Връзка с мъж с дете - как се справяте?

• 16 921
  • 360
  •   1
Отговори
# 270
Всички мъже (не само тези като бившият ти) в началото се правят на перфектни, идеални и т.н. За това човек трябва да наблюдава действията, а не само приказки.
Важното е, че си се отървала, продължавай напред и не го мисли повече. 🙌🏻

# 271
А дотогава какво и казваше - "не съм готов още" и "по-нататък" ли?
Първите две-три години да си поживеем, младА си още. После само да направим ремонта на апартамента. После в процес съм на смяна на работата. После децата ми имат нужда от мен (уроци, бал, кола). После уж правиха опити, но всъщност той не правеше опити. И накрая това.

# 272
Ако някой има чувства към бивш, независимо дали имат или не деца, не се започва връзка. Разбирам, че той те е подвел.

# 273
Ако някой има чувства към бивш, независимо дали имат или не деца, не се започва връзка. Разбирам, че той те е подвел.
Това го обясних .При последният ни скандал ,той го каза. НЕ искал връзка ,а техните са го накарали да се запознае с мен ,за да не остане сам .Явно оклепал пейзажа пред бившата с някоя изневяра ,и сега няма топки да оправи нещата ,а търси просто лепенка с която да живее.

# 274
Англия, трябваше като сте заживели заедно и розите са повехнали, да се изнесеш. Твърде рано те е разлюбил. Дори не знам дали е заради интерес по бившата или просто си му омръзнала. Но Невена е права - ако искаш деца, трябва да си с ясни желания и времеви рамки. Особено когато си решила да влизаш във връзка с мъж с деца, бивши, сложни взаимоотношения. Тогава пък трябва да си още по-наясно и право куме в очи. Той може да се мотае, да си сменя мненията, да иска, после да не иска деца, защото вече си има, но ти не.
Моя позната вече 13 години е в този филм и тази година чу "аз съм дърт вече и не искам повече деца". Беше потресена. Попитах я кое я потресе и какво толкова чу, което вече 13 години не е разбрала.
Може би тя не е трябвало да е чак изненадана. Но това не отменя факта, че той я е лъгал.
Аз пък имам приятелка, която стоя и чака 5 години да живеят в нейната квартира и той да е “готов” и накрая той склони. Сега живеят в неговия голям апартамент с две деца и бавачка. Случаи разни.

# 275
  • Out of the Mix
Манди, с изброеното не виждам нищо нередно - опознаване 1-2-3 г., ремонти и т.н.

Всеки случай на 2-я месец да ми "ревне", или юрне, айде, щото колежката й забременяла и искам и аз, няма да стане.

Последна редакция: нд, 17 авг 2025, 17:13 от Revoker

# 276
  • София
Общият ми извод от връзки с човек с дете, е че човекът е ок или не е ок и това не зависи от детето.
Имах един приятел, хвана се със жена с дете. Ама тя си беше луда по цялата глава - ревнива, хипохондричка, прави му скандали от нищото. И той ми вика - детето е виновно. На баба ти хвърчилото....

# 277
  • Пловдив
Манди, с изброеното не виждам нищо нередно - опознаване 1-2-3 г., ремонти и т.н.

И така - 13 години.

# 278
  • София
Аз имах една позната, поне на 10тата година се усети.

# 279
Колко жени с дете на 17 години ще исках бебчи?
Защо трябва мъж да го прави?
Едва ли не с внук и бебе на едни години.

# 280
Аз въобще не мисля че детето е виновно .Даже тя си беше супер.Да бъда честна тя искаше по малко от самата майка .

Последна редакция: нд, 17 авг 2025, 19:33 от Anglia 123

# 281
Който иска младо гадже без деца и не само за секс, а за дългосрочна връзка, ще ги прави. Той може първото дете да го е направил и на 20-25 и сега да е на 40, защо да е дърт? Някои мъже на тази възраст тепърва сега започват.
Другият вариант е да мотае и лъже 13 години някоя жена, разбира се. И като стане на 53+ наистина ще е дядо. Но това те прави голям лъжец и манипулатор.
Третият вариант е да си стоиш сам и тук-там да правиш секс без обвързване и без да ти готвят и чистят. Което си е ок.

# 282
  • Paris, France
Третият вариант е да си стоиш сам и тук-там да правиш секс без обвързване и без да ти готвят и чистят. Което си е ок.
Излизах като млада с разведрн, чието дете беше на 14г и в интернат и си му готвеха и чистеха. Life. Повечето мъже, които лъжат и мажат не изглеждат достатъчно добре за спорадичен, безплатен секс и знаят, че с обещания за бебета мигат да вържат някоя квачка. Има и бездетни мъже, които обещават бебета, но все отлагат за някакво неопределено бъдеще.

Жените, които искат брак и/или  дете не трябва да заживяват с мъжа докато не уговорят ясни дати и срокове.

# 283
  • sofia
От близкото ми обкръжение имам две жени, като разликата между първите и вторите им деца е 20 години. Мъжете и на двете нямат други деца.
Иначе, един колега на баща ми, черпеше за бебе и уточняваше, че е за щерка, не за внучка 😅...ама това са изключения. Големият му син е колкото мен, а следващите му две деца са колкото моите деца.

# 284
Не се хващаме с мъж с дете и си решаваме проблема.

Общи условия

Активация на акаунт