Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 438

• 37 427
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив

https://www.instagram.com/p/DG0nITvop_R/?hl=bg&img_index=1

Бурак преди малко е качил тези снимки/няколко са от посрещането на РД-я си ден и Енгин ги е лайкнал.
Бурак написа:
Тази година ще живея тук около 12 месеца, навършвайки два пъти 27 години. След 12 месеца планирам да се установя в нов свят, далеч от мястото, където съм бил досега.

Бих искал предварително да благодаря на всички вас, които ще ми помогнат да събера необходимите документи, знания, опит и инерция за следващата възраст на тази възраст, когато планирам да кажа, че съм на 5 години за втори път и два пъти, без да си правя труда да напиша едно и също число два пъти.

Чувствам се задължен на всички мои приятели, стари приятели и посетители, които поеха моето страдание, накараха ме да понеса тяхното и които бяха източникът на моите викове "о, Боже" и "хей аз съм твой", "хайде", "олей", "по дяволите",  "да, но", "не знаех".

Въпреки че не сте ме създали, вашият принос да ме направите още по-красив и елегантен е в състояние да предизвика завист дори сред производителите. Хиляди благодарности на живота и всички срещи, които са били част от живота ми!

https://www.instagram.com/p/DG0hG-WI7om/?img_index=1

И Идил качи две снимки преди малко в профила си - Енгин ги е лайкнал. Тя написа:
Вчера се влюбих много в един джентълмен и се карахме малко. Тогава се прегърнахме и любовта ни стана легендарна! ❤️❤️❤️

# 481

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и ползотворен ден!

# 482
Всеки ден става красив, ако го посрещнеш с усмивка, погледнеш на него като на чудо,почувстваш го със всички сетива, ако го изживееш с любов !
Добро утро.  На линия сми за новини.

# 483
  • Пловдив

Добро утро в ден сряда, успешна и спорна да е, чакаме нещо новичко около Енгин. Време е.

# 484

Навън си е истинска пролет - топло, приятно...
Време само за разходка.

# 485
  • Пловдив

https://x.com/EAintlEvents/status/1897663095352267165/photo/3

Клик в/у линка.
На 46-ия Международен панаир на книгата в Паласио де Минерия в Мексико, "Busca La Paz Worldwide AC" избра турския актьор Енгин Акюрек за ПОСЛАНИК НА МИРА за вдъхновението, което той даде с безкористната си работа чрез продажбите на книгите си "Silence"/"Тишина" и "Timeless"/"Безвремие".
👏✨

Имаме нова снимка в сторито. Написал е: 326 хиляди истории, добавете и вие
Идеята е, всеки да добави нова история в инстаграм профила си.

Последна редакция: чт, 06 мар 2025, 20:59 от mariana51

# 486
Спокойна вечер и лека нощ. Дано утре да имаме хубави новини.

# 487
  • Пловдив

Добро утро в ден петък, спорен да е.
Чакаме новини, дано...

# 488

Добър и слънчев ден!
След малко  се прибирам от разходка и ще пиша повече.

Навсякъде в града прелива от цветя за утрешния празник!
Каквото и да се сетите - има го!
Аз януари си купих зюмбюли, февруари карамфилчета, сега имам подарък малки розички и орхидея...
Затова "минах" на подарък - бяла раничка с цветя.

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 07 мар 2025, 13:24 от Марта_49

# 489
  • Пловдив

Статия от вчера при румънките: https://viatacuaromadecafea.com/2025/03/06/engin-akturek-ambasador-al-pacii/

ЕНГИН АКТУРЕК, ПОСЛАНИК НА МИРА

На 46-ия Международен панаир на книгата в Palacio de Minería в Мексико, организацията "Busca La Paz Worldwide AC" определи турския актьор Енгин Акюрек за посланик на мира в рамките на инициативата Promesade PAZ. Това признание дойде в резултат на неговия алтруистичен принос, по-специално чрез даряването на приходите от продажбата на книгите му „Sessizlik“ („Тишина“) и „Zamansız“ („Безвремие“) за хуманитарни каузи.

Определянето му за посланик на мира не е изненада, предвид ценностите, които той последователно насърчава.

По повод събитие, организирано съвместно с УНИЦЕФ под мотото „Елате при нас“, кампания, чрез която бяха направени дарения в подкрепа на образованието на нуждаещи се деца, Енгин Акюрек беше попитан: „Ако имахте силата да промените нещо в света, какво бихте променили и защо?“.

