Натъжих се за....

• 8 681
  • 124
  •   1
Отговори
# 75
Така е, да Sad
Тъжно ми е да гледам съпруга ми как съпреживява един проблем в работата. Налага му се да вземе важно решение и път по средата няма.
Дори мисля, че не съм го познавала като чак толкова сензитивен човек...

# 76
  • Поморие
Както има теми за :
какво ме е зарадвало, на какво съм благодарна,... исках да напиша това, което ме е натъжило...

Потърсих подобна тема, но не открих! А и с тази търсачка е още по-сложно.

Натъжих се навръх Нова година с новината за починал човек, който не познавах, но чувах само хубави неща и колко стойностен човек е  бил!
Днес ми казаха и за друг, който го чакахме...всеки момент да ни напусне...от Коледа насам...
Стар човек - тялото го предаде, но душата, съзнанието и ума му - не!
 Болестта го взе!
И въпреки,че не ми е близък, новината за кочината му ме натъжи...

Вас какво ви натъжи днес,вчера...преди време...
Кое ви тежи и искате да го споделите, че поне малко да ви олекне...
Загубих бъдещото си племенниче... Още ме боли, винаги ще ме боли. 🖤

# 77
Sad
theblondeambition96 много лошо . Но ще има и много хубави моменти .

# 78
  • Бургас
theblondeambition96, надявам се че скоро ще имате радост при вас!
Лошо е това, което пишеш...
Пожелавам ти да гушнеш скоро племеник!

# 79
  • Поморие
theblondeambition96, надявам се че скоро ще имате радост при вас!
Лошо е това, което пишеш...
Пожелавам ти да гушнеш скоро племеник!
Сърдечно благодаря, дано се сбъдне! ❤️

# 80
  • София
Днес почина вуйчо ми. Най- добрият човек, когото познавам. Толкова много обичаше деца,  а не дочака внуци.

# 81
Това е живота, за съжаление лошите неща са повече от добрите, но е и въпрос на гледна точка, както и на осъзнаване, че има естествен ход на живота и за някой неща просто трябва да ги приемаме. Друг проблем с натъжаванито е какво гледаме, слушаме и допускаме до нас, рядко гледам някакви новини, не защото не бих искала да науча нещо, а цащото българската журналистика е отвратителна, няма такъв брутален изказ, коментари, въртене, търсене на асоциация с някакви негативности.

# 82
Никога не съм приемала смъртта като нещо естествено, напротив - за мен тя е най-неестественото нещо. Така е и за много други хора, неприемането й е довело до идеи за прераждания и вярване за живот някъде отвъд, на място по-добро от тук. Място, за което никой не допуска че и там живота би могъл да завършва със смърт. 
Ако смъртта беше нещо нормално, нямаше да скърбим, нито да изпитваме болка от загубата. Смятам дори, че точно заради нея много хора си задават въпроса за смисъла на живота.

# 83
Всеки има право да се заблуждава с каквото си иска, но да твърдиш, че не виждаш естеството на смъртта....
Всяко живо и неживо нещо в природата, е в този кръговрат!

# 84
  • Mediterraneo
Не е нормална смъртта на дете. Тази на възрастен човек на 80-90 години е нормална, да. Останалото са някакви размисли, вярвания, тълкувания, но не и истина. Има живот, има и смърт. Да, натъжава ни, боли ни, но животът за живите продължава.

# 85
Всеки има право да се заблуждава с каквото си иска, но да твърдиш, че не виждаш естеството на смъртта....
Всяко живо и неживо нещо в природата, е в този кръговрат!
Процесът и естеството му са ясни. Смъртта е факт, но какво точно я прави да е нещо нормално?
Кръговрат? Смъртта на деца, млади хора, инциденти, епидемии, катастрофи - автомобилни, влакови, самолетни, убийства и войни...
Като нормален процес, кръговрат и край на живота, смъртта би могла да бъде ако го нямаше страха от нея, ако го нямаше желанието и стремежът за дълголетие (поне), ако си отивахме спокойни и доволни от постигнатото, ето - направих това и това, изградих достатъчно, постигнах много.
Да се определя смъртта на деца и млади хора като кръговрат е най-неподходящото нещо.

# 86
Не очаквам да разберете, водени от насадени страхове .
Смъртта, каквато и да е, тя е болка само за живите. И като се опитвам да я приемам, не я обезличавам,  нито омаловажавам. Но не я определям като ненормална. Ако тя е ненормална  то нормално би било да я няма ли? Да живеем вечно??
Децата не са деца, те са души, като всички останали- в незрели тела.

# 87
Днес водихме кучето на един плаж в Крайморие, който се намира(ше) срещу нивите. Миналата година там бяха насадени слънчогледи. Сега има бетон и строежи. Много тъжно ми стана, и чоглаво. Коли и бетон превземат Бургас и го превръщат в пренаселен, шумен и мръсен град. Всички малки селца около града станаха квартали и постепенно се застроиха и бетонираха. И Крайморие падна, язък за спокойното хубаво селце с безкрайните ниви край морето. Няма го вече.

# 88
  • Бургас
Ване,и аз съм в ужас от безкрайното застрояване и гъмежа от коли в Бургас и околните населени места! За съжаление е така и около Атия,Черноморец,Созопо и надолу....

# 89
Черноморец изобщо не прилича на това, което помня от младините си. Толкова излишно презастрояване за това малко градче.
Жалко и за Крайморие, беше много хубаво и спокойно местенце...
Това лято бяхме за няколко дни в Каварна - същата работа. Мен ме натъжава това, че не само е презастроено, но инфраструктура - ич. И общо взето, мръсничко и неподдържано. Само около частните хотели личи, че някой полага грижи и за поддържане на градинки, зелени площи и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт