Натъжих се за....

• 8 671
  • 124
  •   1
Отговори
# 15
Всеки ден се натъжавам когато изляза навън и видя нахвърляните боклуци навсякъде. Защо, бе хора, защо хвърляте от колите, от терасите, докато вървите... фасовете, кенчетата, кутиите от цигари... Ужасно мръсна територия, как да го нарека държава като не е.

# 16
  • Бургас
За разпилените боклуци и аз много се дразня....
Толкова ли е сложно да си ги изхвърлиш в кошчето!?
Ние вредим на природата,тя си ни го връща!

# 17
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Натъжава ме част от бъдещето.
Виждам родителите ми как остаряват и губят частици от себе си... Виждам и аз как остарявам...
От друга страна гледам и децата ми как растат и това е хубаво, но...
Все по-често си пожелавам само здраве... Някак вече нищо друго не искам. Flushed

# 18
  • Mediterraneo
Всеки път се натъжавам, когато си помисля за бъдещето...

# 19
Защо толкова крайно?Не  се подигравам, но ми изглежда все едно знаеш някаква тайна, някакво страшно пророчество. Open Mouth
Аз съм по-скоро като CvEtEmOe по въпроса.

# 20
Аз се натъжих за изминалата година, за набързо и почти неусетно приключилата Коледа и за неусетно отминалите първи 10 дена на тази година ...

# 21
  • Бургас
Времето лети неусетно.....за съжаление....

# 22
не мога да разбера дали е неусетно или е недооъенено. Т.е. занимаваме се с много неща, дните са пълни, времето не е загубено, но някак е дедовидяно, недооценено или и аз не знам как да го нарека. Сякаш го наричаме правене, задачи, проблеми, ангажименти, организации, работа, задължения и какво ли не , но не и време и после виждаме изминалите дни в календара. Не знам как може да се реагира на това.

# 23
Като спреш да си запълваш дните със задължения и започнеш да ги запълваш с нещата, които ти харесват. Мозъкът помни само хубавите неща, това е доказано. Когато има малко хубави неща ти се струва, че времето е изминало напразно, без да усетиш.

# 24
  • Някъде там
За много неща ми е тъжно. Всеки ден се сещам за страдащите  и губещите живота си от войните, от бедствията и нелепите инциденти.
Иска ми се да живеехме в свят без трагедии и мъка, в свят в който хората (не само семейството) се обичат, подкрепят и помагат, а е точно обратното и става все по зле..

Последна редакция: пт, 10 яну 2025, 20:52 от daviz

# 25
Като спреш да си запълваш дните със задължения и започнеш да ги запълваш с нещата, които ти харесват. Мозъкът помни само хубавите неща, това е доказано. Когато има малко хубави неща ти се струва, че времето е изминало напразно, без да усетиш.

Работата е там, че много неща са хубави, но ни се струва, че нямаме времето и спокойствието да ги квалифицираме като такива и  остават незабелязани и от там ефекта. Т.е. може би трябва да се правят по-малко неща и да се обръща на всичко повече внимание?

# 26
... Т.е. може би трябва да се правят по-малко неща и да се обръща на всичко повече внимание?
A не е ли проблемът в това да сме в настоящия момент, когато ни се случват хубавите неща, за да ги усетим в цялост.
Обикновенно вече сме напред в бъдещето или назад в миналото, но не тук и сега.

# 27
  • Mediterraneo
Защо толкова крайно?Не  се подигравам, но ми изглежда все едно знаеш някаква тайна, някакво страшно пророчество. Open Mouth

Е, глупости, какво пророчество! Какво хубаво носи бъдещето- остаряваме физически, децата ни напускат дома, светът заминава на майната си. С какъв трепет да го очаквам това бъдеще?

# 28
  • Банско
Натъжи ме накъде отива планетата! Бавно се срутва и наводнява всичко, пожари, бетствия, земетресения. Сега повече от всякога, заради замърсяването.

# 29
  • Бургас
И аз това си мисля, след като гледах новините днес.
Пожари в Америка!
Най-топлата 2024 г до момента!
То не бяха пожари, наводнения, земетресения....
Природата ни отмъщава! Това е!
Тъжно е....много тъжно!

Общи условия

Активация на акаунт