Връзка с мъж с дете - как се справяте?

• 17 029
  • 360
  •   1
Отговори
# 75
Скрит текст:
Не бил майка, затова бащата дай да се скрие някъде по далеч, само да плаща издръжка и от дъжд на вятър да се вижда с децата по протокол. Иначе нямало да може да си направи второ семейство. Големи глупости. Така обикновено разсъждават вторите жени, после се чудят защо първите не ги харесват. Повечето се опитват всячески да отделят бащата от децата му, после издръжката почва да ги дразни, после нещо друго, и все бившата им крива. На който му е такъв проблем да си хваща мъж без деца, просто е.
Много втори познавам, и аз съм била, и не всички разсъждават така, ами дори чисто по женски наблюдават мъжа колко време и финанси отделя за детето си, какво и как говори за бившата, защото знаят, че това чака и втората. Не са всички зли мащехи, които мразят децата и искат да им откраднат издръжката. Стига да имат акъл, де.

Моя приятелка се хвана с мъж с дете от бивша, които бяха в кофти отношения. Бившата й се обади, защото мъжът обяснявал, че не можел да вземе детето тази седмица по план, понеже приятелката ми имала други планове и не искала детето да им пречи! Нямаше нищо такова, той просто не е искал да вземе дъщеря си, ама наклепа приятелката ми все едно е някаква зла вещица. Имало и други такива истории и в крайна сметка тя го заряза.

Аз, ако някой ден се разведа с мъжа ми, и се налага да оставям детето си при него и новата му, ще се постарая да се запозная с нея и да имам някакво мое лично впечатление за нея, защото истината е, че мъжете много лъжат и много обичат да дразнят бившата с новата.

# 76
При моите познати ги вижда веднъж на два месеца (живеят в Гърция и пътуват с кола) и всяка седмица на видео. Да, не е майка, няма и тези хормони, които имат жените след раждането, децата обикновено живеят при майката след раздялата, затова и на мъжете им е по-лесно да създадат ново семейство.

# 77
Има вече достатъчно адекватни бащи, които след раздяла си остават активни родители. Да се повтарят като мантра остарели отживелици няма смисъл. Това с хормоните ще се въздържа да го коментирам.

# 78
Аз се опитвам да разбера какво значи 'не е майка"..... но не мога. На мен са ми много важни и майка ми и баща ми.
Мъжът/бащата бил там някакво  преходно явление....веднъж на два месеца при добро стечение на обстоятелствата.

# 79
Ох ,пак повтарям всичко зависи от емоционалната интелигентност на страните.Аз , много се кефя на тази мацка която споменах преди .Не се е фиксирала върху бившият си съпруг и това което дава той на новата.
Разкрасява се ,учи , въпреки че е на 40 , излиза на срещи и си живее живота.Много отворен и широко скроен човек да знае че този мъж вече не е нейн мъж и си пие кафето с новата.Не се ли сещате бившите че ,един мъж да неглижира детето, може би е за това че не иска конфронтация с нея , точно защото е бивша.И , затова според мен много бащи бият отбой от децата си , защото не искат да виждат бившата която се държи токсично с него и постоянно се навира всеки път когато той иска да види или чуе детето.Познавам доста добри разведени бащи ,които ,ако ще и в злато да облече бившата (мама на детето) ,то тя пак е не доволна че някога там тя доброволно си е отворила краката.

# 80
Боже, каква простотия....бившата, та бившата.....като сте толкова печени защо не можахте да си хванете ерген без деца.

# 81
При моите познати ги вижда веднъж на два месеца (живеят в Гърция и пътуват с кола) и всяка седмица на видео. Да, не е майка, няма и тези хормони, които имат жените след раждането, децата обикновено живеят при майката след раздялата, затова и на мъжете им е по-лесно да създадат ново семейство.

