Бихте ли приели жена с дете?

• 19 933
  • 960
  •   1
Отговори
# 645
  • Столичанин ама не в повече :D
Не мога да изчета и коментирам всичко сега, но накратко.

Гугълче
, под "при равни други условия" се визира следното:

Имам 3 жени около себе си в момента:

1. 26-28 годишна мега фертилна, бамбина, но искам да поузрее още малко, да се поопознаем, аз не искам дете все още. Сексът е топ.

2. 35-39 годишна, близка до моите години, вече определено започваща да се замисля да ражда веднага, но няма как да стане без да се е поопознала с мъжа поне 1-2 г., както и той не бърза, колкото и да им е добре. Сексът да кажем е пак добър. Отношението е добро, може всичко, домакиня, добре ни е, примерно.

3. 41-43 годишна поддържана, вече за деца не се коментира, и аз не искам да кажем, предполага се че трябва да е "топ" във всичко, но не е. Да кажем едно поколение сме, имаме много да си говорим, общи неща, но да кажем сексът не струва, или не е много сексуална.

Палитра, избор и "шанс"?

Коя ще избера? Rolling EyesThinking
В реалността обаче не стоят така нещата, поне моят опит е такъв защото такива жени като описаните 2 и 3 обикновено идват със сбъркани възприятия, които им пречат да поддържат нормални връзки или изобщо да изградят такива (и двете все още са сами) , а в момента съм с 1, като единствено там описаното се доближава до реалността (всички са в този диапазон на годините). Но това не е по темата, в която и досега не съм видял някой да нарича жените с деца втора ръка хора, а единствено се подмятат такива лъжи, както и не съм видял някой да нарича децата на жените грешки, което отново е лъжа. Виж това, че жените правят грешки, за които сами са си виновни свързвайки се и раждайки на неандерталци е неоспорим факт и оправданията, че видиш ли той мъжа преди брака, преди детето и т.н. се бил прикривал много успешно са смехотворни, то тея мъже ша се окажат по-големи актьори от марлон брандо, антъни хопкинс и дензъл уошингтън взети заедно. Ами не винаги са си били такива, просто жените не са преценили правилно, защото не са гледали правилните неща, но това си е техен проблем.

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 22:43 от jerami

# 646
  • София
Ревоукър, отговорих ти теоретично, нали заданието беше такова Wink Че ще избереш според нужда си, а те какви са, ти си знаеш.

# 647
За случая с 3,защо не се е коментирало за деца? Мама и тати не разрешават защото е малка? Не схващам

# 648
  • Далечният изток
Тоя Джерами няма ли да го баннат най-накрая, че това не се търпи...?!

# 649
  • София
Дойде да се похвали, остаЙ го и той душа носи.

# 650
Ривоукър, опитваш малко да манипулираш.
На прима виста от манифестациите ти – ехее ще избереш неопитната девойка дето не знае какво става и няма проблем да ѝ казват какво да прави.
Което лично за мен е безумие, защото една уважаваща себе си жена има мнение и на 18, и на 20, и на 30 и така нататък. Но, ако е тъпичка и с хубаво дупе (че аз не съм сисоман), прощаваме ти, такива им дреме на дупето дето се вика.
Тази междинната ми се струва лабилна, а с по-голямата ни казваш, че сексът не ти е харесал. Което пак е вид опит за манипулация - видите ли, аз исках, ама тя не може, нале, възрастничка е. Ами, на такава си попаднал, дървенка.
Ако искаш откровено – няма да избереш нито една от тези.
//
Я, Джерко и той ли додел за внимание. Ама спрели са го да черпят лелите с торта ли?

# 651
  • Paris, France
Е, 20-28 годишните са най-търсени за бракове и бебета. Естествено, че има и 40 и 50г жени, по които мъже си загубват умовете, но не са много като %. Какво е странното мъжете да предпочитат 26 и 28 годишни мацки?

20 и 25 годишните не са тъпи. Аз поне не бях. Не се бях втурнала да въртя баклави и мусаки, но и никой не го е очаквал или изисквал. Ако сега, 30-35г по-късно тръгна да правя фасоните, които правех тогава, няма и втори път да ме погледнат. Младото си е младо.

