Бихте ли приели жена с дете?

• 19 762
  • 960
  •   1
Отговори
# 735
Аз пък се замислих и извън форумските грандиозни обобщения, навън всякакви хора - свободни, обвързани, с деца, без деца, под 40, над 40, събират се, разделят се, правят секс, деца, семейства... Ква е тази киселяшка работа от мъжете тук не знам Joy
Анджък. 😆
Практика му е майката.
Аз за последните 2 години научих толкова неща за хората, себе си и отношенията между тях, че не заменям този какъвто и да било опит с нищо.

# 736
Явно сега те ме виждат като по-достъпна и подходяща за джиджи-биджи, отколкото когато бях млада мома без деца, която би изисквала от тях семейство и отговорности.
Няма по-достъпна и подходяща за джиджи-биджи от 20-30 годишната жена. В момента изобщо не търсят семейство и отговорности. Нямат и ангажименти по дете, а сама пишеш, че децата са много изискващи.

А това, че зрелите жени били някакви фурии в леглото аз не мога да потвърдя. Напротив, моето виждане е обратно - несигурни, колебливи, твърде предпазливи. Фън фактора рязко ми пада с такива. Сами ги определяте мъжете като "кандидати" - сякаш ще трябва да минат кастинг и евентуално нещо може да се случи. Младите девойки ги бие хормона и пет пари не дават за кастинги извън първоначалния фейс контрол.

ПП: И на мен потребителката ми напомни на Персона, чак се надявах да е тя. Интелигентна и разсъдлива млада жена беше, ама май се отчая от форумните мъже и си би камшика.
Ще кажеш, че е била заради тях тука...

# 737
Всяка жена коментира личностните качества на мъжа, а не това има ли дете или няма.
Мъжете точно обратно. На първо място явно критерият е жена без деца и както казват "обременености". Дали иначе е читава или не.
Разбира се, че трябва и да е читава, но след като е покрила базовите критерии - а за много мъже един от тях е да няма деца от друг.
Както и ти, ако един мъж е много читав и класен, ама е на 60+ години и му е мека пишката, сигурно ще го дисквалифицираш. Ако щеш го наричай 'втора класа' - етикетът няма значение, важно е, че на практика ти не го броиш за мъж въобще.
Иначе е ясно,  че предпочитат жени без деца, за мен е нормално това.
Децата са много изискващи.
То е все едно да искаш да правиш ремонт при комшията, вместо у вас си.
Ми не искаш.
Друг е въпросът, че който не се е котирал при свободните се опитва на втори тото шанс при жените с деца.
Ми и ние вкупом това викаме, ама някои колежки настояват, че мъж-ерген решил да живее с приятелката им с деца, защото била много класна мадама, въпреки че имал много избор и от други класни и то без деца, ама предпочел нея, защото е уникален човек.
Обобщението, че жени не били гледали чужди деца и прочее, при условие, че е писано по-напред, че има такива случаи е типичен пример за коне с капаци
Коя тука от вас отглежда чужди деца (не съм чел всяко едно мнение в темата) - "една приятелка" ли?
Защото мъже, отглеждащи чужди деца има много, всеки познава такива - вече първи избор ли им е било това, или е нямало много други избори, те си знаят.

# 738
Вкъщи са се отглеждали "чужди" деца, от друг брак.
Айде върни се и чети, после се изказвай

Извинявам се, но що за глупав пример, имал бил приятели, отглеждащи деца, които не са техни.
Много ясно, че и ние жените имаме достатъчно такива примери.
Нали тия мъже с жените живеят.

# 739
...
Явно сега те ме виждат като по-достъпна и подходяща за джиджи-биджи, отколкото когато бях млада мома без деца, която би изисквала от тях семейство и отговорности.
Много странно ми се вижда.

Ем, все едно не знаеш....сама жена с деца си е отчаяна за мъжко внимание отвсякъде и пуска лесно, пък не ще да събира мръсни чорапи и да му слуша хъркането и няма да натиска за съжителство; всеотдайна е в интимностите, щото не е ясно кога ще я огрее пак и се възползва на макс от всяка глътка въздух извън отговорностите около децата на оня недорасляк, бившия. Laughing

Поне аз видях напоследък небивал интерес, далеч надвишаващ този, който съм виждала като мома и като обвързана. Не знам дали се дължи на това, че се чувтвам далеч по-уверена и щастлива от преди, или защото мъжете виждат това, което описах по-горе. Доста голяма част от кандидатите са обвързани, което промени мнението ми за немалко познати щастливи двойки.

Ами добре, то това ясно, но не съм сама.
Че и познават мъжа ми.
И не флиртувам.
Няма логика в техния пол, няма.

# 740
Няма по-достъпна и подходяща за джиджи-биджи от 20-30 годишната жена. В момента изобщо не търсят семейство и отговорности. Нямат и ангажименти по дете, а сама пишеш, че децата са много изискващи.