Баща на годината, веднъж на два месеца си вижда детето. Ама нали, хормони нещо, то децата ще се чувстват по-малко изоставени, като им се обясни за хормоните
Ох ,пак повтарям всичко зависи от емоционалната интелигентност на страните.Аз , много се кефя на тази мацка която споменах преди .Не се е фиксирала върху бившият си съпруг и това което дава той на новата.
Разкрасява се ,учи , въпреки че е на 40 , излиза на срещи и си живее живота.Много отворен и широко скроен човек да знае че този мъж вече не е нейн мъж и си пие кафето с новата.Не се ли сещате бившите че ,един мъж да неглижира детето, може би е за това че не иска конфронтация с нея , точно защото е бивша.И , затова според мен много бащи бият отбой от децата си , защото не искат да виждат бившата която се държи токсично с него и постоянно се навира всеки път когато той иска да види или чуе детето.Познавам доста добри разведени бащи ,които ,ако ще и в злато да облече бившата (мама на детето) ,то тя пак е не доволна че някога там тя доброволно си е отворила краката.

Е, това е, голямо оправдание на безхаберните бащи, майката им била виновна. Явно за тях собственият им кеф е по-важен от децата им, те не са живи същества, които имат нужда от неговата любов и грижа, а са единствено средство да се натрие на бившата носа, ако много досажда. Ще си разваля рахата той заради едни деца, как пък не. При най-малкото неудобство - да си бие камшика и толкова

# 82
Ми те ако са били толкова осъзнати отговорни и грижовни бащи, са щели да бъдат също и осъзнати отговорни и грижовни съпрузи и е нямало да станат бивши Wink

# 83
Не е задължително като не става за съпруг, да не става и за баща.
Да не даваш шанс на един мъж да бъде пълноценен баща, само защото за теб е бил кофти съпруг е доста тъпо и вредно за децата.

# 84
А той пък миличкият ако не му се даде "шанс", няма как да бъде добър баща. Той няма свободна воля, зависи от майката само. Жив да го ожалиш този безпомощен мъж

# 85
Не е задължително като не става за съпруг, да не става и за баща.
Да не даваш шанс на един мъж да бъде пълноценен баща, само защото за теб е бил кофти съпруг е доста тъпо и вредно за децата.
Според мен пък е задължителна корелация. Защото добрият баща осъзнава, че май-доброто за развитието на децата му е щастливата и обичана майка. Защото майката е емоционалния стълб на децата. Щастливата и спокойна майка отглежда щастливи и спокойни деца, а за да е такава трябва бащата да й осигури сигурна, спокойна и подкрепяща среда. Та, да. Задължително е.

# 86
Всичко знаем поне за един случай около нас на озлобели майки при раздяла, които използват режима на детето като оръжие и наказание срещу бащата, понеже не могат да си отработят раздялата като възрастни, емоционално зрели индивиди. И обратното го има, разбира се, но понеже все още повече отсъждат жените като основни настойници, те по-често имат възможност да злоупотребяват с дадените им права. Не случайно е въведен термина в правото 'отчуждаване на дете' и е подсъдно това действие. За това употребих думата 'шанс', защото някои жени умишлено саботират времето на децата с бащата от зор да го изкарат кофти човек по всички параграфи.

# 87
  • София /Абсурдистан
В някои случаи е по-добре детето да не общува с бившия, за негово добро е. Имам и личен опит с това.

# 88
Един случай от моето обкръжение който ви описах . Новата жена отива на фризьор и бившата цъфва там . Бившата веднага скача на новата че тя харчи парите на нейното дете за прическа ,а момичето си харчи нейните пари от нейната заплата.Момичето е с висше образование медицинска сестра.И ,тук разведените доста си противоречите .Ако , не искаш да се занимаваш с бивши , защото се хващаш с разведени ? После чета , защо е тази стигма срещу разведените с деца?Еми ,ето защо!!!Не ,ти са дали каталог да избереш перфектният да се влюбиш.

# 89
Off topic - откога медицинските сестри са с висше образование?

Общи условия

Активация на акаунт