Име за момиченце - Тамара?

• 2 401
  • 72
  •   1
Отговори
# 15
Различно е,харесва ми Simple Smile

# 16
Харесва ми името.
Никога не съм разбирала подобни теми. Дали мнението на напълно непознати хора ще повлияе на решението ти? На мен категорично не Избираш си и име и готово. Детето си е твое и на бащата, вие решавате. Успех и леко раждане.

# 17
Харесва ми името.
Никога не съм разбирала подобни теми. Дали мнението на напълно непознати хора ще повлияе на решението ти? На мен категорично не Избираш си и име и готово. Детето си е твое и на бащата, вие решавате. Успех и леко раждане.

Благодаря! Просто наистина ми е много сложно да реша и разчитам на мнения и идеи от всякъде. Имам чувството, че ще избера евентуално, чак като родя и я видя, толкова се затруднявам! 😀 А и ми е леко притеснено да не вземем да изберем нещо нелепо с таткото, понеже аз си падам повече по нестандартното общо взето.

# 18
Харесва ми. Не бих го използвала за моето момиче, но го намирам за звучно, красиво име.

# 19
  • София
На мен ми харесва. Не е место срещано, но е някак прието по нашите земи и не звучи лошо с българска фамилия.

# 20
Споделете, ако желаете първото име което сте обмисляли.

# 21
Споделете, ако желаете първото име което сте обмисляли.
О, то няма да се хареса тук гаранция. 😀 Иначе беше Сарина. Не съм го чувала за друго момиче, освен едно. Но около мен близки започнаха да ме съветват да си е направо Сара, било по-нормално, Сара е хубаво, но ми напомня по-скоро на кученце. И за момента се разколебах от този избор, макар да ми харесва страшно Сарина. Освен това няма и имен ден, пък не знам защо, но много ми се иска дъщеря ми да има. Може би и защото и аз нямам. 🙂

# 22
Познавам една Сарина. Около 25 г.
Не мога да кажа, че ми харесва особено много като име. Някак ми е недовършено и изсмукано.

# 23
Познавам една Сарина. Около 25 г.
Не мога да кажа, че ми харесва особено много като име. Някак ми е недовършено и изсмукано.
На мен ми харесва много. Обаче май Тамара все пак ми харесва повече. Не знам, още нищо не е решено категорично, явно още доста ще се почудя. 😀 Може пък и съвсем друг трети вариант да изскочи, но за сега клоня към Тамара.

# 24
  • Австрия
Името Тамара ми харесва. Има нещо особено в него, като в имената като Кера(на), Косара, Асмара, Зара, Парашкева, Султана, Мавруда, Божура, Владина, Царева, Ягна, Добрина, Сирма..

Сарина? Срещала съм Царина и ми допада.

# 25
Нямам лични познати с това име, иначе съм го чувала, разбира се. На мен не ми харесва, освен това как ще й казвате на галено? Тами? Или вие не държите да има галено име? Чела съм много пъти в този форум как няма нужда от галено, но е факт, че всички роднини, приятели, съученици и т.н използват галени обръщения и евентуално само родителите наричат децата с целите им имена. Освен ако не е някое трибуквено като Тея, Ния и т.н. даже и на тях хората измислят съкращения.
Това, разбира се, са само мои размисли, но нали търсите мнения Simple Smile
Аз лично като избирах имена за дъщерите си, това ми беше доста важен критерий. На имен ден не съм държала, ние не ги празнуваме.

# 26
Нямам лични познати с това име, иначе съм го чувала, разбира се. На мен не ми харесва, освен това как ще й казвате на галено? Тами? Или вие не държите да има галено име? Чела съм много пъти в този форум как няма нужда от галено, но е факт, че всички роднини, приятели, съученици и т.н използват галени обръщения и евентуално само родителите наричат децата с целите им имена. Освен ако не е някое трибуквено като Тея, Ния и т.н. даже и на тях хората измислят съкращения.
Това, разбира се, са само мои размисли, но нали търсите мнения Simple Smile
Аз лично като избирах имена за дъщерите си, това ми беше доста важен критерий. На имен ден не съм държала, ние не ги празнуваме.
Тами ми харесва, сладко е, но си мислех и за Тара като галено. По принцип което и от двете да е, ми допада, не знам. Самото мое име е много странно, също и галеното ми, така че какво да се очаква от мен.. 😅

# 27
При така зададени критерии Тамара всъщност е перфектно - хем е достатъчно странно, за да Ви харесва, хем си е утвърдено име.
Има си и история и имен ден, което са плюсове.

# 28
Не ми харесва Тамара и определено не ми харесва галените Тами, Тари, Тара и производни. Изборът разбира се е ваш, но аз бих заложила на нещо по-класическо, макар и с риск "да има и други с това име".

# 29
Не ми харесва Тамара и определено не ми харесва галените Тами, Тари, Тара и производни. Изборът разбира се е ваш, но аз бих заложила на нещо по-класическо, макар и с риск "да има и други с това име".

С удоволствие бих заложила на нещо класическо, тъкмо няма да го мъдря повече, обаче проблема е, че все не ми харесват и все ме ръчка от вътре да измисля нещо друго. Не мога да определя усещането, като че все не ми достига нещо, за да избера. Не е лесно. 🤣

Общи условия

Активация на акаунт