Та реално в цялата схема ти си този, който е гонил "лошото момиче", просто си извадил късмет да не забременее (с едната даже не знам беше ли спал изобщо, тази на която си бил отдушник). Та малко става присмял се хърбел на щърбел. Между другото да отбележа, коментарам тези истории, единствено защото ти свободно ги споделяш във форума.Кажи ти заради късмет ли роди първото си дете на 36 или там колкото си?
Иначе да, права си, едната ми бивша си беше лошо момиче, тръпката и купона с нея бяха на макс, но много бързо я прецених, че не искам тва нещо в къщата си. А не е като тя да не е искала и най невинно да ми е задавала въпросчета за брак и бебета. Така че точно аз знам за какво става въпрос.
Другата беше много далеч от лошо момиче, всъщност точно обратното и няма нищо общо с темата, така че няма нужда да я споменаваш.
Разбира се, че е имало и огромна доза късмет да стигна до тук - да намеря човека, с когото искам да имам дете, без да се прецакам с неподходящ избор преди това.
(Да, Горджи, коментарът си е злобничък, но мен не ме впечатлява, нито ме учудва. Аз си стоя зад действията и изборите.)
Иначе знам, че се дъхаш колко едва ли не са се чувствали прецакани тези жени и са те искали в последствие, но фактът е, че едната отново и отново е избрирала друг, а другата ти е изневерявала. И факт, че ти си го търпял това и още ги мислиш тея жени. Пак казвам, всичко това е споделяно от теб, така че не те нападам, просто повтарям вече известна информация. Така че ти самият в даден момент си бил нечия... Е, тук ще си спестя думата, защото наистина не ми е в стила.
Като цяло си ми умерено симпатичен, затова и нямам намерение да продължавам, единствено те призовавам да не съдиш толкова първосигнално чуждите избори, били те и в даден момент грешни.

)))
Щото то не става косми да растат само по главата, нали? Индийките ли са с лош ген, италианките ли, испанките ли?!