш спирачките още преди да се задълбочат нещата. Рядко се случва да хлътнеш до толкова от пръв поглед че да станеш глух и сляп за всичко.

# 512
  • София
Е, точно ти им мята камъни в градинчетата, не се прави на неразбрал.

# 513
Значи, мъжът мъдро избира да покани жена без деца, с която срещите се осъществяват по-лесно, но за целта все пак трябва да са налице няколко условия:
1. Тя, освен деца, да няма и мъж.
2. Тя да го хареса и да приеме да излезе
3. Тя да е доволна от първата среща и да пожелае следващи.
4. Той да не й намери някой друг кусур, според който да сметне, че тя не става.
Простичко уж, но понякога тия четири стъпки се оказват непреодолимо препятствие. И не го казвам с лошо, просто наблюдения от моя приятелски кръг (в който не са някакви загубеняци, а като цяло прилични мъже, юристи и други). Та просто казвам, лесно няма на определена възраст след славните студентски години.

# 514
О, моля те, Рф. 😂
Недай, Боже, след време зарежеш жена си или тя теб.
И дода аз и ти кажа - абе, пич, ти не я ли видя, че е боклук? Че и деца й направи.
Това прави ли жена ти наистина боклук,  а децата ти грешки? 🙄

# 515
  • Между гори и планини
Моят син на почти 24 има връзка с момиче с дете. На неговата възраст е, вярно американка, но това няма значение. Детето е на 2 години. Вероятно защото той самият е отгледан от втори баща, от 3 годишен, това не го притеснява. А не на 30+, 40+ да няма голям избор. Но си държи на това момиче. Аз го приемам нормално. Щом е щастлив, какво значи има ли дете, или не?

# 516
Ами щото се представят нещата все едно сме на пазар на роби от древността. Жените/мъжете са наредени в една редица и купувачите минават и ги оглеждат. Тая има хубави зъби, тая не и т.н. Ти реално живееш и срещаш хора, с някои си пасваш, с други не.
Ами не е ли така и при жените? Имаше една тема 'червените флагове' там се изредихте всички да изброявате - ако живеел с майка си, ако нямал висше образование, ако не платял сметката на първа среща, ако вратът му бил космясал, и десетки и десетки други.
Та ако един мъж има някое от тези характеристики, въобще няма да си дадеш шанс да се влюбиш в него, макар че може пък и да би се оказал подходящ за теб.
Но ако за някой мъж мъж характеристиката "отглежда дете от друг мъж" е в списъка - аууу, шушумига, комплексар, животно, балкански примитив и т.н.

Червени флагове се неща, които е добре да имаш предвид, но разбира се винаги има контекст около тях. Надали на първа среща става ясно кога се е отделил от майка си и т.н. Но със сигурност на първа среща става ясно дали има някакво привличане. То и разговор и всичко си тръгва или не си тръгва от само себе си. Ако не станат нещата не бих го държала за да се събера още кандидати, че да ги разпитвам групово и да избера най-малкото зло.

# 517
О, моля те, Рф. 😂
Недай, Боже, след време зарежеш жена си или тя теб.
И дода аз и ти кажа - абе, пич, ти не я ли видя, че е боклук? Че и деца й направи.
Това прави ли жена ти наистина боклук,  а децата ти грешки? 🙄
Не се прави на неразбрала, даже и на картинка го обясних да в по ясно

# 518
Не съм ти гледала картинката
Имам специфично чувство за хумор и повечето са ми тъповати.
Всеки има право на лош вкус-избор.
Това прави ли го лош човек и децата грешки? Пак те питам?

# 519
Според мен са хубави новите връзки на 40 + и 50 +. Вече хората рядко правят компромиси и самите те не биха искали да се превърнат в компромис за другия. Могат и сами, могат и с друг, играе се с открити карти. Не се стои с партньора заради деца или имоти, или какво ще кажат хората, или защото е удобен. Нямаш изгода да търпиш, искаш да ти е хубаво. Не бързаш да се ожениш/омъжиш преди 30, преди 35 и тем подобни, нама deadlines. Дори и статистически по-трудно да се получават връзки на тези години, то със сигурност са по-хубави и качествени.

# 520
  • София
И все пак, Рф, ти си този, който редовно споменава бившите, които очевидно са били грешки и също толкова очевидно ти е отнело много време да се откъснеш от тях, и още не си ги забравил Wink Та реално в цялата схема ти си този, който е гонил "лошото момиче", просто си извадил късмет да не забременее (с едната даже не знам беше ли спал изобщо, тази на която си бил отдушник). Та малко става присмял се хърбел на щърбел. Между другото да отбележа, коментарам тези истории, единствено защото ти свободно ги споделяш във форума.

# 521
  • София
Рф, много малко жени могат да усетят какъв ще стане мъжа като баща. Не е задължително да в типичното лошо момче. Може да е примерно много добро момче, което просто отказва секс след като е направил дете. И още много варианти има на "уж доброто момче". Абе, живота е шарен, какво се обяснявам?

# 522
  • София
Ами това е точно комплексът на смотаняка. Всеки, който е бил предпочетен пред него е лошо момче, гадняр, който задължително е използвал жената. А истинските истории рядко са толкова прости и не винаги са ясни от началото. Да не говорим че хората се разделят по хиляди причини. Понякога любовта просто си отива, понякога единият прави непоправима грешка. Към момента на събирането и избора за дете, може да обичаш един човек и той да е правилния избор, но този момент минава, идва друг и нещата се променят. Животът не е константа.

# 523
  • Между гори и планини
В двете мъжчета тук долавям голяма доза озлобление към жените. И голямо самочувствие, което един Бог знае на какво се дължи. Тази комбинация много отблъсква свестните жени, защото звучат като пълни комплексари. Такива като тях, с много претенции, обикновено или остават сами, или си намират някоя подтисната женица, пък накрая търпят не едно, а понякога и повече чужди деца, колкото да не са сами. То зад монитора всички са богати, млади и красиви. А в действителност - Дани Де Вито, плешив, с шкембе и бързи кредити.

# 524
В двете мъжчета тук долавям голяма доза озлобление към жените. И голямо самочувствие, което един Бог знае на какво се дължи.

Simple Smile Според мен проблемът е обратен - ниско самочувствие. По причините посочени от Лъвица - жените или конкретна жена е избрала друг, родила е от друг, явно по-предпочитан, по-котирал се.
И така остава озлоблението, завистта, ревността.

Общи условия

Активация на акаунт