А това, че зрелите жени били някакви фурии в леглото аз не мога да потвърдя. Напротив, моето виждане е обратно - несигурни, колебливи, твърде предпазливи. Фън фактора рязко ми пада с такива. Сами ги определяте мъжете като "кандидати" - сякаш ще трябва да минат кастинг и евентуално нещо може да се случи. Младите девойки ги бие хормона и пет пари не дават за кастинги извън първоначалния фейс контрол.

ПП: И на мен потребителката ми напомни на Персона, чак се надявах да е тя. Интелигентна и разсъдлива млада жена беше, ама май се отчая от форумните мъже и си би камшика.
Ще кажеш, че е била заради тях тука...
Оххх, няма такова нещо. Младите хора са в сериозни връзки, женят се, имат деца... Само в твоята глава никой не подбира и пуска на всеки втори. 🙄

# 741
  • София
Защото мъже, отглеждащи чужди деца има много, имам няколко такива приятели - вече първи избор ли им е било това, или е нямало много други избори, те си знаят.

Цяла тема какви ли не приказки, и накрая това признание Joy

# 742
20-30 годишните жени рядко заглеждат, камо ли да се загаджват сериозно с някой, който не е около тяхната възраст. Хубавите жени на тази възраст си намират хубави млади мъже на същата възраст. Повечето свестни не обичат да сменят през месец партньорите и тези, които успяват по-големи мъже да 'излъжат' , за да се помотат с тях и за временен секс го правят от скука, да си отмъстят на някое гадже, или за да видят малко по-различна среда от тяхната поради любопитство. Някои дори пробват връзка с такива, но обикновено мъжа почва да ги контролира, ревнува или тика към деца и те като се освестят прекратяват отношенията и пак избират по-млад.

# 743
20-30 годишните жени рядко заглеждат, камо ли да се загаджват сериозно с някой, който не е около тяхната възраст. Хубавите жени на тази възраст си намират хубави млади мъже на същата възраст. Повечето свестни не обичат да сменят през месец партньорите и тези, които успяват по-големи мъже да 'излъжат' , за да се помотат с тях и за временен секс го правят от скука, да си отмъстят на някое гадже, или за да видят малко по-различна среда от тяхната поради любопитство. Някои дори пробват връзка с такива, но обикновено мъжа почва да ги контролира, ревнува или тика към деца и те като се освестят прекратяват отношенията и пак избират по-млад.
Е, мнозинството от мъжете не са заритали за сериозни отношения. Още повече пък в сегашни дни.
Ако се помотаят с някоя 2-3 месеца и я разкарат като им полази по нервичките, аз от това по-добър вариант за мъжа не виждам с модерната жена. Такъв вариант няма негативи за него.

# 744
  • Out of the Mix
Не искам да давам уклон на хората, то няма и как да стане Simple Smile Нямам друга регистрация тук.
Ок, приемаме, че е така, имаш кредит на доверие.
Приемаме, че си ново свежо попълнение ~25 годишно.

Да, Базила, опитът си е опит.

# 745
Е, мнозинството от мъжете не са заритали за сериозни отношения. Още повече пък в сегашни дни.
Ако се помотаят с някоя 2-3 месеца и я разкарат като им полази по нервичките, аз от това по-добър вариант за мъжа не виждам с модерната жена.
Не е вярно. Кажи си - АЗ не мога, нямам ресурс, нямам желание, нямам пари, ако капне отнякъде секс, се радвам, но повече не съм способен

И да не обвиняваме романтичните немски сериали, да станеш лекар няма нищо романтично. Не ти е виновен никой, че не си се справил с образованието.

# 746
anonymiss, този потребител вчера пишеше, че контролът и ревността били "грижа" и било нормално да те следи какво правиш... И че трябва целият ти свят да се върти около мъжа, няма деца, няма работа, няма приятели. Страшна история...

Revoker, нямам 25 още. Темата ме жегна, защото имам близки жени, разведени и с деца, не ми харесаха определенията, които се пишат тук за тях и семействата им. Не буквално естествено... но за жени като тях.

# 747
Абе то и само за джиджи биджи си трябва мъж/жена, които да ги бива. А пък има много дето не ги...Не знам защо така се маха лесно с ръка, като че ли е нещо лесно връзката само за секс. И това че след като има много навити, резултатът ще е качествен.

# 748
Да, аз от няколко месеца опитвам да подбера някой за неангажиращи отношения и потвърждавам, че не е лесно. Мераклии много, но явно аз съм как да се изразя, със специфични предпочитания. Едната механика не ми е интересна грам.
Та подборът продължава. Ще видим.👀

# 749
  • По света и у нас
Защото намирисваш на несериозна и те скачат като бълхи.
Я иди на срещата със заявлението че искаш сериозен приятел да видиш как ще се отдръпнат 😂

Общи условия

Активация на акаунт