Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 438

• 37 419
  • 738
  •   1
Отговори
# 525

Добра вечер момичета Two Hearts
Днес доста поработих и съответно - изморих.
Но като прочете човек такива хубави новини за проект на Енгин - просто ми стана леко и умората сякаш си отиде.
Обаче, не са само Енгин и Туба отговорни за успеха на "КРА" - там беше събран един много добър и добре стикован екип. И затова имаха и успех. Затова след толкова години се говори за тях и съответно се гледат. Неостаряваща история.
Показателен е и факта, че този проект роди много приятелства.

А такива снимки зад кадър направо те стоплят.

# 526
  • Пловдив

За спокойна вечер усмивки.

# 527

За спокойна вечер усмивки.

Любим сериал! И  хиляда пъти да го гледам няма да ми омръзне!

# 528

Добро утро в ден четвъртък!
Нека е слънчев и успешен!
Да донесе хубави новини!

# 529
  • Пловдив

Здравейте в ден четвъртък.
Дано датата 13-ти ни е на късмет за новини.

# 530
Привет!

Благодаря за информацията и споделеното . Значи юни е месеца на сериала, то не остана Grinning

Благодаря и за преведения разказ. Нещата от живота, грозната истина. Около мен виждам много тежки съдби и живот на ръба на оцеляването, и физически и психически. Много хора , особено тия на които им е широко около врата,си мислят,че всеки сам си е виновен , но не винаги така. Крушката си има опашка и вместо да съдиш и презираш някой , първо си дай сметка какъв си галеник на съдбата, че си здрав, че имаш близки, които са ти дали добър старт и подкрепа, и че не ти се е изсипала някоя непоправима трагедия на главата.
 Това си мисля, четейки разказа. Майстор е Енгин да разказва обикновени истории и то така,че  да виждаш  картини , да визуализираш хора, да чуваш звуци . И аз лично винаги намирам някакъв паралел за себе си... Не очаквах края Sad Защо не си потърси кучето предния стопанин - внука на началника или не се е върнал от чужбина, или не си е потърсил кучето - било е необгрижван самотник , все пак докараха го гладно и жадно. А привидно безчувствения темерут Туфан първото, което направи е да нахрани и напои кучето, макар и да не го е искал и да прави услуга. Не винаги всичко е изписано на повърхността.

Последна редакция: чт, 13 мар 2025, 13:42 от araselia

# 531

Спокоен следобяд с Йомер Демир.

# 532
Привет!

Благодаря за информацията и споделеното . Значи юни е месеца на сериала, то не остана Grinning

Благодаря и за преведения разказ. Нещата от живота, грозната истина. Около мен виждам много тежки съдби и живот на ръба на оцеляването, и физически и психически. Много хора , особено тия на които им е широко около врата,си мислят,че всеки сам си е виновен , но не винаги така. Крушката си има опашка и вместо да съдиш и презираш някой , първо си дай сметка какъв си галеник на съдбата, че си здрав, че имаш близки, които са ти дали добър старт и подкрепа, и че не ти се е изсипала някоя непоправима трагедия на главата.
 Това си мисля, четейки разказа. Майстор е Енгин да разказва обикновени истории и то така,че  да виждаш  картини , да визуализираш хора, да чуваш звуци . И аз лично винаги намирам някакъв паралел за себе си... Не очаквах края Sad Защо не си потърси кучето предния стопанин - внука на началника или не се е върнал от чужбина, или не си е потърсил кучето - било е необгрижван самотник , все пак докараха го гладно и жадно. А привидно безчувствения темерут Туфан първото, което направи е да нахрани и напои кучето, макар и да не го е искал и да прави услуга. Не винаги всичко е изписано на повърхността.

Mного вярно и хубаво казано, Araselia. Напълно съм съгласна.

# 533
  • Пловдив

Енгин в сторито си преди малко.
Днес на 51 години е починал актьорът Шинаси Юртсевер. С Енгин са играли в два проекта заедно - "Брак с чужденец" и "Ако бях облак".

# 534

Добро утро момичета Two Hearts
Петък е... и идват почивните дни. Да се насладим на слънчевия ден, че нещо зимата се била затъжила и другата седмица щяла да ни погостува. А на някои места дърветата аха-аха почнаха да цъфтят. Имам няколко клонки на терасата от вчера.
Хубав и спокоен ден. Знаете сутрешната програма - кафе и задачите за деня.

П.П. Да почива в мир Шинаси.
В "Брак с чужденец".

# 535
  • Пловдив

Добро утро в ден петък, спорен да е.
Да го започнем с чаша кафе или чай, кой каквото обича.
Но и да не забравяме, чакането на новини си е на дневен ред.

# 536

Време е за чай с бисквитка.
Керим ни кани. После щял да раздава целувки...

# 537
Петъчен привет и от мен!
Нося ви снимка на Санджар и мама Халисе. Актрисата Гонджа Джиласун се радва в момента на голям творчески успех, тъй като сериалът, в който играе, "Далечен град", чупи рейтингите в южната ни съседка, а в него Гонджа изпълнява една от главните роли. Образът, в който се превъплъщава, е много подобен  на този на мама Халисе, но поне засега е много по-отблъскващ, на моменти направо чудовищен. Що се отнася до изпълнението й - впечатляващо добро, много по-силно от това в ДП!
Дано Енгин скоро все пак се реши и се заеме с нов телевизионен проект. Желанието ми за това само се засилва като гледам  ентусиазма, с който фенките на Демет чакат новия й тв сериал, както и успеха на "Далечен град" - сериал, който е много интересен, динамичен, държи в напрежение, но в него няма нищо оригинално, което да не сме виждали досега в други турски сериали, манталитетът на героите  напомня на други истории като АБО и особено на ДП (само че в ДП нещата са смекчени, те са западен, облагороден  вариант на диарбекирските традиции).
Та, имам чувството, че поне още няколко години ще има хляб (т.е. зрителски интерес) към традиционния турски начин за създаване на дизита, Нетфликс и Дисни платформите не са легнали още на сърцето на повечето зрители. Енгин не бива да се бави. Сам да пише сценарий, ако трябва, но да играе!

Последна редакция: сб, 15 мар 2025, 01:47 от Burkina

# 538
  • Пловдив

Поздрав от Тахир, докато чакаме Осман.

# 539

Няма спор - Йомер беше çok yakışıklı /много красив, чаровен и т.н.

П.П. Видяхте ли луната? Понеже имало облаци и пълнолуние - затова бил този ефект.
За пръв път виждам подобно нещо. Опитах да направя снимки.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт