Бихте ли приели жена с дете?

• 19 964
  • 960
  •   1
Отговори
# 615
Не е въпросът това. Аз го дадох за пример, че след като за разведените жени се говори като за втора ръка, а за децата им като за грешки, един злобен комплексиран човек какво би написал в темата за една вдовица?

За отношение става дума.

# 616
  • София
Откога чакаме включването на Краля Слънце. 😌

PS. Точно насилниците не искат жената да има друг живот и контакти извън връзката с мъжа.

Ако си травмирана и ти се привиждат ужаси навсякъде, по-добре недей се занимава с мъже. Пробвай да харесваш жени.
Ако пък не искаш да бъдеш контролирана, по-добре си стой сингъл. Правиш си каквото искаш и контактуваш с който искаш. Във връзка малко се налага да се съобразяваш.

В нормалните връзки никой не контролира другия. Сигурно си мислиш, че звучиш много мъжкарски като говориш така и атакуваш една жена, а всъщност звучиш като някой, който отчаяно се опитва да натиска с гняв и агресия, понеже не му се получава с друго. Нито е мъжкарско това, нито привлекателно. Съветвам всяка жена да стои далеч от мъже с такова поведение.

# 617
Ела ми го кажи на мен. Joy
Имай предвид, че аз приличам на жена много, но как удряяяям.
Викаш – във връзка жената трябва да е контролирана.
Ти ли им казваш с кого да общуват? Падам. JoyJoy
Не съм казал, че контролът трябва да се упражнява под формата на вечерен час или наставления.
Тези неща е трябвало да ги върши баща ти навремето и не смятам за удачно да се превъзпитават възрастни.

На теория, ако сме привлечени един от друг, контролът един над друг ще е нещо приятно, ще е форма на грижовност.
Когато си наежена, ще ти помачкам раменете, ще те разсмея, ти мушна нещо сладко в устата, ще те понапляскам в спалнята.
Когато вскучаеш, ще те изведа с наши хора, ще те повълнувам, ще те заведа на ново място, а може и някоя драмичка да ти спретна.

Докато не се заседиш в полюс, ще ти харесва. И когато започнеш да се дърпаш и да ти се комуникира с други хора повече от обичайното е време да си ходиш и да споделяме качествено време с някой по-отдаден. Затова е добре да се запази гъвкавост.

# 618
Нещо последния пост прозвуча като фантазиите на един самотник. 😋

# 619
  • София
Стой и ти мирна, големи сте драки.

Хубаво дума, има правота.

# 620
  • София
По-скоро ми звучи като цитат от 50 нюанса Rolling Eyes Това, че контролът е нещо приятно и форма на грижовност, точно насилниците го разправят. Мен тръпки ме побиха, ама не приятни.

# 621
  • Paris, France
Това си ти, Невенче.
Е, как ще скатая. Ако харесвам човека, ще седя с него и детето му. Ще си лафим, ще се смеем и детето ще наглеждаме.
Божке, все едно бот пише.
И аз не съм мама лигла и не се разливам по деца, но не ми коства нищо да общувам с деца. Много леко се разбирам с тях.
По-скоро е малко хлъзгав момента на колко е детето и как приема жената – момичетата започват зверски да ревнуват тате в определен момент и трябва тук и двамата да са участници и говорещи с детето, демек адекватни.

В реала това си и ти, Босилче. Ако харесаш човека, но е факт, че такъв човек не си харесала. Харесала си младото, стегнато, бездетно агне.

Ще си лафите и ще се смеете веднъж, два пъти и като почне да застудява, ще почнеш да не искаш да кибичиш в парк, а на по-уютно място. Само дето малки деца няма как да не ги извеждаш редовно.

Имам приятелки, които не знаеха в какво се впускат и опитаха. Ами тръгнаха си.

До тук нито една жена не влезе да каже, че не и е проблем и точно с такъв човек се е събрала. Само на Доня Дафина синът е в такава връзка, но има положителен пример в семейството.

# 622
По-скоро ми звучи като цитат от 50 нюанса Rolling Eyes Това, че контролът е нещо приятно и форма на грижовност, точно насилниците го разправят. Мен тръпки ме побиха, ама не приятни.
Пак сте разфантазирахте за камшици и насилници. Ще развиете някоя фригидност така.
Който не е тук да се заяжда за спорта предполагам ме разбра какво имам предвид.