Отговорът на актьора беше:
"Разбира се, бих искал да променя не едно нещо, а много неща, но ако войната беше прекратена, много неща щяха да бъдат решени: нямаше да има повече глад, хората щяха да се разбират, съпричастността щеше да се намеси. Войната е като чудовище, стоящо над хората. Ако войната изчезне, много неща, принадлежащи на хората и света, ще се уредят, много въпроси ще изчезнат...„

„Дарявам хонорара на асоциацията, която подкрепя тези, които имат парализа, причинена от заболявания на гръбначния мозък.“ Повече от материалната стойност е важна духовната стойност. Мисля, че е важно. Искам да е принос от мен. За създаване на съзнание. За привличане на внимание. Иначе материалната стойност няма особено значение. Информираността има значение. Виждам писането като начин на споделяне, затова исках да се случва от мое име. Дарих приходите от първата книга (Sessizlik/Мълчание) на асоциацията Darüşşafaka (която подкрепя образованието на децата). И продължавам по този начин."

Излезе бр.61 на списанието, март - април. На корицата е певицата Сезен Аксу и пише: Хайде, усмихни се.
Да видим, каква история ще ни разкаже Енгин този път.

Енгин отрази в сторито си излизането на новия брой. Отбелязва 10-та му годишнина.

Последна редакция: пт, 07 мар 2025, 16:40 от mariana51

# 490

Днес денят беше подходящ да си направим "стоп" кадри и да ги съхраним в албума на времето, защото днешните моменти няма да се повторят.

Чакаме с какъв разказ ще ни изненада този път Енгин.

# 491
  • Пловдив

https://www.instagram.com/p/DG3H31RCpB5/?hl=bg

Клик върху линка. Дистрибуторът на "Дъщерята на посланика"  Inter Medya, публикува това кратко видео в инстаграма си и написаха: Когато кажете Zeybek, се сещате за Санджар Ефе!🔥 Zeybek е нещо повече от танц – това е символ на честност, смелост и устойчивост. Точно като Санджар Ефе! ⚔️

Марта_49, днес броим до две...
Blush

https://www.instagram.com/p/DG51JrDKaG6/?hl=bg&img_index=1

Eнгин е лайкнал този пост преди малко в инстаграма на Сибел Шереф - сестрата на Илкнур. Снимките са две.

Последна редакция: пт, 07 мар 2025, 20:51 от mariana51

# 492

Статия от вчера при румънките: https://viatacuaromadecafea.com/2025/03/06/engin-akturek-ambasador-al-pacii/

ЕНГИН АКЮРЕК, ПОСЛАНИК НА МИРА

На 46-ия Международен панаир на книгата в Palacio de Minería в Мексико, организацията "Busca La Paz Worldwide AC" определи турския актьор Енгин Акюрек за посланик на мира в рамките на инициативата Promesade PAZ. Това признание дойде в резултат на неговия алтруистичен принос, по-специално чрез даряването на приходите от продажбата на книгите му „Sessizlik“ („Тишина“) и „Zamansız“ („Безвремие“) за хуманитарни каузи.

Определянето му за посланик на мира не е изненада, предвид ценностите, които той последователно насърчава.

По повод събитие, организирано съвместно с УНИЦЕФ под мотото „Елате при нас“, кампания, чрез която бяха направени дарения в подкрепа на образованието на нуждаещи се деца, Енгин Акюрек беше попитан: „Ако имахте силата да промените нещо в света, какво бихте променили и защо?“.

Отговорът на актьора беше:
"Разбира се, бих искал да променя не едно нещо, а много неща, но ако войната беше прекратена, много неща щяха да бъдат решени: нямаше да има повече глад, хората щяха да се разбират, съпричастността щеше да се намеси. Войната е като чудовище, стоящо над хората. Ако войната изчезне, много неща, принадлежащи на хората и света, ще се уредят, много въпроси ще изчезнат...„

„Дарявам хонорара на асоциацията, която подкрепя тези, които имат парализа, причинена от заболявания на гръбначния мозък.“ Повече от материалната стойност е важна духовната стойност. Мисля, че е важно. Искам да е принос от мен. За създаване на съзнание. За привличане на внимание. Иначе материалната стойност няма особено значение. Информираността има значение. Виждам писането като начин на споделяне, затова исках да се случва от мое име. Дарих приходите от първата книга (Sessizlik/Мълчание) на асоциацията Darüşşafaka (която подкрепя образованието на децата). И продължавам по този начин."

Благодаря ти, Мариянка, за превода на статията от румънките. Мисля, че скоро ще има някакви мероприятия във връзка с дарителството по инициативата под мотото „Елате при нас“. Ще напиша, ако разбера нещо повече.

# 493
  • Пловдив

Добро утро в ден събота, днес е двоен празник. Честит 8-ми март на всички дами, честит празник на всички именици - Тодоров ден е.

# 494

Честит празник момичета!

Усмивки и  прекрасно слънчево настроение днес!

Общи условия

Активация на акаунт