Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 19

• 48 032
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
  • Буркина Фасо
на място помоли управител или заместник да ти съдействат.
при касиерките също има сл.карти с натрупани стотици лева.
може и с някой пазаруващ в момента да направите комбинация - да ги вземе с неговата карта и ти да му ги заплатиш.   

# 661
Някъде в Бургас има ли налична мелничката? В МР няма :/

# 662
Някъде в Бургас има ли налична мелничката? В МР няма :/

Имам я и не е нищо особено. Обаче икейската без батерии е уникална и препоръчвам със 100 ръце.

# 663
Коя е икейската?
Имам тази на брио  и не съм доволна. Няма капаче, което да придържа батериите и постоянно се изваждат  и е дразнещо, когато ти трябва най-много да я отваряш да ги наместваш.

# 664
# 665
Здравейте, пазарувам рядко в Била, но ми харесаха сервизите от кампанията. Преди ми беше лесно с точките, но сега разбрах, че са променили правилата. Искам да помоля някой за карта Била с отключена кампания, за да си взема няколко чинии.
Мисля че мога да помогна,но нали не може вече със скийншот.

# 666
  • София
Здравейте, пазарувам рядко в Била, но ми харесаха сервизите от кампанията. Преди ми беше лесно с точките, но сега разбрах, че са променили правилата. Искам да помоля някой за карта Била с отключена кампания, за да си взема няколко чинии.
Мисля че мога да помогна,но нали не може вече със скийншот.
Само при наградите от  Великденския календар не можеше. Скрийншот на картата се прави без проблем. За самата покупка на тези продукти не знам дали става автоматично. Не съм достигнала до 100 лв и не съм купувала нищо от лоялна та програма.

# 667
Съфорумка ми изпрати скрийншот на картата си и купих чиниите. Писаха ми и други момичета. Благодаря на всички за отзивчивостта!

# 668
  • Пловдив
Има ли тази седмица някъде по веригите оферта за тоал.х-я Фамилия бяла ХХЛ опаковка? В Лидл е само ароматизирана.

# 669
  • София
В Метро има в един каталог до 21-ви май, но какво има в наличност... Погледни и във Фантастико какви са предложенията, ако имаш Фантастико. Тази седмица имат доста оферти две на цената на едно. Има добри оферти.

# 670
На Фантастико са фалшиви голяма част от тези оферти 2 за 1. Трябва да се сравнят цените по другите магазини преди да се купи.

# 671
  • Бг-мама
Момичета има ли къде да видя пилешкото филе в Т маркет промоционалното за кой магазин важи? Питам за Пловдив.

# 672
С техните странни брошури...
Намерих го на 26 стр от брошурата

# 673
Момичета има ли къде да видя пилешкото филе в Т маркет промоционалното за кой магазин важи? Питам за Пловдив.
В Билла има на промоция пилешко филе (от гърди, без кожа), 6.99 лв на 650 грама. (малко над 10 лв/кг) Купих тамън 2 бр.

# 674
  • Варна
Моля за съвет. Кой от тези да избера:

Общи условия

Активация на акаунт