Бихте ли приели жена с дете?

• 19 738
  • 960
  •   1
Отговори
# 825
Ще се ожениш ли за мен? 😻
Бяло парти - с удоволствие, сватба - само като гост. Kissing Heart

# 826
  • София
Какви обиколки по касите, моите сметки автоматично се плащат от банковата сметка, дори бутон не натискам.
Въпросът, обаче, изобщо не засяга техническата част.
Нито за битовите сметки, нито за каквито и било сметки.

Забелязахте ли, че само като стана дума за сметки и брак и всички мъжове се изпариха Simple Smile

# 827
  • София
С детето ще те взема, да си ходиш по гаджета докато чупим челни стъкла с прашка Joy

# 828
  • Далечният изток
Те се пазят за специални жени и случаи. Wink
Личи си. Ще има дълго да чакат... белия кон ли, кобила ли...

# 829
  • Out of the Mix
Не мога в никакъв случай да обобщя за българския мъж, че е еди какъв си. Лично аз познавам от мега интересни арт особи, през интелектуалци тип учени, айтита, монтьори, сценаристи, журналисти, писатели, музиканти, финансисти, юристи и каквито се сетите, и всичките си имат персоналност и характер.
Тези квартални пияници или чичета със смартфоните и тайните чикии от жените им, не ги познавам, знам, че съществуват, виждам ги, но за мен ги няма. Като цяло се фокусирам към интересните мъже около мен.
А такива има тук определено.
Нормално да познаваш на около 45 г. всякакви хора, и аз познавам.
Единият от министрите в момента ми е състудент, и? Нищо. Мога много да кажа, но не е за тук.

Съгласен съм за "палитрата" иначе.

Последните квартални джигити предлагам да не ги обсъждаме за в бъдеще, защото няма какво да им се обсъжда.

Ривоъкър, ти търсиш жена тотем. Да ти краси къщата.
Аз съм твърде егоцентрична, за да търпя някой да ме приема като вещ, а не като силна персоналност, каквато съм.
Освен това, много си ценя личното време, което включва много самостоятелни занимания, касаещи личната ми персона – да си седя сама, да си чета, пиша, упражнения, спане, срещи с приятели (жени, но и мъже), като цяло съм свободолюбив човек и всеки опит за контрол ме агресира. Не говорим за слободия, а за начин на мислене. Иначе съм доста консервативна за много неща. Също съм и ревнива. Така че - не съм торта за всяка уста.
//
Извинявам се за поста от нищото, но сега имам време да изчета всичко по темата.
Не е така, не ме познаваш, не си прави изводи, съвсем приятелски ти го казвам. Simple Smile
По същия начин съм и аз - имам си интереси и не се "лишавам" от тях, същото е.
Много добре ти разбирам "начина на мислене", и какво се опитваш да ми да кажеш.
Не знам защо ме вкара, че "контролирам", в един от постовете си точно казах, че не толерирам ревност и контрол.
Не знам ти от какво ревнуваш, но това може да стане, ако другият дава повод, или се опитва да те прави на глупачка. Мен няма как някоя да ме прави на глупак, не ме е и правила.
Пиша го това, защото анализирам характера ти, не друго, да не си помислиш нещо.

# 830
  • Paris, France
Да де, информация за един чалнат, дето предлагал жена си и един арабин, дето я не щял. Ние разбрахме, че говориш за конкретни хора, не за американците като цяло. Grinning То няма и как.

Ами не е само един. Наистина май е по-често срещано в западната страни. В момента тече дело във Франция. 70+ годишен дъртак предлагал жена си дрогирана на стотици мъже. Двама са HIV положителни. Жената е хванала две венерически болести. Затвориха сайта, където ги намирал мъжете. Единият пък почнал да предлага собствената си жена. Вчера едно момиче избяга от мъж, които я проституирал в наети за кратко квартири.

Естествено, че и в БГ има подобни, но ми се струва, че не е толкова често срещано.

PriMadonna си пише за найните впечатления и няма как да ги оспорим като не живеем там. Ясно е, че няма предвид мормони, амиши и ултрарелигиозни евреи.

Едно е да живееш с американец в Европа, а друго с американец в Америка. Няма как хора, учили в една учебна система и живяли в една и съща държава да нямат нищо общо. За мене имат. Не меля особено брашно с бели американци, нито с черни, а с европейци, африканци и карибци се разбирам чудесно. Прекрасни са американците, с които съм учила и работила. Щедри, вежливи, помагащи, работари. Лоши качества не им намирам, но нещо.... не знам и аз какво.

# 831
  • По света и у нас
Аз съм грозна, дебела и мързелива и в депресия...

👍И не пипвам нищо у нас. Нито крушка, нито мебел, нито прахосмукачката. Завиждайте героини 🥱

# 832
  • Далечният изток
Не мога да завиждам, защото си имам моите бръмбари, че никой не може да свърши нещото, както аз ще го направя. Затова държа аз да си върша нещата и не давам на никой да ги пипа.

# 833
  • По света и у нас
Как ли пък няма да дам на някой да пипа? Давам!
Само не и да ми пере дрехите.
Останалото всичко го давам.

# 834
  • Далечният изток
Ма давай бе, аз не давам Grinning

# 835
  • София
Аз, като ти казвам, че ще се ожениш след тази тема, не вярваш.

Кажи- не пипвам крушка и сметка, и чиния не пипвам! И гуми не сменям, коли не оправям, само си стоя с червените обувки и въртя един кичур наляяяво надяяяясно.

# 836
  • Далечният изток
Ааа да бе, аз за 50 години не съм се бракувала нито веднъж, че сега на дърти години...

# 837
Да не чувам за сватби.
Дяволът от тамян не бяга май е при мен положението.
//
Ривоукър, стига с тези напипвания за годините. Тези мъже съм ги срещнала до 30-годишнината си. Както си забелязал, съм отворен, широкоскроен човек, което ми дава постоянен достъп до всякакви среди и хора. На колко съм, не знам, аз съм вампир. Не се знае никога.

Чакайте да ви разсмея с тези постоянни напипвания и опити за годините ми от мъже. Започва се от 32, 33, 34, 38 - не, не, не казвам. Дама не се питат такива неща. И се започват евтините номерцааа.
Ама ти на колко си родила, дъщеря ти на колко е. Joy Мамини сладкиши те.

# 838
  • По света и у нас
И от какво те е страх бе Аида? 50 години страх лозе пази… дай му се де

# 839
  • Далечният изток
Сега. Юрист съм все пак Joy

Общи условия

Активация на акаунт