Бихте ли приели жена с дете?

• 19 950
  • 960
  •   1
Отговори
# 630
Според мен, мъжете са много по-адаптивни към съжителство с жена и чуждо дете, отколкото жените. Вроятно защото все още жените поемат по-голям ангажимент като време и ресурси по отглеждане и възпитание на децата докато са малки, сравнено с мъжете.

Ако един мъж се залюби с жена имаща дете, основно си го гледа тя, за него няма натоварване откъм грижи за чуждо дете, поне в началото. Освен това жена, която се грижи за друго същество е доказано грижовна, свикнала е да живее в роботен режим и да върши хиляда и сто неща. В същото време жената не е залепена за него нон стоп, има си всеки пространството, най-вече той. Бащата на детето често е солидарен с новия мъж на бившата си жена, защото се надява така да се скатава по-лесно, и новия да поеме част от неговите отговорности. И там излишни натоварвания няма.

Ако една жена се залюби с мъж имащ дете, първо се започва ревност и проучване от бившата, при коя ще ѝ стои детето. После мъжът често очаква от новата си половинка да върне 'уюта' вкъщи, да му мирише на топла манджа и някой да се грижи за разнообразното му хранене, магически да изчезват трохите и прахоляка дори като пропусне да чисти, и като капак очаква тя да стане аниматор на детето му, за да минава по-лесно и ненатоварващо времето, в което бащата трябва да го гледа. Общо взето голямо прецакване, трябва да си много влюбена и загубена.

Ако и двамата имат деца, става по-сложно, но някак по-поносимо да намерят пресечена точка.
Разбира се, има всякакви случаи, но около мен, повечето правещи компромиси в такива отношения са мъже без деца, които се събират с жени имащи деца.
Като се замисля дори не познавам жена, която да е станала семейство с мъж имащ вече дете, а тя самата да няма.

# 631
  • София
Сега ще ви шокирам, сигурно, но мъжът в моя живот винаги е на първо място.
Както и аз в неговия.
Има и деца в картинката, но те са на мястото на децата, спазваме йерархията.
Към мен винаги са изпитвали засилена загриженост, както и поемането на контрол върху житейските събития, но на общия ни живот. Не са пренебрегвали никога желанията ми, никога.
Аз съм силно привързана към свободата си в същото време и за границите ми се внимава, тоест, ако искам нещо, предпочитам да го кажа, отколкото да се разхождам с навирени рога и рано или късно този мъж го реализира това ми желание.
Може би, защото аз харесвам мъже, които обичайно стоят високо в йерархията и са свикнали да контролират какво ли не- бизнес, служители, активи и просто, защото са мъже.

# 632
  • Между гори и планини
Е, майка ми е взела мъж с дете. Че при това детето вече е било в началото на пубертета. Когато мъжът има дете е дори по- лесно, взема го предимно през почивните дни и за част от ваканциите. Децата в повечето случаи са с майките си след развода.

# 633
Ако и двамата имат деца, става по-сложно, но някак по-поносимо да намерят пресечена точка.
Разбира се, има всякакви случаи, но около мен, повечето правещи компромиси в такива отношения са мъже без деца, които се събират с жени имащи деца.
Като се замисля дори не познавам жена, която да е станала семейство с мъж имащ вече дете, а тя самата да няма.
Наскоро моя приятелка, много автентичен и готин човек, се омъжи - тя е с дете, мъжът с три такива (всичките на около 8-12г). Запознали се покрай децата. В момента се обичат и си гледат децата с много желание. Детето на мацката не е припознато от бащата, дълго се оглеждаше за мъж, който да я приеме и е щастлива от ситуацията. За мъжа не знам информация, дори не знам дали децата са от една жена.

# 634
Невъзможно ми е който и да е да ми е на първо място.
Аз съм там, а като аз съм добре, всички се нареждат и те са добре
Който не е с мен, свободен е да си тръгне, аз обич имам, а от обич хората има/ме нужда, така че да съм си жива и здрава Blush всичко друго идва на второ и трето място

Между другото, около мен всички са доволни от тая йерархия

# 635
Дафина, не казвам, че няма такива случаи никога, а че не се сещам за такива в моето обкъжение. В началото на пубертета децата се интересуват от приятели и техния си свят, не искат и баща си да гледат много, камо ли приятелката му. Не е толкова ангажиращо. Но ако е малко детето е различно.

# 636
  • По света и у нас
Горката Марго Роби.. ох да я ожали човек че наш Ганьо не я харесвал вече. Качила била и с бебе на ръце..... Качват щастливите спокойни жени, свалят нещастните - от нерви.
Искам да ви покажа какви красавици се харесват на много широк кръг от света
https://www.etsy.com/listing/1496577163/rushzilla-kashino-azur-l … home_recs_6&pro=1

https://www.etsy.com/listing/1496401015/nier-robot-3d-print-mode … ome_recs_15&pro=1

https://www.etsy.com/listing/1759955304/rushzilla-tsunade-l-tsun … unade-3d-stl-file

https://www.etsy.com/listing/1543491534/mitsuri-thicc-booty-stic … ic_search_click=1

# 637
  • Paris, France

Преди половин век да, имаше такива. Единият ми прадядо бездетна вдовица го е взела с три деца, едното пълзящо. Другият също е овдовявал 2 пъти с дете и последната му жена е била мома. Примери от поколението на майка ти и майка ми бол. Времената са били други.

Аз не се замислях за бащинство и брой деца докато не отидох в Англия и не видях бащи да дават биберони, да бутат колички, да си взимат децата всеки уикенд, да вземат всичкия катун от по 3, 4 и 5 дечуря при себе си след развода, след овдовяване да си гледат сам сами децата, а бабите да идват да правят кукууу два пъти годишно.

