Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 19

• 48 538
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
  • софия
Що се отнася до картата за т-маркет, на ММ картата е от 2018, и на билла пластиката му е от тогава - всичките си бачкат безпроблемно.
Ние нямаме онлайн билла карта, ползваме само пластиката, но си получаваме отстъпката за рожден ден и за 1лв при натрупана сума

# 31
Хммм, може би зависи от магазина. Къде това, в Пловдив ли?
Да, в Пловдив. В единия магазин в квартала в така.🙂
Беки, не знаят, разбира се. Аз съм си извадила поне две карти Благодаря и си ги цъкам. Едната не е на мое име...😅

# 32
  • Карлово
Влизате в сайта, избирате град и разглеждате Wink https://tmarket.bg/
Благодаря за темата.
В нашия филиал на Т маркет от близо месец няма брошури. Някой път инцидентно минавам, но нямам информация какво да търся, без да съм разгледала седмична лифлетка. Оплаках се.
Благодаря за грижата, но написах, когато вляза инцидентно, без да съм прочела, брошурата предварително. Засега търся да намалят маслото Президент, но от месец, няма такава индикация.

# 33
  • Бургас
Рамацоти, ей това се казва находка! Със здраве да си пийваш чиста водица!

# 34

Благодаря за грижата, но написах, когато вляза инцидентно, без да съм прочела, брошурата предварително. Засега търся да намалят маслото Президент, но от месец, няма такава индикация.
Не знам дали някъде ще има намаление, но в Ебаг, примерно, има чувствително повишение. На маслото Президент, конкретно.

# 35
Маслото на Президент доста пъти съм купувала от Метро на добра цена. Последно преди Коледа. Разфасовката от 1 кг я нарязвам на 4 парчета и замразявам. Понякога изгодно е било и от 500 гр. Няма проблем да се съхранява във фризера.

# 36
В Билла Мол София са струпани след входа промото за 5 лв. Избираш си без да обикаляш магазина.

# 37
  • София
Какво има във промотата, може ли снимка?
Лютеница от Била за 1,64 лв
Скрит текст:
Скрит текст:
Здравей, !
На 20-ти Декември ти спечели награда от "Коледа с БИЛЛИ", но поради технически
проблем в системата отстъпката не бе приложена правилно.
Извиняваме се за причиненото неудобство и благодарим за проявеното разбиране!
В знак на признателност, удължаваме периода за взимане на наградата и увеличаваме остъпката.
Код за 70% отстъпка на 1бр. Лютеница Bulcons Първомай БДС 400г.
Използвай го от 04.01.2025г. до 15.01.2025г. с BILLA Card във всеки магазин BILLA.
Регулярна цена без отстъпка 5,49лв.
Цена  от "Коледа с Билли" с отстъпка 1,64лв.

# 38
https://www.billa.bg/promocii/sedmichna-broshura
Първата страница на брошурата. Може да се изберат 5 различни продукта за 5 лв общо

# 39
  • София
https://www.billa.bg/promocii/sedmichna-broshura
Първата страница на брошурата. Може да се изберат 5 различни продукта за 5 лв общо
Някой пробва ли комбинация от тези? Накарах мъжа ми да мине през Била на прибиране към къщи. Взел е фъстъци 1.69, бира 1.15, захар 1.19, сапун 1.19 и кроасан 1.19. Исках от чесновите багети, но е нямало. Извадени са само 69 ст от фъстъците (те са най-скъпите от петте неща) и сметката е 5.72, а не 5.00 както си мислех. Иначе промоцията е отчетена. Пише: "5за5 фъстък  -0,69 лв".

# 40
  • Пловдив
Ето така се сумират в края на бележката:

# 41
  • София
Ето така се сумират в края на бележката:

Интересно! При мен е само фъстъка. Иначе е по същия начин, но само 1 ред. Другите 4 ги няма.

# 42
  • Пловдив
Може да има несъотвестващ артикул. Така няма да отговаря на промото.

# 43
  • у нас
Kazz, благодаря за темата!

Уау, каната е супер находка. Честита да ви е, г-жа Рамацоти!
Харесах 5 неща от Билата, ама се чудя дали всички ще ги има във магазина. Ако едно липсва, се разваля промоцията като цяло.

# 44
  • София
Може да има несъотвестващ артикул. Така няма да отговаря на промото.
Взети са точно 5 неща. Ако някое нещо не отговаря, нямаше изобщо да има промоция комбо, а за фъстъците пише "5за5 фъстък  -0,69 лв". Simple Smile Явно е имало някакъв бъг. Няма да се карам за 70 ст. Просто ми е интересен казуса. В един момент реших, че не съм разбрала добре промоцията. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт