Кажи ти заради късмет ли роди първото си дете на 36 или там колкото си?
Иначе да, права си, едната ми бивша си беше лошо момиче, тръпката и купона с нея бяха на макс, но много бързо я прецених, че не искам тва нещо в къщата си. А не е като тя да не е искала и най невинно да ми е задавала въпросчета за брак и бебета. Така че точно аз знам за какво става въпрос.
Другата беше много далеч от лошо момиче, всъщност точно обратното и няма нищо общо с темата, така че няма нужда да я споменаваш.
Разбира се, че е имало и огромна доза късмет да стигна до тук - да намеря човека, с когото искам да имам дете, без да се прецакам с неподходящ избор преди това.
(Да, Горджи, коментарът си е злобничък, но мен не ме впечатлява, нито ме учудва. Аз си стоя зад действията и изборите.)
Иначе знам, че се дъхаш колко едва ли не са се чувствали прецакани тези жени и са те искали в последствие, но фактът е, че едната отново и отново е избрирала друг, а другата ти е изневерявала. И факт, че ти си го търпял това и още ги мислиш тея жени. Пак казвам, всичко това е споделяно от теб, така че не те нападам, просто повтарям вече известна информация. Така че ти самият в даден момент си бил нечия... Е, тук ще си спестя думата, защото наистина не ми е в стила.
Като цяло си ми умерено симпатичен, затова и нямам намерение да продължавам, единствено те призовавам да не съдиш толкова първосигнално чуждите избори, били те и в даден момент грешни.