# 638
  • Между гори и планини
Аз пък мисля, че сега е много по- прието, защото разводите са много повече, отколкото преди 45-50 години. Слава богу и хората пътували по света, са по широко скроени. Имам и приятелка която остана вдовица, и тя си намери партньор, при това мъжът няма свои деца. Нейните го приемат, защото искат майка им да е щастлива. И той наистина ѝ върна усмивката. И слава богу, че има такива мъже и жени!

# 639
  • София
Невъзможно ми е който и да е да ми е на първо място.
Аз съм там, а като аз съм добре...
О, това е абсолютно същото.
Не говорех за добра самооценка и любов към себе си- това го описах в първия пост по темата.
То и с липса на самооценка, тоест, ниска такава, няма шанс за нормална връзка, а какво остава за връзка с висок клас мъж. Абсурд.

# 640
  • Paris, France
PriMadonna, тези, дето ги показваш са рядкост навсякъде, макар и при нас да се срещат по-често (мерси, Африка) и при вас също (thanks BBL in Tijuana). Те са със супер женствени телосложение, тънка талийка и голямо дупе и цици. Нямат общо с напълняла навсякъде, особено с корем след раждане.

Такива жени си знаят цената. Често са ескорти, танцьорки на пилон, hip hop модели. Не мисля, че и на кафе ще излязат ей така. Цената на подобна почва от 500€ на час в парижкия район, 1000€ ако е руса, нещо като:

https://www.etsy.com/fr/listing/1774708023/rushzilla-hestia-3d-stl-l-hestia-rubim

# 641
  • Out of the Mix
На Ревоукър примерът беше теоретичен. Ревоукър, ще избереш тази, която отговаря на собствените ти нужди. Ако не искаш дете, например, ще избереш тази на 40+. Ако искаш дете възможно най-бързо, защото и твоето време намалява, ще избереш тази 35+. Ако мислиш, че имаш много време и можеш да рискуваш бамбината да размисли за теб, ще избереш нея. Това ако имаш такъв избор. Повечето мъже нямат.

Иначе да повтарям за пореден път, че това, че жената с деца не е предпочитан избор не е проблемът, а грозните квалификации, целящи да я унижат, не виждам смисъл Rolling Eyes Между другото, рядко има равни условия. И възможности. Много хора взимат каквото успеят и гледат бързо да го вържат. В темата има примери.
Ама аз не толерирам "квалификации, унижаване", простотия до шия, нападки до козирка, и никога не съм, без значение мъж към жена, или жена към мъж, не само във форума, по принцип.
За другите "мъжчета", мушмулчета не отговарям.
А, че никоя не би ми говорила на "иначе" и "въпреки" фейс-ту-фейс ми е ясно, както и на тях, защото като застане изправен човек до теб е съвсем различно.

Какво време намалява?
Аз не съм казал какво искам, какъв живот водя, планирам, и какво.
Това касае единствено и само мен, и хората около мен.
Едно ще кажа, точно ето сега в момента мога да съм с всякаква, каквато пожелая, без значение "за единия", или дълга продължителна, без да се "разрочва".

О, голяма грешка, никоя не връзвам, и мен не ме "връзват".
Общуваме, влизаме във връзка, добре ни е, продължаваме, не ни е, разговор, оправят се нещата, продължаваме. Не се оправят, всеки си хваща пътя.

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 21:42 от Revoker

# 642
  • София
Естествено- това е голямото съотношение между гърдите, ханша и талията.
Пясъчен часовник, така наречения.
И изобщо не е задължително да е с такива телеса, за да е пясъчен часовник.

# 643
  • Далечният изток
Абе чели сме разни майки, които планират да се разделят с мъжа и се почва - ама аз дали ще намеря друг мъж, ама дали ще ме вземе с дете... И най-абсурдното, че търсят нов баща на детето. Конкретно си търсят мъж, който да гледа тях и детето. Офффф от такива теми (и жени) ми се драйфа.
Може и мъжете, които казват, че никога не биха се взели с жена с дете, имат предвид точно тези булки, и при това положение напълно ги разбирам. И аз да съм мъж, ще бягам надалеч от подобни майки и деца.
Тя тръгва да се разделя с единия с идеята, че трябва веднага да хване някой друг... Rolling Eyes ама той да ѝ гледа детето...

# 644
Годжо, в една връзка целта е и на двамата да е достатъчно комфортно и свободно. Това е и целта на връзките мисля. Да ти е приятно, леко и уютно с другия, да нямаш проблем да се отпуснеш, а не да си на тръни постоянно как ще реагира другия, ако кажеш/направиш нещо. Когато си с някого е нормално да се въртите в собствена орбита – вие сте ядрото, всичко останало е периферията към вашата си вселена.
Това е дълбока и дълга тема, която не мисля, че касае сегашната.
//
Какво се надскачете, не разбирам. Ако сте харесвани и можете да правите за себе си избори, честито. Simple Smile Поздравления и си гледайте долче витата.
//
Относно бременността – мен не ме развали, не надебелях, не се обезформих, гърдите ми се оформиха и не увиснаха, а напротив. Но аз тогава бях маниачка на тема телО (все пак бях с фитнес инструктор ха ха ха), следях да наддавам в норма, храна, спорт, движение. А и цял живот съм спортувала и съм се грижила за тялото си, та не мисля, че бременността е пречка жените да изглеждат после добре. Така че - затова казах на Лъвчето – мъжете да му мислят. Wink

Общи условия

Активация на акаунт