Бихте ли приели жена с дете?

• 19 724
  • 960
  •   1
Отговори
# 810
Предполагам, че Базила е между 45 и 50 години, доколкото разбирам й трябва някой, който да я разпалва и да я държи във филма й, без да я натоварва. Изморена да, но травмирана не звучи да е, по-скоро тази малката е травмирана без перспективи за подобрение. Аз лично адмирирам желанието на Базила да младее на акъл.
Ехеее, мерси, че ме адмирираш, ще заспя спокойна. Wink
Аз си младея и на акъл, и на външност, но това няма отношение към темата. Но благодаря, де. Ще продължа да си вземам гинкото.
//
Ривоъкър, ти търсиш жена тотем. Да ти краси къщата.
Аз съм твърде егоцентрична, за да търпя някой да ме приема като вещ, а не като силна персоналност, каквато съм.
Освен това, много си ценя личното време, което включва много самостоятелни занимания, касаещи личната ми персона – да си седя сама, да си чета, пиша, упражнения, спане, срещи с приятели (жени, но и мъже), като цяло съм свободолюбив човек и всеки опит за контрол ме агресира. Не говорим за слободия, а за начин на мислене. Иначе съм доста консервативна за много неща. Също съм и ревнива. Така че - не съм торта за всяка уста.
//
Извинявам се за поста от нищото, но сега имам време да изчета всичко по темата.

# 811
  • Далечният изток
А, не винаги.
Аз съм красива, женствена, спокойна, плащам сметки, сменям крушки, сглобявам мебели, поправям брави и тоалетни казанчета, отпушвам канали.... абе квот се сетиш Grinning
Да съм жива и здрава, пу пу Joy

# 812
  • София
Базила, какво се ексайтна и ти.
Забавлявай се, имаш прекрасен живот.

А, не винаги.
Аз съм красива, женствена, спокойна, плащам сметки, сменям крушки, сглобявам мебели, поправям брави и тоалетни казанчета, отпушвам канали.... абе квот се сетиш Grinning
Да съм жива и здрава, пу пу Joy

Ей сега загази.
Всеки момент ще завалят предложения за брак и ще те питам как ще се бориш с народната любов.

# 813
  • София
Аз съм грозна, дебела и мързелива и в депресия...

# 814
  • Далечният изток
Тц. Имам дете и съм дърта Joy

# 815
  • Между гори и планини
Аз пък имам таман две и то от различни бащи 😂😂😂

# 816
  • София
Кажете честно!
Имате деца?! Не може да бъде!
А, това е възмутително от всяка една гледна точка и никак няма да е лесно да бъдете отчаяни.

Аз съм грозна, дебела и мързелива и в депресия...
Ти си за медал.
Вече няколко пъти засичам, че не говориш за бившия.
Време е за нова, вълнуваща страница.
Време е да се маскираме, време е да се костюмираме и е време шоуто да започне Simple Smile

# 817
Ма моля ви се значи! Спрете с това 'къде се плащат сметките' , сякаш трябва да обикаляш касите на всеки доставчик и е нещо сложно, отнемащо време или непонятно за някой.

# 818
  • София
Мен ми е непонятно Laughing
Ама съм руса, де.

# 819
Феите не плащат сметки, на тях им ги плащат автоматично през чужди сметки Joy

# 820
Андъ преша съм, затва, Azzy.Joy
Опитвам да отложа една среща за вдругиден, той напъва за утре, а трябваше да е днес. Ей тва младите са много нетърпеливи и напористи. Ама що, ам размисли ли, отказваш ли се, значи не искаш. Grinning
//
Да похваля последният господин, с когото бях на среща – превъртяхме темата за крипто, акции, валути, пазари, фючърси. И забележете – човекът не се надяваше, че ще ме чука, пипа, целува, държа се съвсем джентълменски и даже държеше да плати той вечерята. Скандално. Joy

# 821
  • София
Феите не плащат сметки, на тях им ги плащат автоматично през чужди сметки Joy
Ще се ожениш ли за мен? 😻

# 822
  • София
Благодаря, за една година го постигнах все пак.
В депресия съм, щот съм настинала и само ги режа за срещи. Те пък изпълзяха от всички възможни дупки, естествено...

# 823
  • Далечният изток
Аууу това последното, Бази, си е баш скандално. Най-вървежните форумни мъжчета едно кафе не плащат, този цяяяла вечеря...  Бреххх Grinning

# 824
Те се пазят за специални жени и случаи. Wink

Общи условия

Активация на акаунт