# 652
  • Далечният изток
То младото (момиче) си е младо, ама нашите дърти 40+ къде са тръгнали да се слагат там?!

# 653
  • Paris, France
Пробват се, АИДА, и ако стане, стане. Не всяка млада бяга от стар. Има 40 и 50г мъже, които изглеждат много добре.

Вече за брак и деца е леко различно.

# 654
  • Далечният изток
Ама нали постоянно се коментира във форума защо млади момичета са с добре изглеждащи (за мен и теб, дето сме на 50) мъже на 40 и 50?! Колкото и добре да изглеждат, са набори на бащите им.

# 655
  • По света и у нас
Те 20-30 годишните моми не се натискат за 40 годишни "момци" освен ако не са милионери тези, защото наистина не са тъпи момичетата, по-прагматични са, все пак ще трябва да раждат.

По нататък раждането става условно при положение, че тя е родила вече, и затова жените са склонни да избират по-интересни и разнообразни мъже.

Невенче, 40-50 годишните ти изглеждат добре на теб и мен.. на 20 годишната и изглеждат като чички.

# 656
  • Между гори и планини
Аз се замислих, стига сме обсъждали евентуално жени. Дайте да видим нашите оправни кавалери какво предлагат на фона на всички изисквания които те имат
- добър външен вид, строен и спортен
- добро образование и кариера, включително и много добри доходи
- собствено жилище и кола най- много 5 годишна
- пътешествия в чужбина ( не броим съседни страни), поне два пъти годишно

# 657
Всъщност, нека сме коректни. Не е вярно, има всякакви конфигурации двойки.
И от страна на млади мъже към по-големи каки като мен и обратното. В моето обкръжение има млади момичета/жени с по-големи мъже, че и с деца.
Аз си го обяснявам с времето, в което живеем. Хората сме много по-свободни от предразсъдъци, комуникации, избор на начин на живот и среда.
//
Доня, горните неща за мен описват чичко и не бих ги изисквала. Лично аз търся в мъжете съвсем други неща. Не изисквам нищо от никого, стига той да не ми държи сметка и да не ми се натрапва. Дето се казва – много та ареша, ама да не си ми дома.

# 658
  • Out of the Mix
Не манипулирам, реални примери, като и по 3-те може да има куп други фактори, и везната да натежи, но не мога да пиша и описвам 2 страници пост, все пак сравнително сбито, въпреки че пак дълго стана.
Малките кой ти каза, че "подлежат на контрол и манипулация"? Thinking
Днес ги сърби, утре боли. Е са ще си играя на звероукротител. Предвидимост и спокойствие искам.
Не съм казал такова нещо, че 40+ годишна жена не може да е "тигрица" Animal Tiger, може.
20-25 не коментирам, прекалено са ми малки, нямаме допирни точки, инкубатор не търся.
27-30 годишна изобщо не е малка, а е повече от зряла жена, би трябвало.
С по-големи и зрели жени 34-45 принципно се разбирам по-добре, особено от сегашен аршин, сериозно ако трябва да говорим, та мога да съм с всякаква, стига да сме ок.
Жени много, въпрос на късмет, обстоятелства да се срещнем и вече около нас какво е, защото никой просто така не седи, всеки има по някой някъде и доста са "емоционално несвободни", било с деца, не преживяли бившия, с травми, кучета, котки и кво ли не, нормално живот, а аз знам с какво и как ще ми е комфортно, един живот живеем, няма нужда от "половинчати" неща.

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 23:07 от Revoker

# 659
  • Далечният изток
Аз се замислих, стига сме обсъждали евентуално жени. Дайте да видим нашите оправни кавалери какво предлагат на фона на всички изисквания които те имат
- добър външен вид, строен и спортен
- добро образование и кариера, включително и много добри доходи
- собствено жилище и кола най- много 5 годишна
- пътешествия в чужбина ( не броим съседни страни), поне два пъти годишно
И всичкото това да го има, даже умножено по две, като го чуеш/четеш как се смята за много велик, само защото е мъж и поради това е невъзможно да сгреши като роди някоя грешка от някой боклук, и ми се изпаряват всички желания да знам какво предлага...

Общи условия

Активация на акаунт