Бихте ли приели жена с дете?

• 19 998
  • 960
  •   1
Отговори
# 495
  • Out of the Mix
Разбира се, Елиф, и това е така.
Мислих да го напиша, но предпочетох и знаех, че ще ме допълниш. Simple Smile

Съгласен съм и с Гугъл.

Общо взето говорим при "равни други условия", но вече точно с кого ще се срещне човек, и точно в този момент какво ще му е в главата, как ще се наредят отношенията и приоритетите, времето показва.

# 496
  • София
Ревоукър, ами ето виж Рф, пуснал колаж как мацката предпочела друг Wink Значи има нещо в моите твърдения Wink

Иначе мен не ме мисли, аз съм си на старите килограми Laughing

# 497
В човешките отношения няма равни други условия. Все с едната жена ще ти е по-готино и ще ти допада повече. Освен, ако наистина не си избирате половинките по списъци и да, тогава може да намерите 2 бр от "жена до 55 кг, над 164 см, може да готви, има прилични крака, обича да чете, ходи на пилатес и обича кхъм кхъм редовно", ама в такава ситуация къде са чувства, къде са емоции, къде е тръпка. Загубена работа ми се вижда.

# 498
  • над кукувичето гнездо
И какво толкова може да му е на мъж с деца? Ако е стабиляга и си заслужава... Ясно е, че логистиката, динамиката и въпросът с всякакви ресурси леко се усложняват, но при достатъчно желание към точно този човек, биха се наместили нещата.

Верно, че капитализмът ни учи, че няма незаменими хора, ама ако си уцелил джакпот за себе си във всяко друго отношение, ми се струва светотатство да се откажеш от някого просто ей така.

Пълна къща и това е!

# 499
Никак не е лесно човек да срещне друг с неговата "лудост" така да се каже. Като цяло готините хора са кът. И като се тръгне отзад напред, тая/тоя не става има 5 кила отгоре, тази е с малки цици, онази тва, онзи това, да е до 26 години, да е до 50 години и т.н. и накрая нищо. То си и личи на хората, че са влизали във връзка от практична гледна точка, или обществен натиск, или комплекси, или са търсели партньор по някакъв калъп, и накрая нищо- светът им е крив. И за двата пола се отнася. Ти ако срещнеш човек, с който ти е готино и всяка минута с него ( дали по време на вечеря или някакви битовизми, дали на почивка, дали на работа) се наслаждаваш на времето, надали ще се закахъриш толкова за 5-10 кила, 5-10 години, или деца.

# 500
  • София
Две деца в градинска или училищна възраст и бивша за мен не е джакпот.
Много драма, аз мразя.

# 501
Обикновено, събирайки се с някого, те води привличане, някаква химия, готин диалог, чувство за хумор и тн, а ако тръгнете по срещи лека полека идва влюбването. Или, ако средата ви събира (колеги, клиенти и тн). И тогава никой не седи по списъче да отмята "м, 2 кила отгоре, тази не става", "дете на 7 г и 4 м, мне", "живее в имот на баба си, а не си го е купила сама, хикс". Води те хубавото чувство, когато си с този човек и искаш да го запазиш.
Именно де - трябва известно време да се срещаш с този човек, докато се влюбиш.
И сега ако мъж ерген се запознае с жена, която отглежда малки деца, като й звънне за среща тя нали ще каже - хайде другата събота на 28-ми януари, че тогава децата са при баща им.
През седмицата кога да излиза - нали ги взема от училище, слага им вечер да ядат, да спят, и т.н.
И той докато се занимава 3-5-10 срещи с нея ще мине половин година. А през това време нали може да срещне други, свободни жени, които е също толкова вероятно да го привличат, тъй като положителните качества са нормално разпределни в популацията, а не се срещат преимуществено сред самотните майки.

Виж, ако става въпрос за някой, който не се среща с много хора и няма много избор - тогава може и да трябва да "приеме" жена с деца, вместо проактивно да я избере и предпочете.

# 502
  • София
Когато човек се влюби, той се фокусира, а не избира.

# 503
Многото голям избор, не гарантира добър избор.

# 504
  • София
Оттам въпросът на въпросите - сляпо ли се влюбваме или избирателно?

# 505
Оттам въпросът на въпросите - сляпо ли се влюбваме или избирателно?
На тоя въпрос, всеки трябва да отговори за себе си. Един избира с разум, друг сляпо се хвърля, па каквото стане...лично аз съм от втората група, ама не съжалявам никога.

# 506
Ами щото се представят нещата все едно сме на пазар на роби от древността. Жените/мъжете са наредени в една редица и купувачите минават и ги оглеждат. Тая има хубави зъби, тая не и т.н. Ти реално живееш и срещаш хора, с някои си пасваш, с други не.

# 507
  • София
Нещо между двете е...
Примерно, аз руси мъже не харесвам особено. Обаче ако се държи добре, добре е в леглото, пасваме си на някои теми и области, русото даже не го виждам. 😁

# 508
Мъж сам с деца се среща по-рядко, защото обикновено "бремето/товарът" е останал при майката.😅
Ако ме кефи мъжът на макс, ни деца, ни бивши могат ме спрат.👻
- -
Дългите женски крака са обещание за здраво увиване около мъжкото тяло. Еротика, сексапил. Освен това са приятни за гледане -елегантност, грация.

# 509
Ами щото се представят нещата все едно сме на пазар на роби от древността. Жените/мъжете са наредени в една редица и купувачите минават и ги оглеждат. Тая има хубави зъби, тая не и т.н. Ти реално живееш и срещаш хора, с някои си пасваш, с други не.
Ами не е ли така и при жените? Имаше една тема 'червените флагове' там се изредихте всички да изброявате - ако живеел с майка си, ако нямал висше образование, ако не платял сметката на първа среща, ако вратът му бил космясал, и десетки и десетки други.
Та ако един мъж има някое от тези характеристики, въобще няма да си дадеш шанс да се влюбиш в него, макар че може пък и да би се оказал подходящ за теб.
Но ако за някой мъж мъж характеристиката "отглежда дете от друг мъж" е в списъка - аууу, шушумига, комплексар, животно, балкански примитив и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт