Бихте ли приели жена с дете?

• 19 967
  • 960
  •   1
Отговори
# 600
  • над кукувичето гнездо
Явно доста мъже държат напълно егоцентрично да бъдат центъра на вселената на дамата до себе си и да взима само той всички облаги от нейното внимание и старание, да няма друг, който да бъде обгрижван от нея и да завъдят собствените си гени. Пък, като успеят, и жената превърне първородното в центъра на вселената си, започват да се оглеждат за "чуждо", което да гравитира около тях, защото тотално чувстват, че са загубили величието си, отритнати и недоразбрани.

# 601
Явно доста мъже държат напълно егоцентрично да бъдат центъра на вселената на дамата до себе си и да взима само той всички облаги от нейното внимание и старание, да няма друг, който да бъде обгрижван от нея и да завъдят собствените си гени.
Аз не съветвам някой мъж да се съгласява на по-малко от това.
Освен ако му харесва да е губещата страна и да живее живот с постоянни компромиси.

# 602
  • София
Ми то, по принцип на доста мъже децата им пречат! Независимо свои или чужди.

# 603
Откога чакаме включването на Краля Слънце. 😌

PS. Точно насилниците не искат жената да има друг живот и контакти извън връзката с мъжа.

# 604
  • София
Не мога да изчета всичко, но ще отговоря по същество - разбира се.
Само се старай да бъдеш най-добрата версия на себе си.
Във всяко едно отношение.
Живей пълноценно, грижи се за себе си, за детето, развивай се, спортувай, учи се, бъди красива, елегантна, привлекателна, спокойна и в мир със себе си.
Ако си такава, детето също ще е такова.
Ще привличаш и такива мъже.

# 605
Откога чакаме включването на Краля Слънце. 😌

PS. Точно насилниците не искат жената да има друг живот и контакти извън връзката с мъжа.

Ако си травмирана и ти се привиждат ужаси навсякъде, по-добре недей се занимава с мъже. Пробвай да харесваш жени.
Ако пък не искаш да бъдеш контролирана, по-добре си стой сингъл. Правиш си каквото искаш и контактуваш с който искаш. Във връзка малко се налага да се съобразяваш.

# 606
  • София
Повече не ѝ говори така, ако обичаш Mr. Green

# 607
Задмина бабите пред блока тоя път. 😂

# 608
Видя ли сега... скараха ми се заради тебе, imsolost. Няма да те отразявам повече по никакъв повод.

# 609
Много мъжкарско.

# 610
Reagan, на 40+ с две деца викаш ще си направиш реална самооценка. Добреее. И в какво ще се изразява тя, към какви жени ще се насочиш? Интересно ми е мъж как сваля летвата. Почваш да ги търсиш дебели и космати или как? Grinning
Приемам, че наличието на деца с мен и това, че съм над 40 променя нещата (прави ме по-малко желан) и съответно се стремя да увелича другите части в уравнението. Не виждам нищо лошо в приемането на тези реалности, даже ми дават стимул да се падобрявам. Именно в това се изразява реалната самооценка - да знаеш къде си и на искаш да се качиш още нагоре. В никакъв случай не бих казал на близък или близка с деца "Не сте добра партия, задоволете се с нещо малко". А точно обратното - подобрете се.

# 611
Ако пък не искаш да бъдеш контролирана, по-добре си стой сингъл. Правиш си каквото искаш и контактуваш с който искаш.
Ела ми го кажи на мен. Joy
Имай предвид, че аз приличам на жена много, но как удряяяям.
Викаш – във връзка жената трябва да е контролирана.
Ти ли им казваш с кого да общуват? Падам. JoyJoy

# 612
  • Paris, France
Явно доста мъже държат напълно егоцентрично да бъдат центъра на вселената на дамата до себе си и да взима само той всички облаги от нейното внимание и старание, да няма друг, който да бъде обгрижван от нея и да завъдят собствените си гени. Пък, като успеят, и жената превърне първородното в центъра на вселената си, започват да се оглеждат за "чуждо", което да гравитира около тях, защото тотално чувстват, че са загубили величието си, отритнати и недоразбрани.

Е, жените не искаме ли същото? Колко от нас биха седяли с ръцете в джоба на някоя пейка в парка докато възлюбеният ни люлее едното си дете и качва другото на пързалката ако никое от децата не е наше? Аз ще съм се скатала в съседното кафене. Това първият път, защото втори няма да има.

# 613
Това си ти, Невенче.
Е, как ще скатая. Ако харесвам човека, ще седя с него и детето му. Ще си лафим, ще се смеем и детето ще наглеждаме.
Божке, все едно бот пише.
И аз не съм мама лигла и не се разливам по деца, но не ми коства нищо да общувам с деца. Много леко се разбирам с тях.
По-скоро е малко хлъзгав момента на колко е детето и как приема жената – момичетата започват зверски да ревнуват тате в определен момент и трябва тук и двамата да са участници и говорещи с детето, демек адекватни.

# 614
На мен ми е интересно една жена с деца, чийто съпруг, да не дава Господ, почине, каква ще се изкара тук? Какво грешки, какви обременености ще й се припишат? Тя сигурно вече ще е и "трета ръка" заради болката от загубата на съпруг.

В темата някои много лековерно и с насмешка обсъждат

Ако остана вдовица, за друг мъж не ща и да чувам. Ако съм разведена и децата не се спогодят с новия, могат да идат при баща си. Сираците при кого да идат? Не става докато са малки.  

Все едно на 200% си ми прочела мислите. Детето ми няма да приеме човек до мен на този етап, ако ще и златен да е, тя още страда по баща си, а аз не бих й натрапила, като знам, че няма къде да иде. Отделно отговорността и за женската и за мъжката работа в къщи ми изяждат цялото свободно време, а и на нея трябва да обърна внимание. Иначе кандидати имам и много по-млади от мен, и по-възрастни, както за несериозни отношения, така и за съжителство, но на този етап ги режа всичките. Аз не съм използвачка, ако преценя, че в момента няма какво да дам на друг човек не мога да го залъгвам, а несериозни отношения не ме влекат хич.

Общи условия

Активация на акаунт