# 623
  • София
Фригидност не мога да развия и да се опитам Joy

# 624
Годзи, ти сигурен ли си, че не си бившия ми?  Joy
Същият маниер.

Той така ме обичаше "грижовно".
Докато личните граници не спряха да съществуват за него в един момент и всичко е – този защо ти е приятел, онзи иска да те сгъне, третия иска да отмъсти на жена си с теб, знам, че си пишеш с мъже, трий, значи не ме обичаш. И всякакви подобни безумия, които ще спестя, тъй като и без това споделям твърде лични неща.
Инак, като сексуална двойка бяхме върха на планината - топ, но като житейскаааа - тотален провал.
Затова и не сме заедно.
Някои неща са неопродолими като компромис.
В частта с грижата е супер, но е доста субективно понятие, както се оказа поне в моя случай.
И, да, да направя препратка към децата – грам не се притесняваше или имаше против дъщеря ми.
//
Неве, не ги избирам по възраст само - така се е стекло, нямам против мъж на каквото и да възраст, с дете/деца, който да има грам живец/енергия, да ми импонира на характер, забавления и сексуалност. АКо, дай Боже, срещна такъв, ще се похваля първо тук - обещавам. :>

Последна редакция: чт, 16 яну 2025, 08:34 от BasilA

# 625
  • Между гори и планини
Бившият ми беше контролиращ тип, завоалирано уж под формата на грижовност и любов. Гади ми се само от това което прочетох. С мъжът ми сме си дали пълна свобода, мога да излизам в приятелки по женски, може да им ходя на гости в други градове, да ходим в чужбина по две, три по женски. Той също си отива в САЩ за по няколко месеца веднъж на година, две. Няма драма, няма контрол. И за 21 години не ми е хрумнало да поискам да съм с друг, както съм сигурна и в него. Но ако някой ми ограничи свободата - край .

# 626
Със свободата си не бих направила компромис никога.

# 627
  • София
Не мога да ви опиша какъв ми е релакс никой да не ме контролира. Толкова съм се успокоила, че даже тон не съм повишавала от година горе-долу.
По отношение на децата - още ме държи някакъв хормон мен. Харесвам ги, искам да се грижа за тях, да ги гушкам и т.н. Като дойдат клиенти с тодлъри, все гледам да ги пипна и закача.

# 628
  • Между гори и планини
Абе аз не съм голям детешар, по непознати деца не се размазвам от умиление, не гукам и говоря бебешки. Обаче децата на хората които обичам, обичам като свои. На семейни приятели, приятелки от детството. Така би било и ако се бях влюбила в мъж с дете. Децата не са проблем, обикновено майката на това дете би била, защото много настройват децата си срещу другият родител и срещу новата му половинка. Аз обаче съм дете инатче и се водя само с добро, така че това не би ми повлияло. Щом и с бившият контактувах дипломатично в името на детето докато стана на 18, значи мога.

# 629
Годзи, ти сигурен ли си, че не си бившия ми?  Joy
Същият маниер.
А, не, чакай, там христова възраст, ти беше по-голям.
Той така ме обичаше "грижовно".
Докато личните граници не спряха да съществуват за него в един момент и всичко е – този защо ти е приятел, онзи иска да те сгъне, третия иска да отмъсти на жена си с теб, знам, че си пишеш с мъже, трий, значи не ме обичаш. И всякакви подобни безумия, които ще спестя, тъй като и без това споделям твърде лични неща.
Инак, като сексуална двойка бяхме върха на планината - топ, но като житейскаааа - тотален провал.
Затова и не сме заедно.
Някои неща са неопродолими като компромис.
В частта с грижата е супер, но е доста субективно понятие, както се оказа поне в моя случай.
И, да, да направя препратка към децата – грам не се притесняваше или имаше против дъщеря ми.
//
Неве, не ги избирам по възраст само - така се е стекло, нямам против мъж на каквото и да възраст, с дете/деца, който да има грам живец/енергия, да ми импонира на характер, забавления и сексуалност. АКо, дай Боже, срещна такъв, ще се похваля първо тук - обещавам. :>

Не съм бившия ти, Базила.
Аз не съм ревнив и не разпитвам къде ходиш, този какъв и какво иска от теб.
Ще бъда откровен с теб обаче, ако забележа, че си по-малко отдадена на връзката ни, отколкото смятам за нормално. Ще те питам какво се е случило и дали с нещо мога да ти помогна, а при реакция, която не отговаря на моите очаквания ти връщам свободата, защото това значи, че и двамата ще сме загубили малко или много от моджото си.
Аз също харесвам свободния и безгрижен живот, и ако връзката не компенсира не надгради това усещане към нещо по-добро, се чувствам прецакан. Хич не обичам да се чувствам прецакан.

Общи условия

Активация на акаунт